Alex pnie sie po linie sławy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2003, 19:23

Lippi wie co robi i nie dziwie się tym że zmienił Alexa, w końcu teraz 2 bardzo ważne mecze reprezentacji...

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 13:53

Medi pisze:Szczerze mówiąc nie podobają mi sie te jego zagrywki jak Lippi go zmienia. Wszyscy siadają na ławie a on obraża sie :D i schodzi do szatni.
Nie kumam takiego postępowania tym bardziej, że sam zdaje sobie sprawe , że jeśli Lippi go zmienia to jest to w 99% powód utrzymania go w dobrej formie. Rozumiem, że każdy chce zawsze grać od początku do końca ale przecież nikt nie jest w stanie zagrać wszystkich meczy w sezonie i to jeszcze na najwyższych obrotach. A skoro Lippi go oszczędza to wniosek, że uważa go za niezbędnego, więc nie widze powodu do odstawiania takich scenek za każdym razem gdy musi zejść z boiska :?

A scudetto oddam w dobre ręce za Lige Mistrzów :D
Alexa stać on jest najlepszy :!: :!: :!: :D . Cos mi się wydaje, że Lippi dobrze zrobił. A Alexa w 100% popieram. Medi jak bys sie czuła gdybys miała swoj cel prawie gotowy(Alexa hatrick)np. temat pracy magisterskeje, juz ja prwie napisałes jest wspaniale napisana, a tu nauczycieli mówi: "Medi co ty zrobiłaś Martin wybrał ten temat 2 tygodnie przed tobą.Musisz pisac od nowa" . Tak samo jak Del Piero bedzie sie starac w następnym meczu. GRe Alexa zawsze oglądam z wielką przyjemnością.Już dawano nie widziałem hattriku w wykonaniu Alexa i jak najszybciej chciałbym go obejrzeć. Więc sie nei dziw kazdy ma ambicje. Chce sie strać, a coś mu przeszkadza taka jest antura człowieka więc sie nie dziw...

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Zielarz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 września 2003, 16:20

Sie ma all to moj pierwszy post pozdrowionka dla wszystkich wracając do tematu mysle ze alex byl rozgoryczony bo to byl pierwsz mecz w sezonie zanim zostal zmieniony byl najlepszy na boisku i mial duzo sil liczyl na hat ricka jednak to nie zmienia faktu ze czasami zachowuje sie jak gwiazda.Jezeli by wystepowaly dalsz takie zachowania nie wplyna one dobrze na team

Juve the best football club in the world!!!
ODPOWIEDZ