Juventus Stadium
- Kamex22
- Juventino
Ja tam juz mam zdjecie z rozbiorki na pulpicie (bede zmienial w miare mozliwosci na coraz nowsze
) w kazdym razie jedynym chyba sposobem jest printscreen ale polecam Irfanview zamiast painta do przycinania zwiekszania lub zmniejszania (zajmuje pare mb), bo w przeciwienstwie do painta wysoka jakosc obrazu po zabiegach pozostaje (no chyba ze ktos ma photoshopa to juz w ogole pro
).
A wie ktos moze jak dlugo potrwa rozbiorka i kiedy przyjdzie czas na prace wlasciwe czyli budowe nowego obiektu?

A wie ktos moze jak dlugo potrwa rozbiorka i kiedy przyjdzie czas na prace wlasciwe czyli budowe nowego obiektu?

- Drugo ufficialmente
- Juventino
Kolejna porcja fotek ze stadionu.
- Drugo ufficialmente
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Łezka się w oku kręci, jak się ogląda te zdjęcia. Nasz stadion idzie w rozwałkę....
- Monte Cristo
- Juventino
Co oni robia z naszym Delle Alpi :'(
Powaznie az serce mocniej bije gdy sie te zdjecia oglada... Niby szary, niby za duzy, niby za duzo odleglosc od murawy... ale tyle histori, tyle goli...
Mam nadzieje ze stary Juventus nie umrze razem z Delle Alpi...
Powaznie az serce mocniej bije gdy sie te zdjecia oglada... Niby szary, niby za duzy, niby za duzo odleglosc od murawy... ale tyle histori, tyle goli...
Mam nadzieje ze stary Juventus nie umrze razem z Delle Alpi...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nic dziwnego, Włochy szykują się na organizacje eurostahoo pisze:Aż jestem miło zaskoczony szybkościa prac. Jeszcze nie tak dawno zaczynali rozbierac dolny pierścien trybun, a teraz już go nie ma. Maja szanse zdąrzyc w terminie.
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Kolejna porcja.
- January
- Juventino
Bardzo dobrze, że prace posuwają się w szybkim tempie
Duża szansa, że zdążą na czas
Jak się tak patrzy na te zdjęcia to sporo gruzu jest do wywiezienia.
@down:
Może po prostu bezpieczniej jest rozbierać jest w taki sposób? Wydaje mi się, że nawet kontrolowany wybuch mógłby uszkodzić coś, czego nie powinien.

@down:
Może po prostu bezpieczniej jest rozbierać jest w taki sposób? Wydaje mi się, że nawet kontrolowany wybuch mógłby uszkodzić coś, czego nie powinien.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2009, 22:13 przez January, łącznie zmieniany 3 razy.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Monte Cristo
- Juventino
Jak narazie to tylko burza boisko i dolne trybuny od paru tygodni, ciekawe kiedy zacznie sie walic dach i ogolna ''konstrukcja''...
A ktos wie moze czy byloby mozliwe zburzenie Delle Alpi kontrolowanym wysadzeniem obiektu?
Nie zaoszczedzilo by sie wtedy na czasie?
A ktos wie moze czy byloby mozliwe zburzenie Delle Alpi kontrolowanym wysadzeniem obiektu?