Carew w Romie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:34

Norweski napastnik John Carew w najbliższych miesiącach będzie występował w barwach włoskiej Romy. Piłkarzem Valencii interesowały się również Everton Liverpool oraz Glasgow Rangers, jednak działacze rzymskiego klubu złożyli najlepszą ofertę.

Carew będzie występował w Romie na zasadzie wypożyczenia. Włoski klub nie będzie miał jednak prawa pierwokupu zawodnika.

"To była łatwa decyzja. Gdy dowiedziałem się, że interesuje sią mną Roma od razu się zdecydowałem. To bardzo wielki klub i jedna z najlepszych lig na świecie." - powiedział sam zawodnik.

kostekyo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:37

Poczekamy jeszcze z tydzien a sie okaze ze Carew wroci do Valencii jak Chivu do Ajaxu. A jesli sie tak nie stanie to cieszy mnie fakt ze taki zawodnik jak Carew bedzie gral przeciwko JUVE w Serie A.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:05

I znowu sprawdza sie kolejna wiadomość napisana wcześniej przezemnie, a nikt z was mi nie wieżył!!! hmm widzicie i mówicie, że pisze coś czego nigdy nie będzie!!!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:07

Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:12

juveluck pisze:Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy
Z tym Chivu to jeszcze nic nie wiadomo. Ajax nakazał Chivu powrót do Amsterdamu bo roma nie wpłaciła pieniędzy. A co do Carewa to nic mnie to nie obchodzi. Z taka formą nie ma czego szukać w Serie A

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:47

Po co się tam Carew pcha :?: Chyba tylko dla kasy. Oni maja Tottiego,Cassano,Marazzine,Montelle,Delvecchio. To po co im Carew. Chyba tylko tak dla popisuwy, że kupili kogoś z ligi hiszpańskjej. Roma jest duzym klubem, jerdnak ktory przez nieudolne prowadzenie może spać na dno. A carew to kolejne zbedne piniądze, a przeciez dobrze widaomo, że kruch z nimi u Rzymian.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:48

Rasi pisze:
juveluck pisze:Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy
Z tym Chivu to jeszcze nic nie wiadomo. Ajax nakazał Chivu powrót do Amsterdamu bo roma nie wpłaciła pieniędzy.
Jak zagra jutro to napewno zostanie. a ze jest awizowany do gry to pewnie zagra. Niesety ale roma nie da mu chyba wrocic juz do amsterdamu, al :-D e wcale sie nie obraze jezeli sie pomyle

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:11

Jakos nigdy nie uwazalem Carewa za dobrego napastnika. Jest to typowy sredniak. No moze prawie sredniak bo w jednej rzewczy sie wyroznia: Nie wiedzialem NIGDY takiego napastnika ktory tyle razy nie trafialby w 100% sytuacjach. Dlatego tym bardziej sie ciesze ze przechodzi do Romy, bo jesli bedzie gral w 1 skladzie to mozemy byc spokojni, Roma nie bedzie grozna :lol:

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:18

przeciez nie mieli pieniędzy na Chivu ale Carew jest wyporzyczony do Romy

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 11:09

Carew raczej będzie mógł pomarzyć o strzeleniu bramki Juventusowi, on jest dobrym napastnikiem ale mi się wydaje że nie pasuje do ligi Włoskiej

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 12:58

ADAMJUVENTUSPL pisze:Carew raczej będzie mógł pomarzyć o strzeleniu bramki Juventusowi, on jest dobrym napastnikiem ale mi się wydaje że nie pasuje do ligi Włoskiej
Dokladnie. Carew pasowalby do ligi angielskiej lub szkockiej gdzie gra jest ukaldana pod wysokich, silnych napastnikow. W technicznych ligach jak wloskiej czy hiszpanskiej raczej nie powinien niczego szukac.

ODPOWIEDZ