JUVE? NIE, TO SIENA!!!
- Hotbe
- Juventino
Siedzę sobie w późny niedzielny wieczór przed telewizorem oglądając Sport + na Canale. Najpierw lecą skróty z Premiership a potem Durda zapowiada Serie A. Pierwszy mecz Sampdorii zaraz potem Juve, Inter, Lazio i...znowu Juve? Nie to mecz Perugii z Sieną. O co chodzi. Otóż sponsorem technicznym Sieny jest Lotto a koszulki wyglądają identycznie jak te, w których grał Juventus w sezonie 2002/03. Praktyczni wszystkie elementy oprócz sponsora i herbu są identyczne! Nawet jajowaty krój odzwierciedlający herb Juve, dosłownie wszystko. Patrząc na herb Sieny rzeczywiście można dostrzec podobieństwo albo po prostu ludziom od design'u w Lotto skończyły sie pomysły.
Herb:

Koszulki:

Herb:

Koszulki:

We play together, we die together. Juventus for life.
- juve21
- Juventino
Też byłem zaskoczony jak zobaczylem ich herb,a jeszce bardziej mnie zaskoczyło jak obaczyłem dziś te zdjęcia.Przyznaje się że jak by grali z juve to mógłbym sie pomylić którzy to nasi:D
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Rasi
- Qualità Juventino
W ostatnim Przeglądzie był skarb kibica Ligi Włoskiej. Patrze na herb zespołu i widze że do Juve przeszedł Chiesa :shock: . Patrze więc jesdzcze raz a to herb Sieny
. Ale te stroje to już szczyt wszystkiego !!!
Toż to prawie plagiat !!!!

- juveluck
- Juventino
Zeczywiscie i herb i stroje maja bardzo podobne. Stroje wrecz identyczne, ale roznia sie paroma szczegolami choc by miejsce umieszczenie znaczka Lotto, u nas byl na srodku. Ale zaden plagiat to nie jest bo my mam juz inne stroje. A Siena chce sie wzorowac na najlepszych wiec nie miejcie jej tego za zle 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Herb Sieny widziałem już dawno i nawet przez moment niepomyślałem, że to herb JUVE. Jakbym mógł niepoznać mojego kochanego herbu :twisted:
A co koszulek to trochę głupio, że mają taki jak my sezon temu :evil: JUVE miał takie i nikt inny niepowinien takich mieć :evil: Są prawie identyczne no ale mniejsza o to :twisted:
A co koszulek to trochę głupio, że mają taki jak my sezon temu :evil: JUVE miał takie i nikt inny niepowinien takich mieć :evil: Są prawie identyczne no ale mniejsza o to :twisted:

- JuveQL
- Juventino
Ja widze ten herb pierwszy raz. Podobienstwo jest bardzo duze. Kto wie czy ogladajac mecz Sieny nie pomylilbym ja z JUVE.
No ale cóż...trzeba sie wzorowac na dobrych druzynach i dlatego nie dziwie sie ze Siena wybrala bialo-czarne koszulki zamiast czerwono lub niebiesko-czarnych
No ale cóż...trzeba sie wzorowac na dobrych druzynach i dlatego nie dziwie sie ze Siena wybrala bialo-czarne koszulki zamiast czerwono lub niebiesko-czarnych
- BIGGI
- Qualità Juventino
No dokładnie, ja tak samo. Otwieram środek gazety...szukam Juve, patrze a tu jakies nazwiska nie takie......PATRZEEEE a to SIENARasi pisze:W ostatnim Przeglądzie był skarb kibica Ligi Włoskiej. Patrze na herb zespołu i widze że do Juve przeszedł Chiesa :shock: . Patrze więc jesdzcze raz a to herb Sieny. Ale te stroje to już szczyt wszystkiego !!!

- RadeKas
- Juventino
No ja oglądałem ten sam program. Chciałem zobaczyć bramki Juve, a jak zobaczyłem stroje Sieny to sie zacząłem brechtać. One sa iiiiiiidentyczne. Widać, że Lotto sie nie chciało robić nowych strojów, więc zostawili im stare stroje Juve. Można powiedzieć, że Siena dostała po nas resztki :twisted: :twisted: :twisted:
srali muszki będzie wiosna
- Łukasz
- Juventino
DEL PIERO? Nie to CHIESA
Siena jak na beniaminka zagrała niezły mecz. Jego ozdobą był gol Taddei.

Siena jak na beniaminka zagrała niezły mecz. Jego ozdobą był gol Taddei.