RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- juveni
- Juventino
pusałem na pw juz jakis tydzien temu ze dotarly :-D i mówiłem, że podrzuce wam je przy okazji najbliższego wypadu na mecz, ale w związku z tym że w ten weekend nie ma mnie w Rzeszowie i na mecz nie wpadne to mecz z Palermo nie spełnia kryterium meczu "najbliższego"Volto pisze:juveni, jak tam nasze koszulki dotarły już?
natomiast ja proponuje tak od razu wypad w srode na mecz z Chelsea
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A jest tam N?Andrewtbg pisze:może do Cornera?juveni pisze:Volto pisze:juveni, jak tam nasze koszulki dotarły już?
natomiast ja proponuje tak od razu wypad w srode na mecz z Chelsea
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
ja nie idę w sobotę:/
a mi coś zwariowało, na maila dostałem wiadomość, że ktoś mi tu na priv napisał, a niczego w skrzynce nie było i zgłupiałem, teraz widzę, że twoja wiadomość jakoś wyparowała juveni...
i co sie stało, że w środę, na tygodniu możesz sie wybrać na mecz???
a mi coś zwariowało, na maila dostałem wiadomość, że ktoś mi tu na priv napisał, a niczego w skrzynce nie było i zgłupiałem, teraz widzę, że twoja wiadomość jakoś wyparowała juveni...
i co sie stało, że w środę, na tygodniu możesz sie wybrać na mecz???
- juveni
- Juventino
trzeba pisac skarge na modów i zdjęcie Martina z funkcji admina on sie w ogole nie nadaje do tego taki z niego admin jak i piłkarzVolto pisze: a mi coś zwariowało, na maila dostałem wiadomość, że ktoś mi tu na priv napisał, a niczego w skrzynce nie było i zgłupiałem, teraz widzę, że twoja wiadomość jakoś wyparowała juveni...

jak to coVolto pisze:i co sie stało, że w środę, na tygodniu możesz sie wybrać na mecz???

Don't hear the bell but you answer the call
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Dzisiaj kuzyna spotkałem w mieście to wiem, że idzie.preclix pisze:Mecz zarezerwowany na jutro w pizzerii Benvenuto, tam gdzie kiedyś - ruszyć się bo zarezerwowane na 5 osób, a ostatnio tylko kuzyn Puszka z kolegą są co mecz
...a ja spróbuję na LM.
- preclix
- Juventino
Panowie, w środę mecz z Chelsea !!!
Piszę już teraz, żeby potem nie robić nic na chybcika. Na tym meczu musimy pokazać się w dobrej liczbie
, a i rezerwować trzeba przynajmniej dzień wcześniej tylko pytanie gdzie ?? Napiszcie kto idzie i gdzie rezerwujemy.
Piszę już teraz, żeby potem nie robić nic na chybcika. Na tym meczu musimy pokazać się w dobrej liczbie

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ja tez idem (mam nadzieje ze juz po egzaminach bede)
edit: no zostal tylko jeden egzamin ktore pisze we srode ;P
edit: no zostal tylko jeden egzamin ktore pisze we srode ;P
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."