Serie A (21): Udinese 2-1 JUVENTUS
- juveninhoo
- Juventino
nie grał i gola nie strzelił- wtedy to nas uratował Amauri, a Lypskiemu chyba chodziło o mecz ze SienąPush3k pisze:Del Piero to w tym meczu grał?Lypsky pisze:Już od meczu z Lecce (DP uratował nam tyłek rzutem wolnym)
EDIT: i sie wyjaśniło ^^
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- negative_boy
- Juventino
na wstępie proszę Admina by nie usuwał tego posta za jego terść
mam daleko w poważaniu czy dostane za niego kartke czy rok świetlny bana.. ale jestem taki zły że muszę to napisać tymbardziej że wkurzam się jeszcze jutrzejszym egzaminem z patomorfy
RANIERI TY IDIOOOOOOOOOOOOTO
po pierwsze zmiany masz 3 (słownie trzy) i nie musisz zmieniać pomocnika za pomocnika a napastnika za napastnika!!!!!!!!!!!
po drugie Nedved to nie Bozia i nie strzeli piorunkiem i wygra Juve każdy mecz ( z całym szacynkiem do Czecha, tym co pokazuje teraz na boisku zasługuje na wygodny, poreczny BALKONIK ( może nie będzie się tak często przewracał) a nie na miejsce w pierwszej jedenastce!!!!!!!!
po trzecie to nie liga angielska z początku lat 90tych żeby non stop grać wrzutkami w pole karne z każdym przciwnikiem ( w sumie po co nan środkowa pomoc jak obrońcy grają długie piłki na Amauriego, skrzydłowi wrzucają długie piłki na Amauriego???)
wydaje mi się, że ś.p Pan Gianni Agnelli przewraca się w grobie widząc jak jego ukochany klub zamienia się w zadowalającą się minimum, przeciętna druzyną !! Płakac się chce widząc tą straszną nieporadność nie tylko w tym meczu ale w przekroju całego sezonu poza nielicznymi wyjątkami wspomnianymi przez kolegów powyżej.
Nie oszukujmy się kadrowo nie możemy się nawet porównywać do Milanu czy Interu i w przekroju całego sezonu to wychodzi - poraz wtóry to powtórzę -niestety.
co do zarządu nie będę się wypowiadał (Pana Secco nie ma co komentować) a wysokiego budżetu na transfery nie możemy sie spodziewac przez wydatki na nowy stadion...
i na tym koniec moich wypocin, uleciała już ze mnie złość WRRRRRRRRRR!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich Juventini oraz Adminów
Forza JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam daleko w poważaniu czy dostane za niego kartke czy rok świetlny bana.. ale jestem taki zły że muszę to napisać tymbardziej że wkurzam się jeszcze jutrzejszym egzaminem z patomorfy
RANIERI TY IDIOOOOOOOOOOOOTO
po pierwsze zmiany masz 3 (słownie trzy) i nie musisz zmieniać pomocnika za pomocnika a napastnika za napastnika!!!!!!!!!!!
po drugie Nedved to nie Bozia i nie strzeli piorunkiem i wygra Juve każdy mecz ( z całym szacynkiem do Czecha, tym co pokazuje teraz na boisku zasługuje na wygodny, poreczny BALKONIK ( może nie będzie się tak często przewracał) a nie na miejsce w pierwszej jedenastce!!!!!!!!
po trzecie to nie liga angielska z początku lat 90tych żeby non stop grać wrzutkami w pole karne z każdym przciwnikiem ( w sumie po co nan środkowa pomoc jak obrońcy grają długie piłki na Amauriego, skrzydłowi wrzucają długie piłki na Amauriego???)
wydaje mi się, że ś.p Pan Gianni Agnelli przewraca się w grobie widząc jak jego ukochany klub zamienia się w zadowalającą się minimum, przeciętna druzyną !! Płakac się chce widząc tą straszną nieporadność nie tylko w tym meczu ale w przekroju całego sezonu poza nielicznymi wyjątkami wspomnianymi przez kolegów powyżej.
Nie oszukujmy się kadrowo nie możemy się nawet porównywać do Milanu czy Interu i w przekroju całego sezonu to wychodzi - poraz wtóry to powtórzę -niestety.
co do zarządu nie będę się wypowiadał (Pana Secco nie ma co komentować) a wysokiego budżetu na transfery nie możemy sie spodziewac przez wydatki na nowy stadion...
i na tym koniec moich wypocin, uleciała już ze mnie złość WRRRRRRRRRR!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich Juventini oraz Adminów

Forza JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Machnes
- Juventino
No jasne, może najlepiej ostatnio nie gramy ale jak czytam takie kretynskie posty:
Spoko spoko, w 1 rundzie nie wygralismy 4 meczów z rzędu i jakos wróciliśmy do gry. Jeszcze odnajdziemy ten rytm co trzeba. Mamy miesiąc do Chelsea.
I na koniec.
Nedved zakończ karierę już teraz, prosze
to mnie krew zalewa...a już tylko marzę o Srebrnej Gwieździe.....Pozdrawiam FORZA JUVENTUS
Spoko spoko, w 1 rundzie nie wygralismy 4 meczów z rzędu i jakos wróciliśmy do gry. Jeszcze odnajdziemy ten rytm co trzeba. Mamy miesiąc do Chelsea.
I na koniec.

- ArtHur
- Juventino
lmao, uratowal nas Giovinco strzalem z rzutu wolnego.juveninhoo pisze:nie grał i gola nie strzelił- wtedy to nas uratował Amauri, a Lypskiemu chyba chodziło o mecz ze SienąPush3k pisze:Del Piero to w tym meczu grał?Lypsky pisze:Już od meczu z Lecce (DP uratował nam tyłek rzutem wolnym)
A dziś Seba zagrał tragicznie, a jego dośrodkowania były momentami żenujące.
Jednak dziś Juventus nieistnial, to byla kompletna katastrofa. Jedynym plusem jest powrót Cobry.
I kurczę na gwałt potrzebny prawy obrońca. Grygera dziś zagrał nie jak zwykle przeciętnie, a fatalnie.
- Monte Cristo
- Juventino
Odwaga? Racja, dobrze postapil z zdjeciem Marchionniego.Pluto pisze: Jedyny malutki plusik to fakt, ze Ranieri jednak ma jakas odrobine odwagi czy tez zdolnosci trenerskich i zdjal zalosnego Marchionniego w przerwie.
Ale ta jego super ofensywna zmiana Poulsen - Sissoko to wola o pomste do nieba. Az tylko czekalem na to zeby Siwy pokazal to co robi najlepiej, czyli zdjecie Nedveda w 87 minucie i wprowadzenie De Ceglie... Ale mnie bardzo zaskoczyl i wprowadzil Trezgola, taki lis pola karnego, swiezo po kontuzji z taka iloscia celnych podan o dosrodkowan jakie byly w tym meczu na pewno by odmienil los spotkania.
Co do samego meczu - zenada. Identycznie jak w poprzednim sezonie, ma sie rozpoczac wielka pogon za rywalem nad nami a tu co? Nic. Nic nie gramy, nic nie robimy. A Mr Cezary pisal o taktyce Ranieriego, ciaglym bieganiu pilkarzy i walce do konca.. hehe.
To nawet nie zasluguje na komentarz. Forza Juventus.
- Kuben
- Juventino
no to się ładnie przeliczyłem pisząc, że czeka Nas łatwe zwycięstwo...
również nie oglądałem meczu, ale z tego co piszecie to widzę, że byłą tragedia... inter wygrywa, My wtopa i znowu odskakują... yh
ale przecież Nasz zespół nie potrzebuje wzmocnień... coś mi się wydaje, że Największym wzmocnieniem będzie wyrzucenie Secco... jego geniusz jest na miarę Sieny, niestety taka prawda.
co zrobić, gramy dalej, droga do sukcesu jest ciężka i musimy grać tak, żeby i gra się podobała i wynik był zadowalający.
FORZA Juve !
również nie oglądałem meczu, ale z tego co piszecie to widzę, że byłą tragedia... inter wygrywa, My wtopa i znowu odskakują... yh
ale przecież Nasz zespół nie potrzebuje wzmocnień... coś mi się wydaje, że Największym wzmocnieniem będzie wyrzucenie Secco... jego geniusz jest na miarę Sieny, niestety taka prawda.
co zrobić, gramy dalej, droga do sukcesu jest ciężka i musimy grać tak, żeby i gra się podobała i wynik był zadowalający.
FORZA Juve !
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- JuveR
- Juventino
Co tu dużo pisać... momentami miałem ochotę wyłączyć telewizor oglądając grę Juventusu. Jeden celny strzał w środek bramki to raczej niezbyt imponujący wynik (nie licząc rzutu karnego). Grygera i Molinaro nadal na równym, niskim poziomie. Nedved to już w ogóle. Jak dla mnie to my bez Camoranesiego i Del Piero nie istniejemy... Ale my przecież nie potrzebujemy wzmocnień!
- juveninhoo
- Juventino
Giovinco tam trafił, ale to Amauri w 89' strzelił na 2:1ArtHur pisze: lmao, uratowal nas Giovinco strzalem z rzutu wolnego.

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- Swider10
- Juventino
Takimi wypowiedziami tez nie blyszczysz... dobra Nedevd ma juz swoje lata nie gra tak jak kilka lat temu, ale nie mozesz prosic zeby skonczyl kariera.. Boze co ty wogle wygadujesz... to tak jakby kibice Milanu prosili Maldiniego o zawieszenie butów (no prawie tak samo:P) Juz pewnie zapomniaels ile Nedved dla nas zrobił, pewnie zapomnaiels jego bramki z Realem, Lazio, M.United ... juz zapomniales ze jeszcze 2-3 lata temu on był naszym sercem i motorem napedowym... wiem ze teraz juz tak nie jest i byc mzoe Nedved nie powinien w kazdym meczu wychodzic w pierwszej 11, ale nie mow mi ze ten czlowiek ma zakonczyc kariere :!: Niektorzy zawodnicy tacy jak np. Nedved nie tylko walcza na boisku ale tez poza nim, pewnie nawet nie masz pojecia i zaden z nas nie ma ile znaczy dla innych zawodników obecnosc Nedved w szatni przed w trakcie czy po meczu... takze nie wypisuj takich głupot zanim nie przemyslisz troche tegoMachnes pisze:I na koniec.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- MaHeR
- Juventino
Tragedia, panowie tragedia. Wiedziałem, że mecz z Udine będzie ciężki, ale nie spodziewałem się, że będzie tak tragicznie przez nas zagrany! Ciężko odrabiana strata wróciła do "pierwotnej postaci". <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> smutno jak widzę taką grę Juventusu...
Cóż, trzeba walczyć dalej, miejmy nadzieję, że nasi piłkarze się "ogarną" i będą walczyć dalej!
P.S. chyba naprawdę z Nedveda powinniśmy już zrezygnować
P.S.2 tragicznie zagrały nasze boki obrony : (
Cóż, trzeba walczyć dalej, miejmy nadzieję, że nasi piłkarze się "ogarną" i będą walczyć dalej!
P.S. chyba naprawdę z Nedveda powinniśmy już zrezygnować
P.S.2 tragicznie zagrały nasze boki obrony : (
- Łukasz
- Juventino
Bianconeri grają dzisiaj bardzo dobrze. Płynne kontry, szybkie przechodzenie z obrony do ataku. No i jak zwykle świetny pan z "10"... - tak pokrótce wyglądała pierwsza połowa. Szkoda że to nie my graliśmy dzisiaj w pasiakach.
Di Natale robił nas jak chciał ośmieszając raz po raz Grygerę i Marchionniego.
W drugiej połowie - po wejściu Iaquinty i zminaie systemu na 4-3-3 - zmieniło się niewiele. Co prawda Udine się cofnęło, ale my nie potrafiliśmy skonstruowac żadnej groźnej akcji. Nedved jest strasznie wolny, Giovinco nie ma siły przebicia, kolejny kiepski mecz Amauriego. Grygera potwierdził, że nadaje się tylko na ławkę.
P.S. Dobrze, że mecz nie trwał dłużej, bo Iaq odstrzeliłby Codzie głowę.
Edit:
Di Natale robił nas jak chciał ośmieszając raz po raz Grygerę i Marchionniego.
W drugiej połowie - po wejściu Iaquinty i zminaie systemu na 4-3-3 - zmieniło się niewiele. Co prawda Udine się cofnęło, ale my nie potrafiliśmy skonstruowac żadnej groźnej akcji. Nedved jest strasznie wolny, Giovinco nie ma siły przebicia, kolejny kiepski mecz Amauriego. Grygera potwierdził, że nadaje się tylko na ławkę.
P.S. Dobrze, że mecz nie trwał dłużej, bo Iaq odstrzeliłby Codzie głowę.
Edit:
I właśnie dlatego powinien zakończyć karierę. Chciałbym go takim pamiętać.Swider10 pisze:ile Nedved dla nas zrobił[...] jego bramki z Realem, Lazio, M.United ... [...] jeszcze 2-3 lata temu on był naszym sercem i motorem napedowym...
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2009, 23:09 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- KeRmit19
- Juventino
Rozczarowanie, zero pomyslu na gre, bezradnosc, statycznosc. Zagralismy katastrofalnie. nasze skrzydla byly dzis do niczego. Legro przy bramce dal sie ograc jak junior. Nie wiem, czy to pewnosc siebie zgubilas dzis naszych. biegalismy zdekoncentrowani, bezradni, jak chlopcy do bicia. W tym roku(nie liczac meczu z Catania) nie rozegralismy nic wielkiego. mam nadzieje, ze to bedzie taki zimny prysznic i szybko sie pozbieramy bo nie mozna juz gubic w ten sposob punktow
Giovinco staral sie ale odbijal sie od obroncow jak od sciany. Moze wiekszy pozytek bylby gdyby gral zamiast Nedveda? O MM to nawet nie chce mi sie wspominac. jedyny pozytek zrobil wtedy jak zszedl po pierwszej polowie. Kiedy ten Camor wroci? Coz zagralismy katastrofalnie, trzeba sie podniesc i znow zaczac systematycznie zbierac punkty 

Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2009, 23:11 przez KeRmit19, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
czas by to zrozumiał i odszedł jako mistrz, to ostatni moment by pożegnać się godnie.Swider10 pisze: dobra Nedevd ma juz swoje lata nie gra tak jak kilka lat temu
Maldini tak nie partaczy.Boze co ty wogle wygadujesz... to tak jakby kibice Milanu prosili Maldiniego o zawieszenie butów (no prawie tak samo:P)
Dajmy mu dyplom, nagrodę, ale na litość boską, on nas osłabia, jego gra działa na naszą niekorzyść. Chyba nie o to chodzi.Juz pewnie zapomniaels ile Nedved dla nas zrobił, pewnie zapomnaiels jego bramki z Realem, Lazio, M.United ... juz zapomniales ze jeszcze 2-3 lata temu on był naszym sercem i motorem napedowym...
Dopóki Nedved nie odejdzie, Ranieri będzie na niego stawiał, więc jedynym rozwiązaniem jest zakończenie kariery.np. Nedved nie tylko walcza na boisku ale tez poza nim, pewnie nawet nie masz pojecia i zaden z nas nie ma ile znaczy dla innych zawodników obecnosc Nedved w szatni przed w trakcie czy po meczu...
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kubba
- Juventino
Ciekawe czy kiedykolwiek ktoś zapyta Ranieriego dlaczego tak późno robi zmiany i dlaczego tak robi...? Jeszcze nie natknąłem się na wywiad w którym byłaby odpowiedz na to nurtujące mnie pytanie...
Troche boli, że akurat to na Juve padło aby być "trampoliną" dla ostanich 11 meczów bez wygranej Udine... Ale nie ma co narzekac, w lato przyjdzie kilku świetnych piłkarzy z AC Ajaccio i będzie dobrze
A teraz tylko czekac na komentarz pomeczowy Panów Ranieriego i Secco

Troche boli, że akurat to na Juve padło aby być "trampoliną" dla ostanich 11 meczów bez wygranej Udine... Ale nie ma co narzekac, w lato przyjdzie kilku świetnych piłkarzy z AC Ajaccio i będzie dobrze

A teraz tylko czekac na komentarz pomeczowy Panów Ranieriego i Secco

np. Nedved nie tylko walcza na boisku ale tez poza nim, pewnie nawet nie masz pojecia i zaden z nas nie ma ile znaczy dla innych zawodników obecnosc Nedved w szatni przed w trakcie czy po meczu...Dlatego od poczatku bylem za pozbyciem sie Ranieriego...Dopóki Nedved nie odejdzie, Ranieri będzie na niego stawiał, więc jedynym rozwiązaniem jest zakończenie kariery.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2009, 23:15 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.