Obuwie piłkarskie
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak każde korki Diadory z naturalnej skóry są świetne. Nic tylko brać i się zachwycać! Serdecznie polecam.A czy ktoś miał lub ma korki DIADORA BRASIL MD PU
KaiSer.Adidas Kaizer
Ale wygląd zerżnięty z Adidasa.ktoś miał okazję grać w Lotto Zhero Gravity:
Buty całkiem fajne, jeśli chodzi o wygodę.
Cokolwiek palisz - odstaw.Moim zdaniem mogą konkurować z Adidas Kaiser 5 w wygodzie ale nie wyglądzie
- Arcadio
- Juventino
Jako że zaczyna się sezon halowy :-D a moje stare buciki są juz na wyczerpaniu... Adidas Samba, przymierzam się do kupna bucików Adidas Telstar II :-D
Chciałbym usłyszeć pare opini na ich temat :-D z tego co się orientuje to sa bardzo wygodne...
Z góry dzięki:P
Chciałbym usłyszeć pare opini na ich temat :-D z tego co się orientuje to sa bardzo wygodne...
Z góry dzięki:P
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Negri
- Juventino
Dopiero teraz zajrzałem do tego tematu i mam nadzieję, że nie za późno, to może jeszcze doradzę coś poprzednikowi.
Adidas Telstar może i są ok, ale lepiej by było dołożyć trochę ($) i kupić sobie Adidas Kaiser, które są praktycznie niezniszczalne.
Adidas Telstar może i są ok, ale lepiej by było dołożyć trochę ($) i kupić sobie Adidas Kaiser, które są praktycznie niezniszczalne.
- Negri
- Juventino
Po prostu... niezniszczalne. Kaisery są robione ze skóry wołowej bardzo wysokiej jakości. Przy odpowiednim dbaniu o nie są w stanie naprawdę długo nam służyć.kopniak pisze:Co masz przez to na myśli bo właśnie poszukuje halówekAdidas Kaiser, które są praktycznie niezniszczalne.
Akurat jeśli chodzi o skórę wołową taką, jaka jest w Kaiserach to polecam kupić buty idealnie "na styk" po czym dokupić do nich prawidła i rozbić je idealnie pod swoją stopę. Wtedy czucie piłki jest wręcz doskonałe. Pozdrawiam.
- lechn
- Juventino
'kajzerki' wygladaja apetycznie
wlasnie mi sie podziurawily moje wysluzone totale i wlasnie znalazlem ich nastepce 

- Arcadio
- Juventino
Dzięki za rade odnośnie Telstar'ów...
Ale jednak kupiłem Totale 90 III czerwono-srebrne
takei jak miałem, sprawdzony model, bardzo trwałe, wygodne, dość ładne(jak byłem młodszy bardzej mi się podobały,hehe).
Najlepsze z tego jest to, że ich od dawna nei produkują, dlatego jestem taki zadowolony, ze je dorwałem- poprzednei miałe 4 lata :shock:
Co ciekawe bałem sie kupować troszke przez neta- ale jak się okazało wszystko poszło sprawnie, butki pasuja i ogólnei jestem zadowolony( paczka doszła w dwa dni- przy naszej poczcie toż to szok
)
PeAcE
Ale jednak kupiłem Totale 90 III czerwono-srebrne

Najlepsze z tego jest to, że ich od dawna nei produkują, dlatego jestem taki zadowolony, ze je dorwałem- poprzednei miałe 4 lata :shock:
Co ciekawe bałem sie kupować troszke przez neta- ale jak się okazało wszystko poszło sprawnie, butki pasuja i ogólnei jestem zadowolony( paczka doszła w dwa dni- przy naszej poczcie toż to szok

PeAcE
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Bobeknaklo
- Juventino
Jak już kiedyś tutaj wspominałem, moje halówki "Kappy" mimo bardzo dzielnej postawy w końcu poległy..
To zmusiło mnie do kupna nowych halówek, gdyż już w sobotę czas rozpocząć sezon halowy
Otóż.. fanem świecidełek, nietypowych, wyróżniających kolorów, pięknych ślicznych butów nie jestem. Kupuje buty do grania, nie do reklamowania siebie czy zwracania uwagi na siebie. Mimo to, będąc w Anglii, w jednym ze sportowych sklepów postanowiłem, że muszę w końcu zakupić obuwie..
Wtedy wpadłem na:
Nike Mercurial

Chodzi oczywiście o buty halowe, nie mogłem znaleźć fotki tych butów w wersji na halę.
Co mnie przekonało do tych butów?
Otóż w przeciwieństwie do innych modeli, idealnie leżały mi na nodze. Tak jakbym włożył a buty same się przystosowały do mojej stopy, a to także dlatego, że są bardzo lekkie. Ciekawy jest też środek, wnętrze, a szczególnie okolice pięty. Materiał, a w zasadzie to nie materiał, lecz guma. Całość to bardzo miekka guma, nie ma mowy o odciskach które też mi kiedyś dokuczały. Bardzo wygodne, polecam!!
To zmusiło mnie do kupna nowych halówek, gdyż już w sobotę czas rozpocząć sezon halowy

Otóż.. fanem świecidełek, nietypowych, wyróżniających kolorów, pięknych ślicznych butów nie jestem. Kupuje buty do grania, nie do reklamowania siebie czy zwracania uwagi na siebie. Mimo to, będąc w Anglii, w jednym ze sportowych sklepów postanowiłem, że muszę w końcu zakupić obuwie..
Wtedy wpadłem na:
Nike Mercurial

Chodzi oczywiście o buty halowe, nie mogłem znaleźć fotki tych butów w wersji na halę.
Co mnie przekonało do tych butów?
Otóż w przeciwieństwie do innych modeli, idealnie leżały mi na nodze. Tak jakbym włożył a buty same się przystosowały do mojej stopy, a to także dlatego, że są bardzo lekkie. Ciekawy jest też środek, wnętrze, a szczególnie okolice pięty. Materiał, a w zasadzie to nie materiał, lecz guma. Całość to bardzo miekka guma, nie ma mowy o odciskach które też mi kiedyś dokuczały. Bardzo wygodne, polecam!!
- mati888
- Juventino
@Bukol87
Mam dokładnie te samo odczucia co do tych samograjów
Gram w Telstarach II od sierpnia i są wręcz genialne. Jestem stoperem więc nie do końca mogę się pobawić piłką, przytrzymać, rozegrać i ciągnąć z nich największej przyjemności, jednak uważam je za niezwykle solidne i co najważniejsze, za bardzo wygodne. Polecam każdemu. Miałem dylemat Kaiser vs. Telstar, wybrałem Telstary, bo pół klubu już miała Kaisery-nie żałuję-na prawdę, opłaca się. Skórka, skromny, nie bijący w oczy (wskazujący cwaniactwo-lubię kasować typków w jakichś odblaskowych buciorach
) kolor (są też chyba srebrne i białe). Jako stoper często orzę nimi boisko, wślizgi i inne badziewie-mimo wszystko jedyną oznaką tego,że są używane, są lekkie zgniecenia skóry na palcach (od tego akurat ustrzec się nie da) no i korki (mam lanki) przeszły trochę zielenizną.
Polecam jeszcze raz
Mam dokładnie te samo odczucia co do tych samograjów

Polecam jeszcze raz

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Pawełek
- Juventino
wczoraj zakupiłem takie halówki http://www.allegro.pl/item494222456_bez ... nr_44.html
Idealnie dopasowane do stopy, nic mnie nie obciera, bardzo wygodne i doskonale trzymają się podłoża. Gorąco polecam
Idealnie dopasowane do stopy, nic mnie nie obciera, bardzo wygodne i doskonale trzymają się podłoża. Gorąco polecam

Sky is the limit!
- Negri
- Juventino
Pisałem już wiele pozytywnych rzeczy o kaiserach, nie wiem czy wspomniałem, że dopasowują się do nogi. Autentycznie, dobre prawidła i jesteśmy w stanie rozbić idealnie but pod swoją stopę.
Jeśli jednak możesz dołożyć więcej kasy, to kup sobie jeszcze wyższy model, np. World Cupy lub Copa Mundiale, zależy czy potrzebujesz lanek czy wkrętów.
Jeśli jednak możesz dołożyć więcej kasy, to kup sobie jeszcze wyższy model, np. World Cupy lub Copa Mundiale, zależy czy potrzebujesz lanek czy wkrętów.
te czy Kaiser'y ?
Z choinki się urwałeś? To zupełnie inne obuwie, z innej skóry.Gram w Telstarach II
Większość butów rozwala się właśnie na palcach, przy założeniu intensywnego, profesjonalnego treningu (1-2 treningi dziennie)od tego akurat ustrzec się nie da
- montero4
- Juventino
Co myślicie o butach Jomy? Lepiej kupić coś z serii Nike Five (Contato, T-1, First Touch)? Zależy mi na czymś co trzyma się podłoża idealnie i nie są to Kaisery.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- LordJuve
- Juventino
Witam,
Mam pewną kwestie. Potrzebuje obuwia, które nada się do biegania, biegania i jeszcze raz biegania...a trochę do kopania piłki od czasu do czasu.
Nie miałbym raczej problemu gdyby nie to, że obuwi owo chciałbym używać na naturalnej nawierzchni jak i na hali...potrzebuje więc czegoś bardzo uniwersalnego.
Do tej pory nie interesowałem się obuwiem sportowym aż tak, czy jest cokolwiek, co odpowiada ww. wymaganiom czy będę zmuszony kupić 2 pary(na hale i na dwór)?
Chciałbym po prostu butów, które będą nadawać się na trawę i hale, bez żadnych kokosów.
Mam pewną kwestie. Potrzebuje obuwia, które nada się do biegania, biegania i jeszcze raz biegania...a trochę do kopania piłki od czasu do czasu.
Nie miałbym raczej problemu gdyby nie to, że obuwi owo chciałbym używać na naturalnej nawierzchni jak i na hali...potrzebuje więc czegoś bardzo uniwersalnego.
Do tej pory nie interesowałem się obuwiem sportowym aż tak, czy jest cokolwiek, co odpowiada ww. wymaganiom czy będę zmuszony kupić 2 pary(na hale i na dwór)?
Chciałbym po prostu butów, które będą nadawać się na trawę i hale, bez żadnych kokosów.