Reprezentacje kibiców Juve z kazdego województwa
- swakos92
- Juventino
Chce zorganizować mecze kazdego województwa.Szukam chętnych będą chętni bedzie wiecej info
Będziemy przeprowadzać ankiete gdzie maja być rozgrywane mecze itp
Mam jeszcze pomysł numer dwa podzielić Polske na dwa na dwie grupy i napisać na stronie interu czy niechcą czasami z nami przegrac
i to urozmaici zabawe napewno 

Mam jeszcze pomysł numer dwa podzielić Polske na dwa na dwie grupy i napisać na stronie interu czy niechcą czasami z nami przegrac

Ostatnio zmieniony 01 marca 2009, 13:50 przez swakos92, łącznie zmieniany 2 razy.
- stahoo
- Juventino
1. Pewnie nikt Ci nie odpowie póki nie podasz konkretniejszego infa; gdzie, kiedy i za ile.
2. Dlaczego reprezentacje akurat województw? Nie prościej zrobic własny team, zagadac z innymi kibicami juve "z okolicy" i zmierzyc się na boisku?
Łatwiejsze do wykonania
2. Dlaczego reprezentacje akurat województw? Nie prościej zrobic własny team, zagadac z innymi kibicami juve "z okolicy" i zmierzyc się na boisku?
Łatwiejsze do wykonania

- Ein
- Juventino
Jako, że jestem z północnej Wielkiejpolski, to umiejscowienie zlotu by mi odpowiadało.
Podaj więcej szczegółów, to pogadamy
Podaj więcej szczegółów, to pogadamy

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- gawron
- Juventino
Jeżeli w Stolicy Kujaw, nazwanej Włocławkiem, to pomysł do przemyślenia przeze mnie. :-D Bo jeździć gdzieś pewnie nie dałbym rady, a jeżeli ów akcja rozgrywana byłaby w moim mieście, to pomysł godny byłby namysłu. 

- swakos92
- Juventino
- Majos
- Juventino
Każdy będzie pewnie wolał swoje miasto, ale nic chyba nie szkodzi na przeszkodzie rozegrać to w kilku miastach ? Na przykład w mojej Częstochowie jest dosyć dużo fanów Juventusu, więc z zebraniem ekipy nie byłoby chyba problemu.
- swakos92
- Juventino
- white_wolv
- Juventino
Malo chetnych bo malo konkretow.
Pamietaj ze rzucenie hasla i czekanie az ktos sie za to wezmie na powaznie raczej nie przynosi skutkow.
Przemysl sprawe, wez kogos do pomocy w organizacji i rzuc konkretami to wtedy mozesz liczyc na powazniejsze poktraktowanie.
btw.
Turnieje sa rozgrywane co roku na zlocie JP.
Pamietaj ze rzucenie hasla i czekanie az ktos sie za to wezmie na powaznie raczej nie przynosi skutkow.
Przemysl sprawe, wez kogos do pomocy w organizacji i rzuc konkretami to wtedy mozesz liczyc na powazniejsze poktraktowanie.
btw.
Turnieje sa rozgrywane co roku na zlocie JP.
- montero4
- Juventino
Mało konkretów. Pomysł super. Ekip milion ale... gdzie?
Każde miasto złe bo nie twoje :lol:
Każde miasto złe bo nie twoje :lol:
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- juveluck
- Juventino
Co roku na Zlocie odbywa się turniej piłkarski, a drużyny w nim biorące udział składają się z zawodników reprezentujących poszczególne miasta lub regiony. Zapraszam więc na Zlot.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Arcadio
- Juventino
Wydaje mi sie, ze łatwiej było by zorganizować takie reprezentacje z "każdego chętnego miasta"- łatwiej zebrać jedna ekipe... Późneij jakiś mecz i rewanż oczywiście...
Możnaby coś pomyślec ... Już niedługo zrobi sie naprawde ciepło więc najpierw proponuje poustawiać sie na jakieś wspólne granei w swoich miastach, pograć coś , pogadać... Później mozna dopiero coś konkretniej określić sie, co do jakieś "ligi" .
Możnaby coś pomyślec ... Już niedługo zrobi sie naprawde ciepło więc najpierw proponuje poustawiać sie na jakieś wspólne granei w swoich miastach, pograć coś , pogadać... Później mozna dopiero coś konkretniej określić sie, co do jakieś "ligi" .
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.