LM [1/8 (2)]: JUVENTUS 2-2 [2-3] Chelsea
- Obi Wan Kenobi
- Juventino
NIe zaprzeczyłem, że Nedved nie jest lewym pomocnikiem, zaprzeczyłem tylko, jego pozycje jako skrzydłowego i stwierdziłem przy okazji, że bliżej mu do środka pomocy niż ww skrzydła. Może i fakt z przykładem Nedveda troche przesadziłem, przyznaje sie: mea culpa, ale niezmienia to faktu, że nasze skrzydła bardzo, ale to baardzo kuleją i obecna kadra wg mnie lepiej by sie spisywała w taktyce 4-3-3 lub jej "odmianach".
"Teoria bez praktyki jest martwa, a praktyka bez teorii - głupia" - Włodzimierz Ilicz Lenin
- stahoo
- Juventino
Raczej odmianach- np. 4-3-1-2... Tyle, że brak Sissoko powoduje duży problem w środku pola. Jego przebojowośc, walecznoś by sie bardzo przydała. Dlatego chyba jednak lepsze jest 4-4-2 gdzie zamiast 3 pomocników mamy 4.
- Sossar
- Juventino
na Ct 2 (czeskiej dwójce) będzie relacjonowany mecz, ale nie wiem czy to JUVE. w programie mają football studio ...
to dla ludzi z południa polski
liczę na wygraną juve i tak jak kilku uzytkowników chcialbym zobaczyc tercet napastników
chociazby w 2. połowie jak się zacznie robić nie ciekawie ...
i nie możemy sobie pozwolić na stratę bramki bo będzie chu ... nieciekawie.

liczę na wygraną juve i tak jak kilku uzytkowników chcialbym zobaczyc tercet napastników

i nie możemy sobie pozwolić na stratę bramki bo będzie chu ... nieciekawie.
- Dybala 4ever
- Juventino
Niestety to nie mecz Juve, bo ja ekstra sprawdzałem program tv, bo mieszkam 30 km od Pepików i mam CT2 w chacie, ale pokażą jutro lfc-real :?Sossar pisze:na Ct 2 (czeskiej dwójce) będzie relacjonowany mecz, ale nie wiem czy to JUVE. w programie mają football studio ...
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Weź już nic nie piszsk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..
kartke prosze
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
kartkę? Niby czemu? Ja się chętnie pod tamtą wypowiedź podpiszę. Nie jestem zbyt optymistycznie do meczu nastawiony. Przynajmniej potem będę miał miłą niespodziankę.Garreat pisze:Weź już nic nie piszsk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..
kartke prosze
- olom23
- Juventino
Za takie coś kartkę pchi... Kolega wyraził co czuję i uszanuj jego uczucia. Bardzo ryzykowne to posunięcie, ale Panowie bądźmy szczerzy przed meczem zmieniać taktyke? to raczej nie wpłynie dobrze na drużynę. Mołgby ktoś ocenić moją pracę , którą napisałem PROSZĘ bardzo mi zależyGarreat pisze:Weź już nic nie piszsk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..
kartke prosze

- Marian.
- Juventino
Należy pamiętać że w obu meczach z Realem byliśmy skazani na porażkę, a tu proszę 2:1 i 0:2 (chyba nikt sie tego nie spodziewał)
Jeżeli nasi chłopcy zagrają tak jak w meczu z Milanem, Romą czy Realem na Santiago Bernabeu to liczę w zwyciestwo Juve 1:0 i po karnych awansujemy(to plan minimum) a jeśli szczeście dopomoże to może być 2:0 i Juve w ćwierćfinale.
W każdym z tych trzech wymienionych spotkan bylismy sporo osłabieni, a pokazaliśmy klasę (ale wtedy był Momo, a jutro go nie bedzie
)
Gramy na własnym terenie, a Juve potrafi u siebie grać
Chciałbym aby jutrzejszy skład wyglądał tak: Buffon-Zebina, Mellberg, Chiellini, Molinaro- Marchionni, Marchisio, Tiago, Nedved(Seba)- DP, Amauri(Treze)
Jeżeli nasi chłopcy zagrają tak jak w meczu z Milanem, Romą czy Realem na Santiago Bernabeu to liczę w zwyciestwo Juve 1:0 i po karnych awansujemy(to plan minimum) a jeśli szczeście dopomoże to może być 2:0 i Juve w ćwierćfinale.
W każdym z tych trzech wymienionych spotkan bylismy sporo osłabieni, a pokazaliśmy klasę (ale wtedy był Momo, a jutro go nie bedzie

Gramy na własnym terenie, a Juve potrafi u siebie grać

Chciałbym aby jutrzejszy skład wyglądał tak: Buffon-Zebina, Mellberg, Chiellini, Molinaro- Marchionni, Marchisio, Tiago, Nedved(Seba)- DP, Amauri(Treze)

- diegoo
- Juventino
Jak większość odliczam już godziny {jak dla mnie i nie tylko} do najważniejszego meczu w tym sezonie. W skrócie napiszę, że liczę na emocje i awans. Przypominają mi się mecze z Realem z przed kilku lat kiedy również mieliśmy nie mniejsze kłopoty z kadrą niż teraz i to przeciwnik był zdecydowanym faworytem.
Co do składu to bardzo chciałbym zobaczyć w ofensywie młodziutkiego Sebastiana który będzie współpracował z Alexem i Amaurim. Tak jak i Wy ubolewam nad kontuzją Momo, ale mam nadzieję, że damy rade. Liczę też na Del Piero, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i może Pavel dostanie to na co od dawna zasługuje.
Wynik obstawiam na 3:1 ewentualnie awans po rzutach karnych.
Nie wiem jak Wy, ale ja podczas każdego meczu czuje się tak jakbym z chłopakami też biegał po boisku.
Całym sercem z Wami, Banconeri OLE!
Co do składu to bardzo chciałbym zobaczyć w ofensywie młodziutkiego Sebastiana który będzie współpracował z Alexem i Amaurim. Tak jak i Wy ubolewam nad kontuzją Momo, ale mam nadzieję, że damy rade. Liczę też na Del Piero, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i może Pavel dostanie to na co od dawna zasługuje.
Wynik obstawiam na 3:1 ewentualnie awans po rzutach karnych.

Nie wiem jak Wy, ale ja podczas każdego meczu czuje się tak jakbym z chłopakami też biegał po boisku.
Całym sercem z Wami, Banconeri OLE!

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto..
- zagroo
- Juventino
Niesamowicie trudne zadanie czeka jutro Bianconeri, wyeliminowanie jutro Chelsea będzie dla mnie jak zwycięstwo w LM..., ale ja tam jestem optymistą i jak zawsze bedę wierzył do końca w wygraną:) Najbardziej szkoda Sissoko na dzień dzisiejszy jak dla mnie jest to zawodnik niezbędny w kadrze Juve, niby jest Tiago, Poulsen i Marchisio ale to nie ta klasa .Chyba jutro możemy się spodziewać że w środku zagra zagra Poulsen i Marchisio na lewej Nedved prawa Hasan chociaż ja z po cichu licze na występ Giovinco...
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DYZIO_STW
- Juventino
Rozumiem, że wg. Ciebie to w ogóle Juve nie powinno wychodzić na boisko bo po co no nie ?? Po to żeby przegrać ?? Gratuluję podejścia i postawy godnej prawdziwego kibica. Ja będę do ostatniego gwizdka wierzył w awans. Będę wierzył bo jestem oddany temu klubowi całym sercem i nie wyobrażam sobie, że mógłbym zwątpić w sukces Juve przed meczem.sk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..
"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- D-Rose
- Juventino
On chyba dla siebie poprosil o karteczke za OfftopaPush3k pisze:kartkę? Niby czemu? Ja się chętnie pod tamtą wypowiedź podpiszę. Nie jestem zbyt optymistycznie do meczu nastawiony. Przynajmniej potem będę miał miłą niespodziankę.Garreat pisze:Weź już nic nie piszsk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..
kartke prosze

Co do meczu, wierze w chlopaków ze awansują. 1/4 po takiej przerwie, przy takich ubytkach w skladzie(kontuzje)przy takich transfrach i przy takim przeciwniku bedzie dla mnie sukcesem. Nie wymagam od nich zdobycia tego trofeum, ale niech awansuja do tej 1/4.
Pokonac Chelsea juz w 1/8 po takiej przerwie byloby nie lada wyczynem

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Takim kibicom mówimy zdecydowane "NIE"sk1le pisze:Do meczu zostało już nie wiele czasu..a ja mam mieszane uczucia..tak mi się wydaje że Juve odpadnie... Chce wierzyć i wierzę ale nie chce się później rozczarować więc wole nastawić się raczej na kleske..

Ja nastawiam się przede wszystkim na walkę i WIERZĘ w MOJE JUVE :!: Będzie ciężko, ale coś czuję, że podołamy zadaniu :!: Dziś miałem sen, piękny sen... Juve zwyciężyło, awansowało i trafiło w kolejnej rundzie na Arsenal 8)
- krystiank
- Juventino
w takiej sytuacji ze nei ma Sissoka to ja bym postawil na srodku nedveda zeby ciagnol do przodu gre partnera mu do pomocy dal Tiago, a na lewym skrzydle Hasana ... Z obrona to Chiellini-Melberg ... po bokach Molinaro i Grygeraa na 2 polowe Zebina ..... a co do ataku to juz niech trener decyduje byleby nie Amauri