TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Asta#8
- Qualità Juventino
Mnie proszę z Toruniem nie mieszać.bloktorun pisze:Hehe, rzeczywiście, taki urok Canal+ (a już myślałem że jakiś nowy Juventino w Toruniu się ujawnił :lol: )Asta#8 pisze:Ja bym lepiej zwrócił uwagę na stadion. :roll:bloktorun pisze: Na Stadio Delle Alpi podejmie walczącą o utrzymanie Bolognę.

- Brutalo
- Juventino
Oj nie bądź taki skromny, to że pochodzisz z Bydgoszczy wcale nie znaczy, że nie zasługujesz na bycie łączonym z Toruniem :twisted:Asta#8 pisze:Mnie proszę z Toruniem nie mieszać.bloktorun pisze:Hehe, rzeczywiście, taki urok Canal+ (a już myślałem że jakiś nowy Juventino w Toruniu się ujawnił :lol: )Asta#8 pisze:
Ja bym lepiej zwrócił uwagę na stadion. :roll:
- Asta#8
- Qualità Juventino
ehh to Wasze, Krzyżackie poczucie humoru...bloktorun pisze:Oj nie bądź taki skromny, to że pochodzisz z Bydgoszczy wcale nie znaczy, że nie zasługujesz na bycie łączonym z Toruniem :twisted:Asta#8 pisze:Mnie proszę z Toruniem nie mieszać.bloktorun pisze:
Hehe, rzeczywiście, taki urok Canal+ (a już myślałem że jakiś nowy Juventino w Toruniu się ujawnił :lol: )

Koniec EOT i Forza Juve!

Pozdrawiam

- Brutalo
- Juventino
Panowie, moim zdaniem dobrze było odnowić nasze znajomości w Strumyku, bo miejscówka jest... sprawdzona i dobra. Ale narazie jest nas trzech... :roll:
- Brutalo
- Juventino
Czyli jest nas pięciu? Wystarczająco dużo :C tak więc ustawiamy się około 20:15 w pubie. Jutro z rana jakoś zrobię rezerwację na zapas i powiadomię Krystiana.
edit. Rezerwacja zrobiona 8) w strumyku rzecz jasna
edit. Rezerwacja zrobiona 8) w strumyku rzecz jasna
- mcshroom
- Juventino
Mecz z Romą zbliża się wielkimi krokami, a nikt się w tej sprawie nie wypowiada. Na meczu z Bologną frekwencja nie dopisała, czy tym razem w ogóle nie będziemy oglądać meczu?
Mecz nie byle jaki...
Odzew mile widziany.

Odzew mile widziany.
- Brutalo
- Juventino
No ze mną jest chyba wiadoma sprawa, idę 8), a z kolei Wojti-s z tego co mi mówił nie będzie mógł się zjawić. Oby Evilboy i God dopisali...
- mcshroom
- Juventino
No wiadomo
Póki co jest nas dwóch. Dla tych którzy zrazili się do Strumyka po tej akcji, która przyczyniła się do chwilowego rozstania ze Strumykiem: na ostatnim meczu nie było żadnych zgrzytów, mecz obejrzeliśmy od początku do końca, nawet słychać było komentarz 8) Jest jednak jeden minus-czy mi się wydaje czy zdrożał browar? 

- Brutalo
- Juventino
Niestety nie wydaje Ci się, o ile się nie mylę za warkę strong w butelce zamiast 3.50 płaciłem 4.30 czy cuś... niby 80 groszy, ale jak ktoś jak ja zawsze brał dychę na 3 piwa do strumyka, to polecam branie 15mcshroom pisze:No wiadomoPóki co jest nas dwóch. Dla tych którzy zrazili się do Strumyka po tej akcji, która przyczyniła się do chwilowego rozstania ze Strumykiem: na ostatnim meczu nie było żadnych zgrzytów, mecz obejrzeliśmy od początku do końca, nawet słychać było komentarz 8) Jest jednak jeden minus-czy mi się wydaje czy zdrożał browar?