Lippi po meczu.....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 10:58

juveluck pisze:"Del Piero byl najlepszy na boisku" Jak pieknie barzmia te slowa. Jak by zostal strzelil by trzeca bramke. Ale dobrze ze dal pograc di vaio. Jak juz wiele razy mowilem ja mu ufam. Ciesze sie ze Juve zaral tak dobrze. Ale prawdziwy test to Liga mistrzow i pojedynki z najlepszymi
Dokladnie cieszy mnie zwyciestwo i dobra postawa Alexa ale najwazniejszym celem w tym sezonie jest LM wiec to bedzie prawdziwy sprawdzian. Oby i mecze LM Juve wygrywal tak jak ligowe :D:D

Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 11:05

Dobrze , że szedł bo po co ma się męczyć chłopak, przecież niedługo będą ważne mecze w lidze, LM i kadrze.A dobra postawa tylko cieszy!

Now known as DonMenello
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 12:13

Moim zdaniem Lippi zrobił dobrze zdejmują Alexa, w taki mmeczu przy takim wyniku trzeba dać szansę rezerwom. Tylko szkoda, że Del Piero sie zdenerwował :( No ale to była taka 1 reakcja :wink: Szkoda tego 2 wolnego, pięknie go strzelił ale Bucci się wpakował na słupek :shock: Bramka jak się trzęsła :D Extra Alex, świetne były te 2 wolne :twisted: jak ja to kocham :twisted:

Obrazek
malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 12:29

Brawo JUVE. Brawo SUPER DUET :). Sezon sie lepiej zacząć nie mógł. Lippi dobrze zrobił ściagając Alexa, czekaja przeciez mecze z wymgajacymi rywalami i oczywiście LM

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 14:43

Ja to chyba nigdy nie negowałam decyzji Lippiego. On dobrze wie co robi a zdjęcie Alexa świadczy też o wielkim szacunku i zaufaniu dla tego zawodnika. Bo wg. mnie trener chce go oszczędzać ile się da a z drugiej strony nie wpadając w paranoje i nie sadzając go na amen na ławce ani nie zachartowywać go na śmierć :)
Alex na prezydenta :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 15:02

mnie ciągle trapi Davids. .. :(

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 15:13

przecież mamy przed sobą długi i ciężki sezon trzeba oszczędzac zawodników

Kwi@tek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 20:57

del piero nagra sie jeszcze i jak bylo widaomo ze wygramy to mogl zejsc i tak bedzie krulem szczelcow

Nowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2003, 17:08

To ważne zwycięstwo. Scudetto zdobywa się nie tylko w meczach z gigantami, ale także ze słabszymi rywalami, z którymi nie można tracić punktów.

Del Piero wkurzył się bo chciał strzelić jeszcze jedną bramkę przeciw słabej drużynie. To przerost ambicji. Niech strzela przeciw gigantom.

Trzeba cenić zwycięstwo nad Empoli. Wyobraźcie sobie jak byśmy się teraz czuli, gdyby Juve straciło punkty. Mielibyśmy zbity nastrój przez kilka dni.

ODPOWIEDZ