wy jako wlasciciele klubow
- Nunez
- Juventino
ja jak bym byl prezydentem i mial dusho kasy to byl kupil graczy takich jak
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
Chivu>>>>Thuram>>>Nesta<<Carlos
Beckham>>>Figo>>>Nedved>>>Giggs
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
zmniejszyl ceny biletow,rozbudowac stadion itd....,marzenie co nie?! hehehe....nigdy sie nie spelni to ffiem.........
ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce
, ehh zaczolem jush nie muffic o futbolu hehehe
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
zmniejszyl ceny biletow,rozbudowac stadion itd....,marzenie co nie?! hehehe....nigdy sie nie spelni to ffiem.........

ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce

- Rasi
- Qualità Juventino
Carlos :shock: Figo :shock: Gigss :shock: Bogu dzięki to nie ty decydujesz o transferachFanDobregoDuszka pisze:ja jak bym byl prezydentem i mial dusho kasy to byl kupil graczy takich jak
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce, ehh zaczolem jush nie muffic o futbolu hehehe

Ja to widze tak:
>>>>>>>>>Buffon
Chivu--Nesta--Ferdinand--Thuram
Nedved--Vieira--Davids--Zambrotta
>>>> Raul----Del Piero
- Mania
- Juventino
Naprawdę dobrze że Wy nie decydujecie o transferach. Jejku, po co nam Raul? Zauważcie że wszystkie (no, prawie) decyzje o transferach (przynajmniej w tym sezonie) były jak na razie trafne- więc po co zmieniać coś, co jest dobre? Cieszę się że Juventus sie sprowadza jakichś megagwiazd (jak wiadomo kto...) po co byłby nam Ferdinand? On nie udowodnił że zasługuje na miano najdroższego obrońcy. Raul? Nie pasuje do Juve, zupełnie nie. Beckham? Taa... zobaczycie jak Beckham się popisze w tym sezonie... Giggs? Troszkę już stary. Figo? Bez komentarza...FanDobregoDuszka napisał:
ja jak bym byl prezydentem i mial dusho kasy to byl kupil graczy takich jak
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce , ehh zaczolem jush nie muffic o futbolu hehehe
Carlos Figo Gigss Bogu dzięki to nie ty decydujesz o transferach
Ja to widze tak:
>>>>>>>>>Buffon
>>>> Raul----Del Piero
Podsumowując: dobrze jest tak jak jest, ja wierzę i w grande Moggiego i w grande Lippiego- niech lepiej to oni podejmują decyzje o tym kogo kupić, kogo sprzedać.
Agnieszka
- Rasi
- Qualità Juventino
Wiesz co a_gu_nia ? Mu chyba chodziło o to kogoś byś ściągneła do twojego klubu, a nie do Juventusu. Napisał przecież, że ściągnołby Lippiego. Przecież on już jest w Juve. Miałaś się wczuć w role takiego Abramoviczaa_gu_nia pisze: Naprawdę dobrze że Wy nie decydujecie o transferach. Jejku, po co nam Raul? Zauważcie że wszystkie (no, prawie) decyzje o transferach (przynajmniej w tym sezonie) były jak na razie trafne- więc po co zmieniać coś, co jest dobre? Cieszę się że Juventus sie sprowadza jakichś megagwiazd (jak wiadomo kto...) po co byłby nam Ferdinand? On nie udowodnił że zasługuje na miano najdroższego obrońcy. Raul? Nie pasuje do Juve, zupełnie nie. Beckham? Taa... zobaczycie jak Beckham się popisze w tym sezonie... Giggs? Troszkę już stary. Figo? Bez komentarza...
Podsumowując: dobrze jest tak jak jest, ja wierzę i w grande Moggiego i w grande Lippiego- niech lepiej to oni podejmują decyzje o tym kogo kupić, kogo sprzedać.
Agnieszka

Też ufam duetowi Lippi-Miggi ale tu nie o to chodzi. Więc jaka jest twoja wymarzona 11 ?
- JUVEFANE_10
- Juventino
.....Buffon
Thuram>>Mexes>>Lucio>>Chivu
Kapo>>Vieira>>Appiah>>Nedved
Raul>>Del Piero
Rezerwa:
Toldo
Puloy>>Ferdinand>>Nesta>>R.Carlos
Fiore>>Davids>>Makalele>>Stankovic
Ronaldo>>Cissie
Thuram>>Mexes>>Lucio>>Chivu
Kapo>>Vieira>>Appiah>>Nedved
Raul>>Del Piero
Rezerwa:
Toldo
Puloy>>Ferdinand>>Nesta>>R.Carlos
Fiore>>Davids>>Makalele>>Stankovic
Ronaldo>>Cissie
JESTEM OSZUSTEM
- Mania
- Juventino
Masz rację, sorry- troszkę mnie poniosło :oops: Mów wymarzony skład hmm...a_gu_nia napisał:
Naprawdę dobrze że Wy nie decydujecie o transferach. Jejku, po co nam Raul? Zauważcie że wszystkie (no, prawie) decyzje o transferach (przynajmniej w tym sezonie) były jak na razie trafne- więc po co zmieniać coś, co jest dobre? Cieszę się że Juventus sie sprowadza jakichś megagwiazd (jak wiadomo kto...) po co byłby nam Ferdinand? On nie udowodnił że zasługuje na miano najdroższego obrońcy. Raul? Nie pasuje do Juve, zupełnie nie. Beckham? Taa... zobaczycie jak Beckham się popisze w tym sezonie... Giggs? Troszkę już stary. Figo? Bez komentarza...
Agnieszka
Wiesz co a_gu_nia ? Mu chyba chodziło o to kogoś byś ściągneła do twojego klubu, a nie do Juventusu. Napisał przecież, że ściągnołby Lippiego. Przecież on już jest w Juve. Miałaś się wczuć w role takiego Abramovicza . Kupujesz jakiś klub (nieistotne jaki ) i masz wolną ręke w transferach. I zaczynasz budowe składu. Tak naprawde chodzi o twoją wymarzaną 11 !!! .
Też ufam duetowi Lippi-Miggi ale tu nie o to chodzi. Więc jaka jest twoja wymarzona 11 ?
Bufon-Thuram-Ferrara-Montero-Zambrotta-Camoransi-Tacchinardi-Davids-Nedved-Del Piero-Trezeguet

Agnieszka
- Rasi
- Qualità Juventino
Heheheehehe. I weź tu gadaj z taką...a_gu_nia pisze: Masz rację, sorry- troszkę mnie poniosło :oops: Mów wymarzony skład hmm...
Bufon-Thuram-Ferrara-Montero-Zambrotta-Camoransi-Tacchinardi-Davids-Nedved-Del Piero-TrezeguetChyba nic bym nie zmieniła- zawsze będę uważać że jest to najlepszy z możliwych składów- może nie każdy ma jakies niesamowite umiejętności, nie każdy indywidualnie rozstrzygnałby losy meczu ale wszyscy razem są zabójczą mieszanką- machiną wojenną nie do zatrzymania :twisted:
Agnieszka

- Mania
- Juventino
"Jak się uprze..." - to chyba tak samo jest w przypadku każdej baby (dotyczy zwłaszcza żona_gu_nia napisał:
Masz rację, sorry- troszkę mnie poniosło Mów wymarzony skład hmm...
Bufon-Thuram-Ferrara-Montero-Zambrotta-Camoransi-Tacchinardi-Davids-Nedved-Del Piero-Trezeguet Chyba nic bym nie zmieniła- zawsze będę uważać że jest to najlepszy z możliwych składów- może nie każdy ma jakies niesamowite umiejętności, nie każdy indywidualnie rozstrzygnałby losy meczu ale wszyscy razem są zabójczą mieszanką- machiną wojenną nie do zatrzymania
Agnieszka
Heheheehehe. I weź tu gadaj z taką... . Jak się uprze nieprzegadasz . Ale twoja wiara w Juve jest godna podziwu.

Agnieszka
- pajzano
- Juventino
A ja bym sobie kupił czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankara, potem kupiłbym 11 bramkarzy i nikt by mi gola nie strzelił! A dla pewności, że nie przegram meczu, dokupilbym jeszcze paru sędziów.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niedawno był temat o poprawnej pisownipajzano pisze:czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankara

- JuveQL
- Juventino
No wiesz, tym razem mysle ze nazwy byly poprzekrecane specjalnie. Mam przynajmniej taką nadzieje. No bo jezeli pajzano nie wiedzial jak je napisac to... :shock: :shock: :shock:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niedawno był temat o poprawnej pisownipajzano pisze:czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankaraSorry pejzano ale te błędy biją wszystko
CZelsi jak czelsi ToTenCham jak ToTenCham ale boka Żuniors
![]()
Nieweirzę, że niewiesz jak poprawnie się pisze nazwy tych klubów
![]()
- Yari
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niedawno był temat o poprawnej pisownipajzano pisze:czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankaraSorry pejzano ale te błędy biją wszystko
![]()
![]()
heh no ale Jemu o to właśnie chodzi :-D :-D . Chyba...

- pajzano
- Juventino
Mó drogi Ti Amo! Ten post był napisany dla żartu. Dziwię się że nie połapałes się, już po pisowni "ToTenCham" zamiast 'Tottenham" i "girlibirli" zamiast 'Genclerbirligi". Obserwuję od dluższego czasu Twoje popisy na tym forum i przyznam, że Twoje posty nie wzbudzają mojego entuzjazmu (zwłaszcza gdy napisaleś o płakaniu przy kolegach - no bez przesady :twisted: ), ale nie sądzilem że potraktujesz mój post tak poważnie. Rzekłem.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Niedawno był temat o poprawnej pisownipajzano pisze:czelsi, boka żuniors, ToTenCham, albo girlibirli ankaraSorry pejzano ale te błędy biją wszystko
![]()
![]()
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Peja48
- Juventino
Rasi pisze:Carlos :shock: Figo :shock: Gigss :shock: Bogu dzięki to nie ty decydujesz o transferachFanDobregoDuszka pisze:ja jak bym byl prezydentem i mial dusho kasy to byl kupil graczy takich jak
<<<<<<<<Buffon>>>>>>>>>
<<<<<<Del Piero<<<Raul
sciagnol lippiego ;P
ale co tam...kazdy ma swoje zycie ;P,ja znalazlem jush hehe,ale nie chce tak zyc tak jak ktos chce, ehh zaczolem jush nie muffic o futbolu hehehe
![]()
![]()
Ja to widze tak:
>>>>>>>>>Buffon
>>>> Raul----Del Piero
Jesos od kiedy Thuram gra na Lewej obronie a Nedved na Parwej Pomocy dobrze że nie decydujesz o transeerach
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8