Najciekawsi pilaże Swiata?!?!?
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dla mnie:Alex, Zidane, Nesta, Zambrotta, Nedved, Rosicki,
Van nisterlooy, (Beckham kidyś tak ale teraz już nie!!!)!!!!
No i nie zapominajmy o Zlatanie ibrahimowiću i Therym Henrym!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Van nisterlooy, (Beckham kidyś tak ale teraz już nie!!!)!!!!
No i nie zapominajmy o Zlatanie ibrahimowiću i Therym Henrym!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ostatnio zmieniony 18 września 2003, 19:46 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.
- IGI
- Juventino
Najlepiej drybluje, nie mam żadnych wątpliwości Vieira :!: Nie ten z Arsenalu oczywiście, tylko młody 17 letni piłkarz FC Porto. Taaa Beckham rulez
Nie wiem co Wy w nim widzicie :evil: A Barthez śmieszny jest, to prawda. Ale Bonano nie dorasta nawet do pięt :lol: Chociaż jak sobie przypomne mecz ManU - Depor to..... hehe

- JuveQL
- Juventino
Dla mnie najciekawszymi pilkarzami byli tacy ktorzy zachowuja sie lub wygladaja nietypowo. I do nich zaliczam: paragwajczyk J.L. Chilavert, meksykanski bramkarz J. Campos (nie wiem czy dibrze kojarze nazwisko) i kolumbijczyk C. Valderrama (za jego fantazyjna czupryne
)
- JuveQL
- Juventino
No wlasnie dlatego wlasnie uwazam go za ciekawego pilkarza. Ja wogole myslalem ze on gra i tu i tu ale widac calkowicie przekfalifikowal sie na napastnika. No cóż nikt nie powie ze jest to zwyczajny pilkarzBIGGI pisze:JuveQL pisze: meksykanski bramkarz J. Campos (nie wiem czy dibrze kojarze nazwisko) )
tak,...tylko ze teraz to gra on jako napastnik
- BianconeriFan
- Juventino
dla mnie: całe Juve - przede wszystkim Alex/Nedved/Buffon
Pablo Aimar oraz Ruud Van Nisterlooy
Pablo Aimar oraz Ruud Van Nisterlooy
- Villya
- Juventino
Zdecydowanie BUFFON, Del Piero, Figo (w barwach portugali), Zambrotta....Van Nisterlooy(jeśli nie wchodzi w droge Juve :twisted: -żartuję no przecież..
)a z polskich......Kosowski, Sobolewski, Żuuuuurawski 

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- KwiAtek
- Juventino
jedna z ciekawszych postaci swiatowego futbolu jest zapewne kolumbijski bramkarz Higuita, jego interwencje sa conajmniej "nietuzinkowe" 

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- fanka-juve
- Juventino
dla mnie to najciekawszymi piłkarzami są: Chilavert, Xavier, Alex i David T.
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!