KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- MarcinB
- Juventino
Witojcie
zbierze sie choc garstka Juventinich będących w stolicy Śląska aby obejrzec ten arcywazny mecz w barze
Skladajcie propozycje gdzie no i piszcie ze bedziecie;) To chyba wszystko co chciałem powiedziec na ten temat.
FORZA JUVE !!!

zbierze sie choc garstka Juventinich będących w stolicy Śląska aby obejrzec ten arcywazny mecz w barze

FORZA JUVE !!!
- MarcinB
- Juventino
Ile razy mam powtarzać że można iść do City Pubu, jak najbardziej w centrum Katowic co będzie pasować nie tylko ORP. Po drugie już się nawet pofatygowałem i zrobiłem rezerwacje na 20:30 w CP. Mecz mają nam puścić :!: Do zobaczenia
- MarcinB
- Juventino
Ku mojemu zaskoczeniu pojawiło się paru Ślązaków w CP, aczkolwiek nie wszyscy się udzielają na JP, nawet jesli wiedzą że taka strona istenieje, a szkoda tak to by mogło nas być jeszcze więcej. Teraz oczekuję na zwycięski rewanaż w Turynie :!: Arrivederci
- ORP
- Juventino
no nie powiem ja również byłem zaskoczony ponad 15 osób się uzbierało szkoda że wrzawa jaka była w 92 minucie "po golu" nie towarzyszyła nam częściej
miejmy nadzieje że w rewanżu będziemy mieli więciej okazji do takiej radości
pozdro

- ORP
- Juventino
myśmy siedzieli naprzeciwko was
chyba że to nie wy byliście :C wy siedzieliście tam gdzie co chwile pizze przynosili ?
myśmy siedzieli najpierw z boku (naprzeciw projektora)a potem sie zwolniła loża i siedlismy w rogu
jak sie myle to mnie popraw