Najlepszy mecz jaki kiedykolwiek oglądaliście?!
- Ulisses
- Qualità Juventino
Tak przeglądam i dziwie się, że zapomnieliście o jednym meczu, a był może nawet bardziej emocjonujący niż Juve-Real... Chodzi oczywiście o mecz Barcelona-Juventus (dramaturgii nie trzeba przypominać - musieli strzelic bramke na wyjezdzie, czerona kartka Davids, fenomenalna "obrona Częstochowy"
i zabójcza kontra :twisted: )
Oto czołówka najlepszych meczy wg. mnie (wszystkie są I-klasa):
- Juventus-Real (Półfinał LM 2003)
- Barcelona-Juventus (Ćwierćfinał LM 2003)
- Italia-Holandia (Euro2000)
- ManU-Juventus (Półfinał LM 1999)
- Juventus-ManU (Półfinał LM 1999)
- Juventus-Ajax (Finał LM 1996)
- Argentyna-Anglia (MŚ Francja 98)
- Lazio-Roma (Serie A, wynik 3-3,<2 słupki i dwie lub trzy bramki nie uznane> rok 98 - chyba
)
Uważam, że to są hity z pierwszej półki. Pewnie znajdą się jeszcze inne mecze ale te są "NAJ"

Oto czołówka najlepszych meczy wg. mnie (wszystkie są I-klasa):
- Juventus-Real (Półfinał LM 2003)
- Barcelona-Juventus (Ćwierćfinał LM 2003)
- Italia-Holandia (Euro2000)
- ManU-Juventus (Półfinał LM 1999)
- Juventus-ManU (Półfinał LM 1999)
- Juventus-Ajax (Finał LM 1996)
- Argentyna-Anglia (MŚ Francja 98)
- Lazio-Roma (Serie A, wynik 3-3,<2 słupki i dwie lub trzy bramki nie uznane> rok 98 - chyba

Uważam, że to są hity z pierwszej półki. Pewnie znajdą się jeszcze inne mecze ale te są "NAJ"
- Łukasz
- Juventino
- Gość
wszystko chyba zostało powiedziane... warto jeszcze przypomniec wspomniany przez ulisesa argentyna-anglia... a co do barca-juve to bylem takim klebkiem nerwow ze nic nie pamietam.. heh.. no pamietam tylko gola dla nas... ale zareagowalem wtedy z 5 sekundowym opoznieniem :-)
a i jeszcze wlochy-francja-MŚ98 i te cholerne karne.. ale i final ostatniego euro byl swietny... i mecz polski z norwegia..
a i jeszcze wlochy-francja-MŚ98 i te cholerne karne.. ale i final ostatniego euro byl swietny... i mecz polski z norwegia..
- Martinblack
- Juventino
a pamiętacie mecze Juve - PSG w superpucharze Europy chyba w 96.....to dopiero było coś.....oprócz tego w pamięci zapadł mi mecz Anglia -Wlochy 0-0..
- juve21
- Juventino
Ja się poplakałem jak Nedved dostał "zółtko" i wcale nie ze szczęścia.......azuriana pisze:Juve - Real 3-1,jak Nedved strzelił 3 bramkę to aż się popłakałam ze szczęścia
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JUVEFANE_10
- Juventino
zdecydowanie Juve-Real, ale także Barca-Juve Liga Mistrzów z poprzedniego sezonu
JESTEM OSZUSTEM
- cybul
- Tifoso ManU
o tak! to byl meczBaggio pisze:Ja jeszcze dodam:
Polska - Norwegia 3:0 8)