Wspaniała passa Alexa
- DeeJay
- Juventino
To już trzeci sezon, w którym Del Piero zanotował na inauguracje dwa trafienia. Sam Alex bardzo się cieszy z tego wyczynu i ma nadzieje, że historia będzie się powtarzać.
Ja też się bardzo cieszę, choć nie ukrywam, że bardziej cieszyłbym się z hat-tricków
Ja też się bardzo cieszę, choć nie ukrywam, że bardziej cieszyłbym się z hat-tricków
- juve21
- Juventino
Brameczki możesz sciągnąć sobie z zagraniczych portali poświęconych juve,jest ich pelno. A swoją drogą tak trzymać ALex:)zagroo pisze:Hehe no spoko tylko chciałbym ogladnac te bramki mam nadzieje ze beda na stronce:) :twisted:
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
szkoda że zszedł tak wcześnie, jestem pewien że strzelił by hat-tricka, ale Lippi ma rację lepiej oszczędzać go na bardzo trudne mecze z Chievo,Galatasaray i Romą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- OskarG
- Juventino
Bramki już są nastronie tak dla informacjizagroo pisze:Hehe no spoko tylko chciałbym ogladnac te bramki mam nadzieje ze beda na stronce:) :twisted:
A forma Alexa cieszy oby tak dalej. Nie bądzmy zachłanni ważne że drużyna wygrała.
I naazie mamy pierwsze miejsce

- Yari
- Juventino
Oskar8 pisze:Bramki już są nastronie tak dla informacjizagroo pisze:Hehe no spoko tylko chciałbym ogladnac te bramki mam nadzieje ze beda na stronce:) :twisted:
A forma Alexa cieszy oby tak dalej. Nie bądzmy zachłanni ważne że drużyna wygrała.
I naazie mamy pierwsze miejsce
Zassałem już sobie:). Czyli już jutro będą brameczki z serii 100 goli Alexa w serie A?:). A tak na marginesie i nie związane z tematem chciałbym pogratulować bramkarzowi empoli wielkiego poświęcenia

- Johnny777
- Juventino
Noo...to by było dobre wyjścieJuveQL pisze:Jezeli Del Piero co roku bedzie strzelal 2 bramki na inauguracje rozgrywek to ja proponuje zeby Juve zaczynal sezon od wyjazdowego meczu z najtrudniejszym przeciwnikiem np. z Milanem.![]()
![]()

- juveluck
- Juventino
No to calkiem niezle osiagniecie. Mam nadzieje ze takie dublet ustrzeli jezce nie raz, moze i hattricka :-D . Alex jest w wysmienitej formie. Jeszce jedna bramka i bedzie mial na koncie 150 goli dla Juve

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- daj5stuff
- Juventino
Wow 150 bramka to bedzie cos. Czuje ze za tydzien na czacie bedzie naprawde hot bo wszyscy beda domagac sie 150 trafienia Alexa. Musze pogratulowac calej druzynie bo lepszego poczatku sezonu nikt nie mogl sobie wymarzycjuveluck pisze:No to calkiem niezle osiagniecie. Mam nadzieje ze takie dublet ustrzeli jezce nie raz, moze i hattricka :-D . Alex jest w wysmienitej formie. Jeszce jedna bramka i bedzie mial na koncie 150 goli dla Juve

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Rzeczywiscie na inaugurację Serie A Del Piero prezentuje wyśmienitą formę. W sezonie 01/02 z Venezią z też z wolnego pięknie strzelił. Oby tak dalej. Teraz wypada na inaugurację LM 2 gole i ok 8)
P.S Yari też się nieźle uśmiałem z Bucciego jak wpadł na slupek ,niezłe poświęcenie :shock:
Mógł puścić taki piękny i precyzyjny strzał Del Piera 8)
P.S Yari też się nieźle uśmiałem z Bucciego jak wpadł na slupek ,niezłe poświęcenie :shock:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Superowo Alex jest najlepszy no i koniec spekulacji o braku formy przed sezonem czekamy na pogrom w lidze mistrzów!!!!!!!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Semi
- Qualità Juventino
Trzeba się cieszyć z dobrej formy Alexa. Dwie bramki na rozpoczęcie sezonu to bardzo dobry wyniki. Teraz trzeba trzymać kciuki za to żeby Alex utrzymywał bardzo długo dobrą forme strzelecką :!:
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094