NEOSPORT.PL

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 21:27

Sapo_JuveFan pisze:Nie ma już plecaczków? :| Chciałem dokonać zakupu, bo dzisiaj mi się dno rozwaliło w szkole i wszystko na podłogę spadło :prochno:
Plecaki w dalszym ciągu są dostępne tylko trzeba poszperać bo w nazwie nie mają słowa 'Juventus' i przez to wyszukiwarka ich nie wyłapuje. Niebawem wszystko powinno wrócić do normy, ponieważ akutalnie sklep przechodzi gruntowną zmianę szaty graficznej. Z czasem specjalnie dla użytkowników naszego forum utworzona zostanie specjalna zakładka, w której znajdą się produkty z logo Juve i reprezentacji Włoch.

Poniżej zamieszczam miniaturki plecaków, cena 99 złotych :)

Obrazek Obrazek

EDiT:
Już znalazłem, ale czy są jakieś zniżki dodatkowe dla JP ? :D
W tym przypadku może być ciężko o zniżkę z tego względu, że aktualna cena jest już promocyjna :wink: Wcześniej plecaki kosztowały 119 zł. Mimo wszystko możesz spróbować uzyskać dodatkową zniżkę podając przy zamówieniu hasło JuvePoland.com Być może nie będziesz musiał płacić za przesyłkę jeśli dokonasz przedpłaty. Tak czy owak cena jest kusząca :D

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 22:52

Ja np , jestem bardzo zadowolony z tego szaliczka , szybka przesyłka , szalik w cudownym stanie ;) nic tylko zamawiac polecam ;]
-Lucas- pisze:Bluza Nike Juventus :!:

Obrazek

Cena w innych sklepach: 199 złotych
Cena na stronie Neosport: 189 złotych
Cena dla użytkowników JP: 180 złotych... razem z wliczoną przesyłką przy wpłacie na konto :!:
Ta bluza cały czas będzie z tą zniżka ? czy po jakimś czasie ona zniknie ?

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2008, 23:37

Tak naprawdę to dawno nie robiłem aktualizacji w pierwszym poście, ale to ze względu na wspomniane zmiany jakie ostatnimi czasy zachodzą w Neosport. Bluza o którą pytasz w tej chwili jest niedostępna, ale kilka dni temu otrzymałem informację, że oferta sklepu zostanie wzbogacona o nowe artykuły Juve więc jest szansa, że bluzy znowu się pojawią. Kiedy to będzie miało miejsce niestety nie jestem w stanie powiedzieć.

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 23:20

Po dłuższej przerwie spowodowanej różnymi czynnikami mamy dla Was nowe atrakcje, które przygotowaliśmy wraz z naszym partnerem, sklepem Neosport! Poniżej prezentuję trzy produkty (kolejno: kurtka, bluza i longsleeve), które pojawiły się w ofercie sklepu, a które dostępne są w wyjątkowo atrakcyjnych cenach! Szczegóły promocji zamieszczone zostały w pierwszym poście niniejszego tematu. Wydaje mi się, że nie trzeba nikogo dodatkowo zachęcać i przekonywać, iż jest to niepowtarzalna okazja na nabycie artykułów po takich cenach 8)

Obrazek Obrazek Obrazek

W razie problemów służę pomocą :)

Obrazek
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 09:18

A czy mozesz wrzucic real zdjecie tego longsleeve'a? bo bym byl zainteresowany kupnem.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 18:40

kropek pisze:A czy mozesz wrzucic real zdjecie tego longsleeve'a? bo bym byl zainteresowany kupnem.
Proszę bardzo:

Longsleeve Nike Juventus

Obrazek Obrazek Obrazek

Jeśli ktoś zdecyduje się na kupno jakiegokolwiek produktu w Neosport to bardzo bym prosił o zamieszczenie krótkiego komentarza odnośnie przebiegu tranzakcji.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2009, 18:59

Lucas mozesz wrzucic jakies real foto

http://www.neosport.pl/product-pol-4820 ... 74010.html

i powiedziec czy to typowa kurtka czy taka bluza grubsza?

Obrazek
Zikson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2009, 19:36

przyłączam się do prośby ;) Nadchodzi wiosna, warto by się przyodziać w taką kurteczke ;)

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2009, 08:47

tabo89 pisze:Lucas mozesz wrzucic jakies real foto

http://www.neosport.pl/product-pol-4820 ... 74010.html

i powiedziec czy to typowa kurtka czy taka bluza grubsza?
Zikson pisze:przyłączam się do prośby ;) Nadchodzi wiosna, warto by się przyodziać w taką kurteczke ;)
Neosport na chwilę obecną niestety nie dysponuje innymi zdjęciami i ze względu na nawał zamówień w najbliższej przyszłości nie uda się ich raczej wykonać, jednakże udało mi się znaleźć zdjęcie takiej samej kurtki:

Obrazek

Jak widać na zdjęciu jest to typowo wiosenna kurtka, a dodam jeszcze, że w Neosport możecie ją nabyć za 179,90 zł!

Dostępność produktu (stan na dzień: 27.03.2009r.):
rozmiar M: 2 szt.
rozmiar L: 4szt.
rozmiar XL: 2szt.
rozmiar XXL: 1 szt.

Wybaczcie poślizg w udzieleniu odpowiedzi :roll:

Obrazek
Emik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2009, 13:23

Nie zebym cos marudzil, ale jakos super specjalne to te promocje nie sa.
Przyklad: LS szary prezentowany na gorze, cena "promocyjna" NeoSport 139 gdzie cena normalna w innych sklepach jest cena 129.

Chyba, ze o czyms nie wiem, lub jakichs dodatkowych promocjach dla uzytkownikow JP?

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2009, 14:54

Faktycznie marudzisz. W tej chwili promocją objęta została kurtka i bluza Juve, które dostępne są dla użytkowników JuvePoland w cenie 179,90 zł i wydaje mi się, że różnica jest zauważalna, ponieważ w innych sklepach taki sam towar kosztuje przynajmniej 40 zł więcej. Przecenienie wszystkich towarów w celu zaoferowania cen niższych niż inni sprzedawcy jest wręcz niemożliwe. Sklepy korzystają z różnych źródeł towarów i ceny tych samych produktów u dwóch różnych dostawców mogą się znacznie różnić. Jako klient masz natomiast tą możliwość, że sam decydujesz gdzie zakupisz towar.

A tak z ciekawości zapytam, jaka zniżka w przypadku bluzy bądź kurtki byłaby dla Ciebie satysfakcjonująca skoro aktualna cena nie jest 'super specjalna'?

Obrazek
Emik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2009, 01:26

Nieno, bez urazy, powoli. Wzialem na przyklad tylko tego long sleeve, ktory jest w ofercie, tu akurat cena jest wyzsza niz w innych sklepach. Wzialem go pod uwage dlatego po prostu przymierzam sie do jego kupna. Co prawda bluza ma bardzo fajna cene 180 zlotych, w innych sklepach widzialem ja po 220 a nawet 240.

Tak jak mowisz, nie mozna wszystkiego przecenic. Rozumiem przeceny na inny towar, fakt ceny promocyjne. Jedyne co mnie po prostu zdziwilo to reklamowanie wszystkich towarow (Juve - LS szary) jako ceny promocyjne.

Patrzac na oferte bluzy chyba jednak zmienie zdanie i pokusze sie wlasnie o nia. Dlugo jeszcze bedzie trwac ta promocja?

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2009, 08:38

Przyznaję, że być może mało precyzyjnie się wyraziłem, kiedy informowałem o nowych produktach w Neosport, ale myślę, że z pierwszego postu w tym temacie z łatwością moża wywnioskować, które artykuły zostały objęte promocją, ponieważ pod każdym takim dodawany jest dopisek o specjalnej cenie dla użytkowników JuvePoland. Jeśli takiej wzmianki nie ma, to promocji też nie ma. Na przyszłość tym proszę się kierować :)

Promocja na bluzy i kurtki będzie pewnie trwała do czasu wyczerpania zapasów.

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2009, 11:11

Sklep Neosport.pl przygotował dla użytkowników JuvePoland.com nową atrakcję. Więcej informacji w newsie: http://juvepoland.com/news.php?id=13986

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 11:51

Miło nam poinformować, że sklep Neosport.pl zaskoczył nas po raz kolejny swoją życzyliwością pod adresem kibiców Juventusu! Zaledwie kilka dni temu ogłoszona została dedykowana promocja dla kibiców Juve na wszystkie produkty z oferty Neosport.pl, która gwoli przypomnienia wynosi 6% i można z niej skorzystać do 16 października, a tymczasem dzisiejszego ranka otrzymaliśmy informację o kolejnej niespodziance:
Neosport.pl pisze:W dniu dzisiejszym startuje konkurs polegający na tym, że osoby, które dokonają zakupu w Neosport.pl, a następnie skomentują przebieg transakcji tutaj na forum podając przy tym numer swojego zamówienia, wezmną pod koniec roku udział w losowaniu dowolnego plecaka Nike Juve. Wysyłka oczywiście na koszt sponsora! :D
Mając na uwadze aktualną promocję pozostaje nam więc tylko zachęcić do zakupów i zamieszczania swoich opinii na forum.
Firmie Neosport.pl serdecznie dziękujemy, za kolejny dowód dobrze układającej się współpracy :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ