BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Aśki nie będzie to ja nie przychodzę :lol: A tak na serio mam trochę zaległości i nauki a znając życie to trzeźwy bym z akademika nie wyszedł więc raczej sobie odpuszczę.Asia :) pisze:Ja też tym razem się nie pojawię. Trzeba zdać ten najbliższy poniedziałkowy egzamin, a potem i nieszczęsny środowy... :doh:
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dagmara
- Juventino
Niewdzięcznik żartuje sobie ze mnie! :snooty:Winner pisze:Aśki nie będzie to ja nie przychodzę :lol: A tak na serio...
A czyż nie ma w tym prawdy?pezet1988 pisze:Ludzie kochani :!: Jak akademik to odrazu się pijaństwo nawija na myśl
- Winner
- Juventino
Niewdzięcznik - człowiek nieokazujący wdzięczności. Jakoś mi się te twoje zdanie nie klei albo za głupi jestemAsia :) pisze:Niewdzięcznik żartuje sobie ze mnie! :snooty:Winner pisze:Aśki nie będzie to ja nie przychodzę :lol: A tak na serio...

http://nsport.pl/liga_mistrzow.html mecz będzie na platformie n

P.S Asia pożartować sobie nie można :lol:
- pezet1988
- Juventino
Forza Juve!!!
Szczęśliwe, ale zwycięstwo
A co do następnego meczu, to znowu zapraszam do mnie do "lokalu"
Judzio już się przekonał, że klimacik jest spoko i że śmiało można oglądać mecze wychodząc w dodatku trzeźwym z akademika

Zatem:
15.02.2009 r. g. 15.00 Juventus-Sampdoria zapraszam do mnie

Zatem:
15.02.2009 r. g. 15.00 Juventus-Sampdoria zapraszam do mnie

- Winner
- Juventino
Koszulki przyszły
dziś plus legitki z club DOC . Najłatwiej byłoby je rozdać na meczu jakimś chyba że co niektórym się śpieszy to możemy się dogadać inaczej.
A teraz dla upewnienia czy dobre przysłali napiszcie czy się zgadza:
Białas M
Asia S z przydziału
Tigmar M
Judzio M
Gorn L
Koszulki dla Magica nie było ale on chyba nie chciał żadnej z tych małych rozmiarów jakie zostały lub wyślą mu oddzielnie.

A teraz dla upewnienia czy dobre przysłali napiszcie czy się zgadza:
Białas M
Asia S z przydziału
Tigmar M
Judzio M
Gorn L
Koszulki dla Magica nie było ale on chyba nie chciał żadnej z tych małych rozmiarów jakie zostały lub wyślą mu oddzielnie.
- Dagmara
- Juventino
Masz rację, złego słowa użyłam, ale to niczego nie zmienia :lol:Winner pisze:Niewdzięcznik - człowiek nieokazujący wdzięczności. Jakoś mi się te twoje zdanie nie klei albo za głupi jestem
Jakoś szybko doszły te koszulki. A mi się aż tak bardzo nie spieszy, więc odbiorę przy najbliższej okazji. Pilnuj, żeby nic jej się nie stało 8)
- pezet1988
- Juventino
Tylko kobieta zmienną jest
Nadal aktualne
Chociaż tym razem być może ja się powstrzymam od alkoholu, albo skończę na symbolicznym piwku, bo w poniedziałek jeszcze wysiłek umysłowy mnie czeka.
Więc oprócz Winnera ktoś się jeszcze pisze??

Więc oprócz Winnera ktoś się jeszcze pisze??