TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Marezmo
- Juventino
Ja przyjdę, Wojtek z Iwanem, Puszapkiem i Kiernią też. Zatem rezerwacja musi byc 
A co z Godem ? Bo przeciez już wrócił ;D

A co z Godem ? Bo przeciez już wrócił ;D
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- Brutalo
- Juventino
Rezerwacja zrobiona, prawdopodobnie będzie jeszcze mój kumpel z roku, kibic.... Lazio :lol: . Tak więc do zobaczenia 8)
- God
- Juventino
Marezmo, oczywiscie, ze wrocilem, bylem juz nawet na meczu Juve - Milan :twisted:
Co do mojej obecnosci na jutrzejszym meczu nie jestem do konca pewien, ale zrobie co bede mogl by przyjsc :C moze nawet w koncu wezme kumpla ze soba, co za Juventusem jest... chociaz to jeszcze mniej watpliwsze, bo on z Lubicza =| i kawal drogi ma.. dam jeszcze znac czy przyjde/dziemy, a jak nie, to liczcie na niespodzianke
ps, bloku to zawsze musi kogos przyprowadzic, to milaniste, teraz kibica lazio... chlopak ma glowe... w razie przegranej naszej druzyny od razu pod reka bedzie... :rotfl:
Co do mojej obecnosci na jutrzejszym meczu nie jestem do konca pewien, ale zrobie co bede mogl by przyjsc :C moze nawet w koncu wezme kumpla ze soba, co za Juventusem jest... chociaz to jeszcze mniej watpliwsze, bo on z Lubicza =| i kawal drogi ma.. dam jeszcze znac czy przyjde/dziemy, a jak nie, to liczcie na niespodzianke
ps, bloku to zawsze musi kogos przyprowadzic, to milaniste, teraz kibica lazio... chlopak ma glowe... w razie przegranej naszej druzyny od razu pod reka bedzie... :rotfl:
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013, 22:37 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- evilboy
- Juventino
Teraz taki hardkor - szybka ustawka - do Violi pozostało jakieś 37h, jest ktoś chętny?
-----------------------------------------------------
edit:
Doszły mnie słuchy, że ostatnio był problem z przełączeniem na Juve podczas meczu piłki ręcznej z udziałem naszej repry, przez co ekipa straciła 20 min spotkania z Lazio. Jeśli tak ma wyglądać też dzisiejsze oglądanie (tym bardziej, że o 20 zarówno skoki jak i szczypiorniści), to może sobie podarujmy...
-----------------------------------------------------
edit:
Doszły mnie słuchy, że ostatnio był problem z przełączeniem na Juve podczas meczu piłki ręcznej z udziałem naszej repry, przez co ekipa straciła 20 min spotkania z Lazio. Jeśli tak ma wyglądać też dzisiejsze oglądanie (tym bardziej, że o 20 zarówno skoki jak i szczypiorniści), to może sobie podarujmy...

Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 11:31 przez evilboy, łącznie zmieniany 2 razy.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Ja osobiście tak średnio... 49% do 51 %... a w którą stronę to tajemnica... ale i tak we dwójkę.... :roll:
edit. Ok, to nie idziemy, gadałem z Wojtkiem i chciał przyjść, ale rzeczywiście jak są skoki to sobie odpuścimy... Bo na Lazio była niezła orka na początku :evil: (30 minut stracone)
edit. Ok, to nie idziemy, gadałem z Wojtkiem i chciał przyjść, ale rzeczywiście jak są skoki to sobie odpuścimy... Bo na Lazio była niezła orka na początku :evil: (30 minut stracone)
- God
- Juventino
Ehhh wlazlem tylko na dzial "kibice" i nie widzialem nowych postow w naszym watku, to olalem... a tu teraz widze edity koledzy porobili... a Ja zaczalem robic pospolite ruszenie juz =]
Szkoda hmmm... na Lazio sie nawet troche ludzi zebralo, a na taki hit kolejki z Fiora wyszla klapa... =| mi cos czuje z moim netem nawet relacja nie pojdzie, bo o sopcascie nawet nie wspomne...
@Marezmo
Tak o mnie pytales a w koncu sam nie przyszedles ostatnio, nie ladnie, nie ladnie... =(
Mam nadzieje, ze na nastepny mecz jakos sie zbierzemy w przyzwoitym gronie i obejrzymy tym razem CALY mecz bez problemow...
Szkoda hmmm... na Lazio sie nawet troche ludzi zebralo, a na taki hit kolejki z Fiora wyszla klapa... =| mi cos czuje z moim netem nawet relacja nie pojdzie, bo o sopcascie nawet nie wspomne...
@Marezmo
Tak o mnie pytales a w koncu sam nie przyszedles ostatnio, nie ladnie, nie ladnie... =(
Mam nadzieje, ze na nastepny mecz jakos sie zbierzemy w przyzwoitym gronie i obejrzymy tym razem CALY mecz bez problemow...
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Panowie, chyba już czas zacząć szykować się na Chelsea. Ja oczywiście się piszę, pozostaje kwestia pubu, a raczej zaufania do Strumyka...
Swoją drogą pamiętam, że Juventusowi szło ciężko, my nie chodziliśmy do pubu, aż nadszedł mecz z Realem (pamiętam jeszcze tekst evilboya o świeczce i ranierim), my poszliśmy do pubu, a jak to się skończyło wszyscy pamiętamy
Po Chelsea będzie tak samo 

Swoją drogą pamiętam, że Juventusowi szło ciężko, my nie chodziliśmy do pubu, aż nadszedł mecz z Realem (pamiętam jeszcze tekst evilboya o świeczce i ranierim), my poszliśmy do pubu, a jak to się skończyło wszyscy pamiętamy

- Marezmo
- Juventino
to wojtek pisał z mojego konta ;]God pisze: @Marezmo
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- evilboy
- Juventino
Czyli teraz też powinienem napisać, że z taką grą to aż smutno będzie oglądać ten mecz razem i wolę zobaczyć go w domu, a potem zapić i pójść spać?bloktorun pisze:Swoją drogą pamiętam, że Juventusowi szło ciężko, my nie chodziliśmy do pubu, aż nadszedł mecz z Realem (pamiętam jeszcze tekst evilboya o świeczce i ranierim), my poszliśmy do pubu, a jak to się skończyło wszyscy pamiętamyPo Chelsea będzie tak samo

hmmm... ja się piszę na meczyk - pewnie jak większość, z tym, że trzeba coś zrobić z tym nieszczęsnym strumykiem właśnie... można zobaczyć jak z oglądaniem meczów w Tesko (wiem, nazwa nie brzmi zachęcająco - za to cena piwa:

Alex Del Piero
Alex Del Piero
- wojti-s
- Juventino
Zróbmy najpierw listę obecności tj. kto idzie na bank. Moim zdaniem z racji tego, że LM nie koliduje z niczym to w strumyku nie byłoby problemów z niczym, ale mnie ten lokal nie przekonuje. Trochę dosyć mam tego, że po każdym powrocie muszę robić pranie bo wale fajami, a i miejsca mało.
W zeszłym roku fajnie się oglądało LM w Baranim Łbie i tam zawsze ekipa Chelsea była. Dlatego jestem za tym właśnie lokalem ze względu na fajna atmosfere
Co prawda drogo tam, ale LM długo nie było więc możemy się szarpnąć 
To kto za Baranim ? Jutro doładuje konto w tele i chciałbym napisać do kilku osób gdzie sie wybieramy, dlatego fajnie byłoby znać konkretną miejscówkę do jutra rana
I przydałaby się osoba która zrobi rezerwacje w lokalu 
Lista obecności (w sobote do 10:00 zamykam ją, bo jadę do Trn). :
1.Bloktorun
2.Evilboy
3.Ja
4.Iwan
5.Kiernia
6.Puszapek
7.Evilboy
8.Mcshroom
9. Marezmo (?)
Czekam na odzew ze strony pozostałych
Żebyśmy chociaż do 10 dobili jakoś 
W zeszłym roku fajnie się oglądało LM w Baranim Łbie i tam zawsze ekipa Chelsea była. Dlatego jestem za tym właśnie lokalem ze względu na fajna atmosfere

To kto za Baranim ? Jutro doładuje konto w tele i chciałbym napisać do kilku osób gdzie sie wybieramy, dlatego fajnie byłoby znać konkretną miejscówkę do jutra rana

Lista obecności (w sobote do 10:00 zamykam ją, bo jadę do Trn). :
1.Bloktorun
2.Evilboy
3.Ja
4.Iwan
5.Kiernia
6.Puszapek
7.Evilboy
8.Mcshroom
9. Marezmo (?)
Czekam na odzew ze strony pozostałych

Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009, 13:58 przez wojti-s, łącznie zmieniany 2 razy.
- Brutalo
- Juventino
Czy wydam na piwo 4 czy 6 to... lekka różnica 8) Ja mogę zrobić rezerwacje dużą w strumyku i pójść tam, byłem kiedyś w tesco pić ale nie oglądać i nie wiem jak wygląda ta kwestia. A z Baranim Łbem mam dobre wspomnienia (MŚ 2006 8) ) Tak więc ruszę za większością 
Może mój ziomek przyjdzie, co jest za CFC :C

Może mój ziomek przyjdzie, co jest za CFC :C
- wojti-s
- Juventino
Kuba, ale jego do naszego stolika nie bierz ;D Ja też mogę wziąć kilku za CFC tylko głupio jakby ich wyszło więcej niż nas 
Kiernia, Iwan i Puszapek wolą iść do Baraniego. Ja także. Kubie jest obojętne więc czekam jeszcze na opinie Evilboya

Kiernia, Iwan i Puszapek wolą iść do Baraniego. Ja także. Kubie jest obojętne więc czekam jeszcze na opinie Evilboya

- evilboy
- Juventino
Mi jest bez większej różnicy - dawno nie było CL, więc można się ten jeden raz wykosztować
Z tym, że jak dojdziemy do finału i za każdym razem będziemy dokładać po 2 zł do jednego piwa, to z pięć dych się uzbiera
Jeśli chodzi o Strumyka, to czasem zdarza się tam oglądać mecze bez dźwięku, a czasem baba nie chce włączyć meczu mimo rezerwacji, bo leci coś tam innego (ostatnio - piłka ręczna)

Jeśli chodzi o Strumyka, to czasem zdarza się tam oglądać mecze bez dźwięku, a czasem baba nie chce włączyć meczu mimo rezerwacji, bo leci coś tam innego (ostatnio - piłka ręczna)

Alex Del Piero
Alex Del Piero