WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Szkoda ostatniej sytuacji, pech chciał, że piłka nie wpadła do bramki, ale brawa dla Nedzia walczył jak za dawnych czasów i to mimo, iż czesto zagrywał piłki do tyłu zamiast uderzać ew. podawać, ale nie oszukujmy się Pavel przez Molinaro jest też troszeczkę ograniczany, musi wracać do obrony co też czynił, a przez to na lewej stronie było przy kontrach pusto.
Szkoda także Camora, jak wiemy znowu kontuzja...
(((
Cieszy w miarę dobra postawa Marchisio...
Atmosfera natomiast była przednia w 13-stce, ale mimo wszystko jednak chyba wole Warke ot co... :-D
w rewanżu TORINO E BIANCONERA!
Nie ma bata żebyśmy przegrali! 8)
Szkoda także Camora, jak wiemy znowu kontuzja...

Cieszy w miarę dobra postawa Marchisio...
Atmosfera natomiast była przednia w 13-stce, ale mimo wszystko jednak chyba wole Warke ot co... :-D

w rewanżu TORINO E BIANCONERA!
Nie ma bata żebyśmy przegrali! 8)
- Bobek88
- Juventino
Hejka.Pogoda za oknem jak widać jest wyśmienita.Gramy może coś w piłkę?? Pisać kto chętny i słucham propozycji miejsca,godziny i dnia.Przy większej ilości propozycji możemy razem uzgodnić tak żeby każdemu pasowało.Jak dla mnie to miejsce tam gdzie ostatnio graliśmy( na orzeszkowej) jest odpowiednie. Najlepiej w sobotę w godz 13, 14.Jestem otwarty na każde terminy i miejsca. Pisać.Czekam na odpowiedzi.Pozdro
This is madness!!!! Madness??? This!! Is!! Sparta!!!
- Bobek88
- Juventino
Dobra gramy na boisku na Orzechowej o 14 na szkole.Tam gdzie kiedyś.Zbierać chętnych ludzi.Napisałem na forum bayernu ogłoszenie więc ludzie powinni być. Pozdro
Ostatnio zmieniony 05 marca 2009, 17:39 przez Bobek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sossar
- Juventino
elo, trzy dwa zero ... ; dBobek88 pisze:Dobra gramy na boisku na Orzeszkowej o 14 na szkole.Zbierać chętnych ludzi.Napisałem na forum bayernu ogłoszenie więc ludzie powinni być. Pozdro
pytam z zainteresowania - nie gwarantuje udziału

jak tam z nawierzchnią u Was we Wrocławiu ? - tam gdzie chcecie grać.
płatne ?
jak z poziomem gry ? sami pro gracze z klubów czy raczej amatorsko ? (nie chcę sie zblaznić :> )
pozdro !
- Bobek88
- Juventino
Nawierzchnia to asfalt.Gra za darmo.Jeśli chodzi o poziom to jest średni.Nie grają w klubach.Z tego co wiem nie grają jeszcze w klubie bo Juve za mało płaci:) Grają tylko dla przyjemności narazie.Myślę że jak umiesz kopnąć i przyjąć piłkę to nie bedzie kompromitacji.Przychodź śmiało i weż ze sobą kogoś znajomego.
To sobota o 14 na orzechowej przy szkole.(tam gdzie kiedyś)
Pozdro 600
To sobota o 14 na orzechowej przy szkole.(tam gdzie kiedyś)
Pozdro 600