Serie A (25): Palermo 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 13:27

Nie chciałbym, aby w tym meczu od pierwszych minut zagrali Amauri, Alex i Chiellini, bo są to gracze, którzy będą bardzo potrzebni w środowym spotkaniu...

Z niecierpliwością czekam na ten mecz, bo chciałbym zobaczyć w końcu jak moja ukochana drużyny gra efektywnie, ale i efektownie, mam nadzieję, że chłopaki mnie nie zawiodą...

MichalK1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 14:50

Czeka nas ciężki mecz, Palermo to niełatwy przeciwnik. Ale myślę, że wygramy w końcu jesteśmy Juventusem :D

Forza Juventus Turyn !!!
Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 16:27

Ja jestem dziwnie spokojny o wynik. Dawno nie byłem tak pewny zwycięstwa. Mecz z Sampdorią był bardzo pechowy. Liczę że jutro nasi nie będą mieli tak rozregulowanych celowników i że Treze strzeli gola na wagę trzech punktów ;-)

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 16:39

Z jednej strony trzeba oszczędzić naszych na LM, z drugiej Milan jest tuż, tuż i trzeba na gwałt zdobywac punkty. Ja bym zagrał podstawowym składem tylko bez Chielliniego. Ewentualnie Giovinco za Nedveda (wiem, że to troszkę niebezpieczne, ale De Ceglie ma kontuzje, a Pavel moze nie ogarnąć 2 ciężkich meczy).

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 17:33

ja bym chyba stahoo oszczedzil wiekszosc podstawowych graczy - przeciez mecz z chelsea jest dla nas prawdopodobnie "najwazniejszym meczem sezonu" - jezeli dostaniemy z 2-0 to sie mozemy juz skupiac na serie a, a nie na rewanzu ;P naprawde wydaje mi sie ze to jest najwazniejszy mecz sezonu albo juve pokaze ze moze wiele i jest co myslec o LM albo ... zostaje w serie a walczyc o lokate 2 ;P

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 18:03

Jak dojdziemy do finału, to nie będzie najwazniejszy mecz sezonu? Gdy w ostatniej kolejce bedziemy miec tyle samo pkt co Inter to nie bedzie to najwazniejszy mecz sezonu? itd. itp ;)

Ja tylko twierdzę, że Milan depcze nam po piętach :>

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 19:56

Giovinco w wyjsciowej jedenastce? Bardzo mila wiadomosc.

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 13:33

Wygramy. Dawno nie bylem tak spokojny o wynik. W koncu mamy szeroka kadre, Ranieri ma spory wybor takze badzmy dobrej mysli ;)

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 13:37

stara_dama pisze:Wygramy. Dawno nie bylem tak spokojny o wynik. W koncu mamy szeroka kadre, Ranieri ma spory wybor takze badzmy dobrej mysli ;)

Ranieri robi zmiany pod koniec meczu (czyt. doliczony), albo w ogole nie robi wic nie ma na co liczyc, tak wiem ze Giovinco wszedl po 45 minutach ale moze po prostu uwiad starczy?

A co do meczu to musimy w koncu wygrac. Z sampa wyczerpalismy chyba limit pecha, wiec teraz musi byc dobrze, musimy miec wysokie morale przed Czelsi, bo jak nie to bedzie zle... Ciekawe czy Ranieri rzeczywiscie wprowadzi Giovinco od poczatku, wiem ze Nedved z Sampa gral niezgorzej ale to juz nie to samo...

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 13:44

stara_dama pisze:Wygramy. Dawno nie bylem tak spokojny o wynik. W koncu mamy szeroka kadre, Ranieri ma spory wybor takze badzmy dobrej mysli ;)
nie pierwszy raz ma spory wybór, a jakoś ogóry z dołu tabeli potrafiły nam odebrać punkty :) nic nie jest pewne. Ja jestem pewien, że zobaczymy trochę bardziej ofensywny futbol i oby skuteczność dopisała aniżeli w ostatnim spotkaniu... Szanse mamy spore, widać w naszym zespole chęć zwycięstwa, powinno być dobrze, ale lekceważyć rywala nie możemy :)

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 13:50

Andrewtbg pisze:Szanse mamy spore, widać w naszym zespole chęć zwycięstwa, powinno być dobrze, ale lekceważyć rywala nie możemy :)
Ja nikogo nie lekcewaze..

Poprostu rzadko sie wypowiadam w tym temacie chyba ze mam to "przeczucie" a teraz je mam :lol:

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 14:12

Jakm ja bym chciał, żebyś miał rację :-D
Dobrze nam się z Palermo ostatnimi czasy nie grało. Cieszę się, że odpoczną przed CL Pavel, Alex i Giorgio. Jednocześnie chciałbym zobaczyć Iaquintę w pierwszym składzie - jest niezłym napastnikiem i na pewno będzie gryzł trawę, żeby z mazać plamę z ostatniego meczu ligowego z jego udziałem. Trezeguet - standardowo, cały mecz może być zupełnie niewidoczny, a w 90 min. walnie bramę na 1-0 :) I tego mu życzę.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 14:27

Akurat Giorgio chyba sobie nie odpocznie, bo z tego co mówił Ranieri na konferencji prasowej, Włoch zagra od pierwszej minuty.

Mówiąc szczerze, myślałem, że Tinkerman bardziej przetasuje skład przed Ligą Mistrzów i niw wystawi Sissoko , Camoranesiego i Chielliniego. Skoro tak jednak nie zrobił, nie pozostaje liczyć na nic innego, niż tylko i wyłącznie trzy punkty. Teraz po kontuzjach mamy ponownie możliwość wyboru i naprawdę dobrych zawodników, myślę, że wieczorem będziemy się tylko cieszyć.

Swoją drogą, dzisiaj zagrają nasi ... rezerwowi napastnicy. Patrząc na nazwiska wydaje się to być niemożliwe :)

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 15:29

Nareszcie zobaczymy Treze od pierwszej minuty w tym sezonie po tak dlugiej przerwie. Byloby pieknie gdyby to wlasnie nasz Trezegol cos dzis ustrzelil. Jeszcze 5 godzin a ja juz sie nie moge doczekac. Kluczowych kontuzji jest co raz to mniej, co niewatpliwie napawa optymizmem. Z neicierpliwoscia oczekuje jeszcze powrotu Zebiny i De Ceglie. Moim zdaniem dobrze, ze zagra Chiellini - poczuje troche gry przed Chelsea. Innej mysli jak zwyciestwo nie dopuszczam,a i licze, moze nazbyt optymistycznie, ze inter dzis straci jakies pkty w Bolonii.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 16:58

stahoo pisze:Jak dojdziemy do finału, to nie będzie najwazniejszy mecz sezonu? Gdy w ostatniej kolejce bedziemy miec tyle samo pkt co Inter to nie bedzie to najwazniejszy mecz sezonu? itd. itp ;)

Ja tylko twierdzę, że Milan depcze nam po piętach :>
czy nie myslisz ze juve musi zagrac kolejny mecz zycia (z takim skladem) zeby wywiesc z londynu korzystny rezultat ? jezeli cos pojdzie nie tak to juz wiecej meczow w lm nie bedzie wiec bedziemy mogli sie skupic na serie a.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Zablokowany