Koszulki z logiem Tamoil
- Yari
- Juventino
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ja cie piernicze
. Dlaczego
. Jak dla mnie to porażka. A tak rozkoszowałem sie zdjęciami z meczu juve-empoli myśląc że w takich strojach Juve bedzie grac w lidze mistrzów. Niech najlepiej tamoil sie wycofa ze sponsorowania.

- white_wolv
- Juventino
Najlepsze byly te z Lotto!!!Ale nie koszulki sa najwazniejsze.Byle nie walily brzydota po oczach...
- JuveQL
- Juventino
Te koszulki nie wygladaja jeszcze najgorzej. Wiadomo - logo sponsora to znak rozpoznawczy i nie mozna zmieniac jego barwy, ksztaltu itp. Musi byc bardzo dobrze dobrzewidoczne wiec nie mozna go maskowac. A ze logo Tamoil ma takie kolory a nie inne to niestety Nike za to nie odpowiada. Przeciez gdyby mozna bylo zmienic chociaz kolor to Nike na pewno cos by z tym zrobilo.
- Villya
- Juventino
Szczerze powiedziawszy lepszy tamoil niż L'oreal :twisted: nie zartuję.....te z fastwebem były fajne i ładnie sie prezentowały......różowe koszulki z niebieskim tamoilem

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- livinglegend
- Juventino
mi tam sie podoba, co za roznica jakie logo...
- nookie
- Juventino
Witam witam ludzi po przerwie..troche mie tu dlugo ne bylo :PJa sie teraz dowiedzialem ze tamoila mamy z powrotem...on jeszcze na tych koszulkach lotto wygladal jakos..ale tutaj na tych cieniutkich paseczkach oblesne to...co innego z fastwebem..ale lipa panowie..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- juveluck
- Juventino
Nie rozumiem waszej zlosci. wygladaja normalnie. Zreszta czy liczy sie jaki sonsor widnieje na stroju, wazne zeby dawal kase. A to logo tamoila dla niejest zle. Napewno sa gorsze, ktore naprawde mogly by szpecic koszulki

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Witam witam Lubelakunookie pisze:Witam witam ludzi po przerwie..troche mie tu dlugo ne bylo :PJa sie teraz dowiedzialem ze tamoila mamy z powrotem...on jeszcze na tych koszulkach lotto wygladal jakos..ale tutaj na tych cieniutkich paseczkach oblesne to...co innego z fastwebem..ale lipa panowie..![]()
![]()
![]()

A co do koszulek, mnie również one nieprzeszkadzają. FastWeb wygląda lepiej chociaż do Tamoila niemam zastrzeżeń. Ej kurcze jeszcze niewidzileiśmy kombinacji rózowych koszulkek z niebieskim Tamoilem :roll: Hmmm... niebieski na różowym, jakoś marnie to widzę.

- BianconeriFan
- Juventino
Zgadzam się - może nie wyglądają najlepiej, może Lotto były 100x lepsze, ale to też koszulki Juve :!: nie wyglada to czadowo, ale Tamoil musiał spoooro wybulić, by móc reklamować się w ten sposób w Lidze Mistrzów...ToMeK pisze:Koszulki z Tamoil nie wygladaja najlepiej ale jak dal mnie moze byc ...