Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pawełek89

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2009, 20:26

I nie rozumiem dlaczego sie tak bardzo smiejesz z tego ze Inter odpadl wlasnie z Manchesterem, druzyna ktora dawala Romie w tylek tyle razy w ostatnich latach...

Kiedy niby sie smiałem ze Inter odpadł z Manchesterem? :think: .
Smiac mi sie chcialo po wypowiedzi Internisty ze zagrali niezly mecz.To duza przesada.Zagrali dobrze moze na inny zespol by to wystarczylo ale nie w srode na ManU.

Czy Mourinho uderzył kibica Manchesteru?
http://www.sport.pl/pilka/1,93854,63739 ... teru_.html

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2009, 11:33

pawełek89 pisze:
Czy Mourinho uderzył kibica Manchesteru?
http://www.sport.pl/pilka/1,93854,63739 ... teru_.html
Szczerzę wątpię, żeby Mourinho uderzył kibica Manchesteru, w końcu w przerwie rozdawał im autografy. To jest na tyle medialna postać, że "chyba" nie mógłby sobie na podobny incydent pozwolić.

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2009, 13:28

pawełek89 pisze: Kiedy niby sie smiałem ze Inter odpadł z Manchesterem? :think: .
Smiac mi sie chcialo po wypowiedzi Internisty ze zagrali niezly mecz.To duza przesada.Zagrali dobrze moze na inny zespol by to wystarczylo ale nie w srode na ManU.
Widzisz dużą różnice między zagrać "dobrze", a zagrać "nieźle"? Popadasz w skrajność.

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2009, 23:21

Ciekawe kiedy będzie losowanie LM. Nie interesuję mnie to tak bardzo, ale mimo wszystko jestem ciekaw, kto na kogo trafi. Chciałbym, żeby Angole trafili na siebie, wtedy na pewno nie zobaczymy więcej niż dwóch drużyn z tego kraju w półfinałach. Nie mam ochoty patrzeć już na Liverpool i chelsea któryś raz w ostatnich latach.

Chyba będę kibicował Arsenalowi. Lubię Wengera, mam nadzieję, że odniesie jakiś sukces w tym sezonie.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 12:19

gladston pisze:Ciekawe kiedy będzie losowanie LM. Nie interesuję mnie to tak bardzo, ale mimo wszystko jestem ciekaw, kto na kogo trafi. Chciałbym, żeby Angole trafili na siebie, wtedy na pewno nie zobaczymy więcej niż dwóch drużyn z tego kraju w półfinałach. Nie mam ochoty patrzeć już na Liverpool i chelsea któryś raz w ostatnich latach.

Chyba będę kibicował Arsenalowi. Lubię Wengera, mam nadzieję, że odniesie jakiś sukces w tym sezonie.
Losowanie bedzie 20 marca.
Mam takie same odczucie jak ty, zeby Anglicy trafili na siebie i sibie wyelminowali. I wtedy nie wiem jak by bylo lepiej, gdyby w polfinalach trafili na siebie, zeby jedna druzyna odpadla, czy zeby trafili na innego krajowca, ale wtedy jest ryzyko angielskiego finalu :prochno:

Tez mam nadzieje ze Arsenal to wygra, mam szacunek do tej druzyny i do Wengera (szkoda tak naprawde ze tak swietny trener i ci wszyscy pilkarze tak dawno czegos nie wygrali). Z drugiej strony mam nadzieje na Bayern albo Barcelone, zeby juz sie wszyscy przestali podniecac ta Brytyjska pilka...

KimiIceman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:02

Ja mam nadzieje ze LM wygra Bayern, bo dawno juz nic w europie nie zwojowali, nie wygrali jej od 2001 roku po wygranych karnych z Valencia a dwa lata wczesniej diabelski fart ManU i gole w doliczonym czasie odbieraja Bayernowi mistrzostwo europy. Ja do nich nic nie mam, jedyny niemiecki klub do ktorego czuje jakas wieksza sympatie bo z tych pozostalych ktorzy przeszli to tylko Arsenal i Barcelone jeszcze jakos lubie. Mam nadzieje ze ManU odpadnie w III rundzie, mieli szczescie z Interem, Inter mial wiecej sytuacji, czesciej mial pilke i gdyby Zlatan, Adriano czy Stanković trafili bylby moze horror na miare finalu LM z 2005. To moze ja obstawie pary 1/4 finalu:
Villarreal CF - Chelsea
Bayern - Liverpool
Man Utd - FC Porto
Arsenal - Barcelona
To raczej malo prawdopodobne ale wolalbym zeby angole wpadli na siebie i poeliminowali bo ich nie cierpie, Arsenal jeszcze przelkne ale calej reszty nie znosze zwlaszcza ManU i Liverpoolu.

goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:11

Koniec z tą angielską tyranią! Ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć jeden z tych zespołów w finale- Arsenal. Finał Bayern- Arsenal odpowiadałby mi najbardziej. Obydwa kluby spragnione sukcesów na arenie między narodowej i mam nadzieje, że na koniec końców tak to się właśnie ułoży. No ale zachcianki zachciankami a jak będzie wyglądać losowanie i kto ewentualnie wygra, czort jeden wie.

Fred_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:18

ja z angielskich chyba najbardziej lubię..Liverpool,MU nie cierpie za Arsenalem jakoś nie przepadam a Chlesea lubiałem ale tą starą za czasów Zoli,Flo itp wydaje mi się że LM wygra Barca albo Liverpool ale kibicuje chyba Bayernowi :wink:
Wenger jest świetnym trenerem i Arsenal ma mocny skład ale oni od paru lat nic nie mogą osiągnąć na europejskiej arenie,raz zagrali w finale z Barcą i tyle

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:37

Fred_juve pisze:ja z angielskich chyba najbardziej lubię..Liverpool

ale kibicuje chyba Bayernowi :wink:
Czy ty masz aby dobry awart ? I czy aby na odpowiednim forum się znalazłeś? Jak można lubić Liverpool i być za Juve to jakieś nienormalne dla mnie.
Dobijają mnie też ci co piszą niech wygra ten lub tamten. Boże nie ma już Juve niech wygra nawet Porto czy Barca obojętnie. Co nas to powinno obchodzić. A jeśli już kogoś typować to najlepiej było by mówić Chelsea bo w końcu z nimi odpadliśmy.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
R.A.B.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:51

Ja jestem za Manchesterem United.Niech wygrają wszystko co jest do wygrania.niech historia się pisze :)

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 13:56

Wenger jest świetnym trenerem i Arsenal ma mocny skład ale oni od paru lat nic nie mogą osiągnąć na europejskiej arenie,raz zagrali w finale z Barcą i tyle
Mówisz o trenerze, które przez ponad 10 lat pobytu w tym klubie zdobył 3 mistrzostwa Anglii i raz doszedł do finału Ligi Mistrzów? O tym samym Wengerze, który otwarcie przyznaje, że ważniejszy jest dla niego efektowny styl gry, niż efektywny, który pozbywa się starszych piłkarzy z powodu wieku, nie umiejętności. Czy w końcu o tym samym trenerze, który uważa, że piłkarz im młodszy tym lepszy ? Wenger to ekscentryk, sam nie wiem jak krótkowzrocznym trzeba być, by tego nie dostrzec, jeśli ten pan nadal będzie pracował na Emirates (a na to się zanosi), to nie wróżę drużynie z Londynu, większych sukcesów w najbliższym czasie, bo co roku będą odchodzić kolejni, a Wenger będzie zastępował ich kolejnym wynalazkami typu: Bendtner, Vela czy Diaby.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 14:04

Czemu Diaby to wynalazek ? czy może wymieniasz mniej znane nazwiska jak leci?

R.A.B.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 14:11

Miś Coccolino pisze:Czemu Diaby to wynalazek ? czy może wymieniasz mniej znane nazwiska jak leci?
Bo w FM gola nie chiał strzelić.

Diaby czy Vela to wynalazki to nie mam pytań.
Bendtner w klubie nie gra tak jak potrafi nie wiadomo czemu bo w kadrze jest świetny

Fred_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 14:17

oliver z angielskich klubów lubię najbardziej liverpool i już....o tragedi pamietam a to nie znaczy że im kibicuje i nie mowię o kibicach itp poprostu podoba mi sie gra liverrpol'u i tyle..a ty sie odrazu czepiasz,wolę Liverpool od MU czy Chelsea
Niasty,Wenger zmienił piłkę Arsenalu na bardzo ładną ale to prawda brakuje sukcesów raz finał LM czy PU to zdecydowanie za mało

Niasty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2009, 14:38

Miś Coccolino pisze:Czemu Diaby to wynalazek ? czy może wymieniasz mniej znane nazwiska jak leci?
W sumie mógłbym, bo ostatnimi czasy w Arsenalu, sporo się takich namnożyło.

Ech... Diaby przyszedł znikąd, pamiętam, że Wenger od razu wstawił go do pierwszego składu (stąd też pojęcie 'wynalazek'). Piłkarz solidny, ale nic poza tym. Jeśli Wenger chce opierać budowę przyszłego Arsenalu, na piłkarzach, o podobnych umiejętnościach, to gratuluje. W sumie może i lepiej by było gdybym wymienił Denlisona i jego grę na alibi.

@R.A.B

Ale żeś dowalił tym sucharem z Fm'a :roll: , panie 'konstruktywna krytyka' :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ