Juve w polskiej lidze!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 20:46

Kolega z klasy przesłał mi ostatnio link do strony o śmiesznych nazwach klubów polskich. Zaznaczył przy tym, że znalazł Juventus i Inter, jak się okazuje w polsce gra drużyna o nazwie Juve Uniechów, czy ktoś wie coś o tej drużynie? Miło jest, gdy Polska drużyna nazywa sie Juve... ciekawe,czy koszulki mają też biało-czarne? Jest też Inter Gnojnica :smile: odnosi sie to pewnie do zapachu koszulek lub do tego czym jest dany klub :prochno: , tu chyba włoski odpowiednik nie różni się od polskiego :whistle:
http://www.sport.pl/sport/1,65026,46658 ... &startsz=x

Day after day I'm getting better and better.
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 20:48

Inter Gnojnica :rotfl: :rotfl: :rotfl: padłem hahahaahahaha :D Nie no po prostu umarłem :rotfl: :rotfl:

Ale niektóre tam sa pokręcone nazwy. Kategoria "Dobrze, że nie grają w Lidze Mistrzów, bo nikt nie wymówiłby tych nazw..." najlepsza :P

albo:
Podkategoria: Ssaki fruwające...

Nietoperz Gardzko

:rotfl:

sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 20:52

Najlepszy jest LZS Zimna Wódka :-D

Day after day I'm getting better and better.
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 20:53

Fajna nazwa naszego kochanego Interu :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie ma jak po dreszczowcu poznaniaków poczytać coś śmiesznego, fajnie że Juve w Polskiej lidze też jest :D

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 21:09

Tak btw. w woj. podkarpackim w bodajże klasie C gra Juventus Poraż :-D

Obrazek
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 21:20

Moze was zaskocze ale Juve Uniechów to druzyna z moich okolic :D tzn. jakeis 80km od mojego miasta gra w klasie B i o dziwo w tej tez lidze gra... Inter Świerzenko
Kiedys nawet mialem okazje jechac na mecz do Uniechowa kiedy to rezerwy naszej druzyny (III liga) grały własnie z Juve (II druzyna była ledwo załozona dlatego sie z nimi spotkalismy)
http://www.pomorskifutbol.pl/liga.php?id=421

link do tabeli :)

PS. maja koszulki w biało-czarne pasy !! :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 09:42

Trzeba pojechać kiedyś na mecz i pokibicować bo słabo im idzie, w 7 spotkaniach zdobyli tylko 4pkt. JPC musi zorganizować wyjazd :)

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 10:12

ja bym się nie śmiał z Interu Gnojnica bo w innym regionie (ale też na Podkarpaciu) występuje inny odnośnik naszego klubu - Juventus Poraż (swoją drogą nie wiem dlaczego autorzy nie umieścili tego klubu w tym zestawieniu) a to łatwo można skojarzyć no wiecie z czym :P tym bardziej że w lidze nie idzie im najlepiej :wink:

info o klubie

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
xam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2009, 14:14

Swider10 pisze:Moze was zaskocze ale Juve Uniechów to druzyna z moich okolic :D tzn. jakeis 80km od mojego miasta gra w klasie B i o dziwo w tej tez lidze gra... Inter Świerzenko
Kiedys nawet mialem okazje jechac na mecz do Uniechowa kiedy to rezerwy naszej druzyny (III liga) grały własnie z Juve (II druzyna była ledwo załozona dlatego sie z nimi spotkalismy)
http://www.pomorskifutbol.pl/liga.php?id=421

link do tabeli :)

PS. maja koszulki w biało-czarne pasy !! :)
Nie mają :naughty:

Obrazek
Obrazek

W polskiej jeszcze są:
AKS Juve Warta
Juventus Łódź
Juve Opole

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2009, 14:27

na podkarpaciu jest tez Juwenia Cieszanow ;p nieraz przeciw nim gralem. zawsze na scianach w miescie pisza sprayem JUWE ;D

ODPOWIEDZ