Carew w Romie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Norweski napastnik John Carew w najbliższych miesiącach będzie występował w barwach włoskiej Romy. Piłkarzem Valencii interesowały się również Everton Liverpool oraz Glasgow Rangers, jednak działacze rzymskiego klubu złożyli najlepszą ofertę.
Carew będzie występował w Romie na zasadzie wypożyczenia. Włoski klub nie będzie miał jednak prawa pierwokupu zawodnika.
"To była łatwa decyzja. Gdy dowiedziałem się, że interesuje sią mną Roma od razu się zdecydowałem. To bardzo wielki klub i jedna z najlepszych lig na świecie." - powiedział sam zawodnik.
Carew będzie występował w Romie na zasadzie wypożyczenia. Włoski klub nie będzie miał jednak prawa pierwokupu zawodnika.
"To była łatwa decyzja. Gdy dowiedziałem się, że interesuje sią mną Roma od razu się zdecydowałem. To bardzo wielki klub i jedna z najlepszych lig na świecie." - powiedział sam zawodnik.
- juveluck
- Juventino
Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Rasi
- Qualità Juventino
Z tym Chivu to jeszcze nic nie wiadomo. Ajax nakazał Chivu powrót do Amsterdamu bo roma nie wpłaciła pieniędzy. A co do Carewa to nic mnie to nie obchodzi. Z taka formą nie ma czego szukać w Serie Ajuveluck pisze:Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy
- Alexxxxx
- Juventino
Po co się tam Carew pcha
Chyba tylko dla kasy. Oni maja Tottiego,Cassano,Marazzine,Montelle,Delvecchio. To po co im Carew. Chyba tylko tak dla popisuwy, że kupili kogoś z ligi hiszpańskjej. Roma jest duzym klubem, jerdnak ktory przez nieudolne prowadzenie może spać na dno. A carew to kolejne zbedne piniądze, a przeciez dobrze widaomo, że kruch z nimi u Rzymian.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Jak zagra jutro to napewno zostanie. a ze jest awizowany do gry to pewnie zagra. Niesety ale roma nie da mu chyba wrocic juz do amsterdamu, al :-D e wcale sie nie obraze jezeli sie pomyleRasi pisze:Z tym Chivu to jeszcze nic nie wiadomo. Ajax nakazał Chivu powrót do Amsterdamu bo roma nie wpłaciła pieniędzy.juveluck pisze:Tak mnie zastanawia skad maja kase na jego wypozyczenie skoro z trudem udalo im sie chivu zatrzymac. A co do samego pilkarza to sadze ze mogl by byc partnerem dla Montelli zamiast tego smiesznego Delveccho. Ale na Juve to i tak nie wystarczy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- JuveQL
- Juventino
Jakos nigdy nie uwazalem Carewa za dobrego napastnika. Jest to typowy sredniak. No moze prawie sredniak bo w jednej rzewczy sie wyroznia: Nie wiedzialem NIGDY takiego napastnika ktory tyle razy nie trafialby w 100% sytuacjach. Dlatego tym bardziej sie ciesze ze przechodzi do Romy, bo jesli bedzie gral w 1 skladzie to mozemy byc spokojni, Roma nie bedzie grozna :lol:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Carew raczej będzie mógł pomarzyć o strzeleniu bramki Juventusowi, on jest dobrym napastnikiem ale mi się wydaje że nie pasuje do ligi Włoskiej
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
Dokladnie. Carew pasowalby do ligi angielskiej lub szkockiej gdzie gra jest ukaldana pod wysokich, silnych napastnikow. W technicznych ligach jak wloskiej czy hiszpanskiej raczej nie powinien niczego szukac.ADAMJUVENTUSPL pisze:Carew raczej będzie mógł pomarzyć o strzeleniu bramki Juventusowi, on jest dobrym napastnikiem ale mi się wydaje że nie pasuje do ligi Włoskiej