Ancona 0-2 Milan
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wrrr śledziłem ten mecz na www.gazzetta.it . eHHH szkoda ze WC wygrał, ale mam nadzieje ze to ich ostatnia wygrana w tym sezonie 

- juveluck
- Juventino
No raczej mozna bylo sie spodziewac wygranej. ale jest ona malo przekonujaca. Spodziewalem sie ze Milan wygra wyzej. Ale czym ja sie martwie
Widac ze shevchenko jest w formie bedzie trzeba na niego uwazac w meczach z Milanem. Tym sie moge martwic 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
Maldini z czerwoną kartką??? Oj, coś ciężko było z tą Anconą... :twisted: :twisted: :twisted:lysy33 pisze:Milan pokonał w wyjazdowym meczu Ancone 0:2 obie bramki dla gości strzelił Shevchenko (29 i 75) Czerwone kartki ujżeli Maldini (Milan) i Bilica (Ancona)
- Juverulez!
- Juventino
- BianconeriFan
- Juventino
Mało imponujące zwycięstwo AC Milanu... mam nadzieję, że w innych meczach zagrają jeszcze słabiej... i nie będą stanowili zagrożenia dla Juventusu...
- Juverulez!
- Juventino
- 3d_man
- Juventino
milan zagral chyba na kacu...
cos czuje ze ancona w tym sezonie bedzie takim zeszlorocznym como (choc pare "gwiazdek" tam maja)
A_gu_nia -> juz po raz kolejny zauwazam ze chyba za superpippo (
) nie przepadasz... skad ta olbrzymia niechec do Inzaghiego ??
cos czuje ze ancona w tym sezonie bedzie takim zeszlorocznym como (choc pare "gwiazdek" tam maja)
A_gu_nia -> juz po raz kolejny zauwazam ze chyba za superpippo (

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zwycięstwa Milanu jak najbardziej można się było spodziewać lecz to tylko skrome 2-0. Więc ich forma napewno pozostawia jeszcze wile do życzenia co tylko jeszcze bardziej mnie cieszy
. W tej kolejce wszyscy faworyci do scudetto wygrali lecz najbardziej przekonowywująco JUVENTUS :twisted: Zobaczymy jak będzie po kolejnych spotkaniach.

- Nowy
- Juventino
Milan wygrał i tylko to się liczy. Ancona była za słaba. Nie wierzę w Milan. Wielkim fartem wygrali LM, a w lidze szybko spuchli. Wątpię by w tym roku byli silniejsi. Kilka następnych kolejek przyniesie odpowiedź na pytanie o ich siłę. Sądzę, że Juve nie powinno się nikogo obawiać, niech się inni obawiają Juve.