BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
właśnie, Tigmar, dbajcie o mnie, bo ostatnimi czasy ja za dużo wstajęWinner pisze:Pójdziesz powkręcasz swoją bajerę to może nas tym razem nie ........Tigmar pisze:o właśnie. Cafe Jaga.

jak dla mnie obojętnie gdzie, by nie jakaś osiedlowa mordownia. jeśli ktoś załatwi Cafe Jaga i to wypali, to jak najbardziej. ewentualnie Blue Pub, chociaż pewnie komuś znowu nie będzie odpowiadało, bo to środa więczór, więc ludu się nazbiera. ja nie mam jak się zając organizacją, więc liczę, że pewnie Tigmar znajdzie trochę wolnego czasu.
- dominiccos
- Juventino
Mooooże w końcu w środę wpadnę.
Ostatnio ciężki okres i brak czasu na nic, dawno mnie już nie było, ale postaram się poprawić. 

- białas
- Juventino
to czyli Knay Pub, tak? tam całkiem nieźle się ogląda, TV jakiś taki podobny jak w Dyspensie, ale wiele tych pokoi, więc nie będziemy przeszkadzać. w Blue to pewnie ludu będzie multum i buractwa. Tigmar, zrobisz jakąś rezerwację czy coś? bo znowu wyjdzie, że 5 min. przed meczem będziemy lokalu szukać. chyba, że szukamy nadal, choć ja jestem za Knay...Tigmar pisze:w knaju majom polsaty
widzialem dzisiaj dziadka ktory byl w dyspensie
- dominiccos
- Juventino
Knay spoko, szanse, że się pojawię wzrastają. 

- Winner
- Juventino
Nabije se posta
. 2 lutego tegoż roku jest mecz Juventus - Napoli na tvp Sport więc tym razem trzeba bardziej przemyślanie znaleźć miejscówkę może w alibi naprawili n sport albo próbowac raz jeszcze w cafe jaga

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
u nas atmosferka na stałym poziomie, ale Juve... pożal się Boże, szkoda gadać, narazie nie mówię nic pochopnie, obejrzę Cagliari i Napoli i wtedy można stwierdzić co dzieje się w drużynie
do zobaczenia w łikend
do zobaczenia w łikend