Przyszłość Ranieriego

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 20:30

a Capello kapitalną opcją nie jest? Dajcie spokój, to, że nie podobał się wam styl w jakim wygrywaliśmy nic nie znaczy, bronią go wyniki. Nadal jeden z najlepszych fachowców na świecie, inna sprawa, że naszym trener raczej nie będzie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 20:54

Jeśli nie chcecie uznać trenera, który każdy klub jaki tknął doprowadzał do mistrzostwa w lidze, za kapitalnego - to tylko u was coś jest nie halo pod kopułą.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 21:01

Miś Coccolino pisze:Jeśli nie chcecie uznać trenera, który każdy klub jaki tknął doprowadzał do mistrzostwa w lidze, za kapitalnego - to tylko u was coś jest nie halo pod kopułą.
To znakomity trener, wyniki absolutnie go bronią, co nie zmienia faktu, że według mnie - miłośnika futbolu, nie antyfutbolu - nie jest "kapitalną opcją dla Juve".
Tyle.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 21:03

podaj mi definicję antyfutbolu.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 21:06

Nie istnieje takowa, mogę Ci powiedzieć, co ja przez to rozumiem. Nie zrobię jednak tego, bo nie widzę sensu. Zgasisz mnie stwierdzeniem, że Ranieri nie jest pod względem tej boiskowej estetyki lepszy, a charyzmatyczny Capello byłby przynajmniej gwarantem walki o scudetto.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 21:32

Łukasz pisze:Nie istnieje takowa, mogę Ci powiedzieć, co ja przez to rozumiem. Nie zrobię jednak tego, bo nie widzę sensu. Zgasisz mnie stwierdzeniem, że Ranieri nie jest pod względem tej boiskowej estetyki lepszy, a charyzmatyczny Capello byłby przynajmniej gwarantem walki o scudetto.
No i sam sobie tak wogole podales odpowiedz dlaczego Capello bylby lepszym wyborem od Ranieriego (co nie znaczy ze jestem jakims zwolennikiem Fabio w Juve.. )
Na Waszym miejscu uspokoiłbym się trochę, bo umówmy się szczerze, ale Claudio z pełną powagą i przekonaniem mógłby w każdej chwili powiedzieć, że "z tej mąki chleba nie będzie" patrząc na skład jakim dysponuje, a i tak wychodzą mu za to niezłe "bułeczki"...
Wiesz, ta make to on sobie w lecie sam wybieral ze sklepu..

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 22:43

Jeszcze kupmy Cannavaro, bo Legro ma zniżkę formy, oraz Zambrotte, bo od Grygery czy Molinaro też pewnie lepszy. Tylko o Ibrahimovicu nie napisze, bo mamy wystarczająco dobrych zawodników.

Dla mnie Capello już nie istnieje, bez względu na to, że jest świetnym fachowcem.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 22:58

Problem z Capello jest taki, że wtedy on miał porównywalny skład z tym, jaki ma teraz Inter. Jestem przekonany, że miał wtedy o wiele łatwiejsze zadanie.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2009, 23:04

Ale ja nie mowie ze mamy znowu ''zwiazac'' sie z Capello, po prostu biore udzial w dyskusji ;)

ODPOWIEDZ