TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2009, 20:17

Ja przyjdę, Wojtek z Iwanem, Puszapkiem i Kiernią też. Zatem rezerwacja musi byc :)

A co z Godem ? Bo przeciez już wrócił ;D

"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 19:35

Rezerwacja zrobiona, prawdopodobnie będzie jeszcze mój kumpel z roku, kibic.... Lazio :lol: . Tak więc do zobaczenia 8)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 21:44

Marezmo, oczywiscie, ze wrocilem, bylem juz nawet na meczu Juve - Milan :twisted:

Co do mojej obecnosci na jutrzejszym meczu nie jestem do konca pewien, ale zrobie co bede mogl by przyjsc :C moze nawet w koncu wezme kumpla ze soba, co za Juventusem jest... chociaz to jeszcze mniej watpliwsze, bo on z Lubicza =| i kawal drogi ma.. dam jeszcze znac czy przyjde/dziemy, a jak nie, to liczcie na niespodzianke :wink:

ps, bloku to zawsze musi kogos przyprowadzic, to milaniste, teraz kibica lazio... chlopak ma glowe... w razie przegranej naszej druzyny od razu pod reka bedzie... :rotfl:
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013, 22:37 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2009, 02:52

Teraz taki hardkor - szybka ustawka - do Violi pozostało jakieś 37h, jest ktoś chętny?

-----------------------------------------------------
edit:

Doszły mnie słuchy, że ostatnio był problem z przełączeniem na Juve podczas meczu piłki ręcznej z udziałem naszej repry, przez co ekipa straciła 20 min spotkania z Lazio. Jeśli tak ma wyglądać też dzisiejsze oglądanie (tym bardziej, że o 20 zarówno skoki jak i szczypiorniści), to może sobie podarujmy... :/
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 11:31 przez evilboy, łącznie zmieniany 2 razy.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2009, 20:15

Ja osobiście tak średnio... 49% do 51 %... a w którą stronę to tajemnica... ale i tak we dwójkę.... :roll:

edit. Ok, to nie idziemy, gadałem z Wojtkiem i chciał przyjść, ale rzeczywiście jak są skoki to sobie odpuścimy... Bo na Lazio była niezła orka na początku :evil: (30 minut stracone)

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2009, 17:28

Ehhh wlazlem tylko na dzial "kibice" i nie widzialem nowych postow w naszym watku, to olalem... a tu teraz widze edity koledzy porobili... a Ja zaczalem robic pospolite ruszenie juz =]

Szkoda hmmm... na Lazio sie nawet troche ludzi zebralo, a na taki hit kolejki z Fiora wyszla klapa... =| mi cos czuje z moim netem nawet relacja nie pojdzie, bo o sopcascie nawet nie wspomne...

@Marezmo
Tak o mnie pytales a w koncu sam nie przyszedles ostatnio, nie ladnie, nie ladnie... =(

Mam nadzieje, ze na nastepny mecz jakos sie zbierzemy w przyzwoitym gronie i obejrzymy tym razem CALY mecz bez problemow...

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 12:41

Panowie, chyba już czas zacząć szykować się na Chelsea. Ja oczywiście się piszę, pozostaje kwestia pubu, a raczej zaufania do Strumyka... :think:
Swoją drogą pamiętam, że Juventusowi szło ciężko, my nie chodziliśmy do pubu, aż nadszedł mecz z Realem (pamiętam jeszcze tekst evilboya o świeczce i ranierim), my poszliśmy do pubu, a jak to się skończyło wszyscy pamiętamy :happy: Po Chelsea będzie tak samo :prochno:

Obrazek
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 17:16

God pisze: @Marezmo
Tak o mnie pytales a w koncu sam nie przyszedles ostatnio, nie ladnie, nie ladnie... =(
to wojtek pisał z mojego konta ;]

"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 17:22

bloktorun pisze:Swoją drogą pamiętam, że Juventusowi szło ciężko, my nie chodziliśmy do pubu, aż nadszedł mecz z Realem (pamiętam jeszcze tekst evilboya o świeczce i ranierim), my poszliśmy do pubu, a jak to się skończyło wszyscy pamiętamy :happy: Po Chelsea będzie tak samo :prochno:
Czyli teraz też powinienem napisać, że z taką grą to aż smutno będzie oglądać ten mecz razem i wolę zobaczyć go w domu, a potem zapić i pójść spać? :P

hmmm... ja się piszę na meczyk - pewnie jak większość, z tym, że trzeba coś zrobić z tym nieszczęsnym strumykiem właśnie... można zobaczyć jak z oglądaniem meczów w Tesko (wiem, nazwa nie brzmi zachęcająco - za to cena piwa: :dance: )

Alex Del Piero
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 17:38

a o co chodzi z tym strumykiem? bo dawno nie bylem ;p

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 17:58

Zróbmy najpierw listę obecności tj. kto idzie na bank. Moim zdaniem z racji tego, że LM nie koliduje z niczym to w strumyku nie byłoby problemów z niczym, ale mnie ten lokal nie przekonuje. Trochę dosyć mam tego, że po każdym powrocie muszę robić pranie bo wale fajami, a i miejsca mało.

W zeszłym roku fajnie się oglądało LM w Baranim Łbie i tam zawsze ekipa Chelsea była. Dlatego jestem za tym właśnie lokalem ze względu na fajna atmosfere :P Co prawda drogo tam, ale LM długo nie było więc możemy się szarpnąć :)

To kto za Baranim ? Jutro doładuje konto w tele i chciałbym napisać do kilku osób gdzie sie wybieramy, dlatego fajnie byłoby znać konkretną miejscówkę do jutra rana :) I przydałaby się osoba która zrobi rezerwacje w lokalu :P

Lista obecności (w sobote do 10:00 zamykam ją, bo jadę do Trn). :
1.Bloktorun
2.Evilboy
3.Ja
4.Iwan
5.Kiernia
6.Puszapek
7.Evilboy
8.Mcshroom
9. Marezmo (?)

Czekam na odzew ze strony pozostałych ;) Żebyśmy chociaż do 10 dobili jakoś :P
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2009, 13:58 przez wojti-s, łącznie zmieniany 2 razy.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 18:45

Czy wydam na piwo 4 czy 6 to... lekka różnica 8) Ja mogę zrobić rezerwacje dużą w strumyku i pójść tam, byłem kiedyś w tesco pić ale nie oglądać i nie wiem jak wygląda ta kwestia. A z Baranim Łbem mam dobre wspomnienia (MŚ 2006 8) ) Tak więc ruszę za większością :happy:

Może mój ziomek przyjdzie, co jest za CFC :C

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 19:08

Kuba, ale jego do naszego stolika nie bierz ;D Ja też mogę wziąć kilku za CFC tylko głupio jakby ich wyszło więcej niż nas ;)

Kiernia, Iwan i Puszapek wolą iść do Baraniego. Ja także. Kubie jest obojętne więc czekam jeszcze na opinie Evilboya :)

Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2009, 19:41

ja też wole Barani ;p

evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 14:21

Mi jest bez większej różnicy - dawno nie było CL, więc można się ten jeden raz wykosztować :P Z tym, że jak dojdziemy do finału i za każdym razem będziemy dokładać po 2 zł do jednego piwa, to z pięć dych się uzbiera :P

Jeśli chodzi o Strumyka, to czasem zdarza się tam oglądać mecze bez dźwięku, a czasem baba nie chce włączyć meczu mimo rezerwacji, bo leci coś tam innego (ostatnio - piłka ręczna) :/

Alex Del Piero
ODPOWIEDZ