Kto ma najlepszych kibiców w polsce

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 00:14

Rasi pisze:
daj5stuff pisze:Najlepszych kiboli ma ARKA GDYNIA. Po "meczu" z nimi malo kto wychdzi o wlasnych nogach. Ostatnio paru zgarnely psy :(
Nie rozumiem tego przytyku pod adresem kibiców Arki. Żeczywiście jest grupa która ( niewielka ) robi rozróby ale to poza stadionem. Klub nie ma na to wpływu !!! Na stadionie jest świetna atmosfera!!! Od 4 lat chodze na Arke regularnie i przez ten czas nie było tam ANI JEDNEJ awantury !!!
Natomiast niedoścignionym ( narazie ) wzorem są nasi przyjaciele z Poznania. Pozdro dla Kolejorza i Cracovii !!!!
rozumiem cie, jestem z Gdanska i wiem co np. moga robic kibice Lechii :wink: sam widzialem jak w 'pod napieciem' pokazywali filmik z ustawki z udzialem chuliganow Arki i powiem, ze normalni kibice tego nie robia

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 00:28

Z pośród kibiców innych drużyn (kibicuję Legii) najbardziej za doping i oprawę ULTRAS szanuje kibiców Lecha. Rzeczywiście chłopaki wiedza co to jest doping. Najbardziej nie lubię kibiców Widzew gdyż jedyne o czym mają pojęcie to "kamieniowanie". Ktoś tu napisał że kiedyś cały Śląsk oprócz Sosnowca przeciwko Legii...mówicie chyba o zamierzchłych czasach bo teraz to Śląsk walczy między sobą.

We play together, we die together. Juventus for life.
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 00:40

OCZYWSICIE ZE LEGIA!! ALE ONI ZAWSZE BORUTE ROBIA:))

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 07:51

Ulisses: Niestety nie mogę nigdzie znaleźć daty tych meczów :/
Ale to co zapodam też niby jest niemożliwe : otóż Chorzów 23.10.1971 cytuję " na stadionie przy ulicy Cichej zasiadło 40 tysięcy widzów " (podczas gdy stadion Ruchu powinien pomieścić 17 000 ludzi)cytat z Górnik gola ! gola ! numer 22. Teraz cyctat z ówczesnego wydania Sportu : "Nie ma to jak wielkie derby , zawsze rozgrywane były przy wielkiej scenerii , przynadkomplecie widzów".
Jak znajdę gdzieś podobne dane z meczu Górnik-Legia to tu zapodam ;-)

BIANCONERI:Pogań ma kibiców kiedy drużynie dobrze idzie. Przypomnij sobie ilu to Pogoń miała kibiców za Bekdasa a ilu kiedy spadała z ligi ???

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 09:03

Rybeq pisze:Ulisses: Niestety nie mogę nigdzie znaleźć daty tych meczów :/
Ale to co zapodam też niby jest niemożliwe : otóż Chorzów 23.10.1971 cytuję " na stadionie przy ulicy Cichej zasiadło 40 tysięcy widzów " (podczas gdy stadion Ruchu powinien pomieścić 17 000 ludzi)cytat z Górnik gola ! gola ! numer 22. Teraz cyctat z ówczesnego wydania Sportu : "Nie ma to jak wielkie derby , zawsze rozgrywane były przy wielkiej scenerii , przynadkomplecie widzów".

BIANCONERI:Pogań ma kibiców kiedy drużynie dobrze idzie. Przypomnij sobie ilu to Pogoń miała kibiców za Bekdasa a ilu kiedy spadała z ligi ???
O człowieku, jakie ty masz pojęcie o kibicach Pogoni. A kto robił demonstrację pod pzpn kibice LEGII i POGONI razem. Pogoń kibiców ma zawsze :!: pozdr

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 10:09

Rybeq pisze:Ulisses: Niestety nie mogę nigdzie znaleźć daty tych meczów :/
Człowieku!!! To były czasy komunistyczne!!! Wszystko mówiło się na wyrost, nie ma jak propaganda!!! 40 tyś na stadionie maxymalnie 23 tyś. :shock: Ty chyba nie wiesz co mówisz???, albo wierzysz w te bzdury :shock: Zobacz sobie rok... Spróbuj teraz wepchnąć 40 tyś ludzi - życze powodzenie... Chyba zmieścisz ich na murawie :lol:

To samo Legia - cóż za oprawa meczu - ale podnieta... Na stadion przychodzi po 6-7 tyś kibiców... Faktycznie :!: Świetna atmosfera - paru pajaców z "zimnymi ogniami" :lol: i pare zielonych flag.

Dodam, że z resztą klubów jest podobnie - Wisła Kraków, o Widzewie już nie wspomnę. Tak jak mówiłem i mówie (OBIEKTYWNIE): najlepsza atmosfere i oprawe meczu ma Lech Poznań i czy się ktoś ze mną zgadza czy nie...

Rozwaliły mnie texty typu: najlepsi kibice w Lublinie(to sie też tyczy pewnie oprawy meczu) - paru kolesi "na krzyż" na stadionie ze świecidełkami... Bez komentarza

Prawda jest taka - LUDZIE tworzą atmosferę na stadionie - im wiecej tym lepiej...
Idzcie sobie na mecz na którym będzie 50.000 kibiców (nawet bez jakiś flar i pierdół), a na mecz gdzie przyjdzie 7.000. Będziecie mieli różnice...

Pozdro dla wszystkich :D

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 10:21

Cóż Ty wiesz swoje Ja swoje :-)

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 11:11

BIGGI pisze:Ja chodze na Górnika Łęczna i tam jest dopiero atmosfera. Żadnych rozrób a nawet pojedynczych incydentów. Całe rodziny na stadionie. To jest piękne....
No tak, ale chodzi o atmosfere, żę nawet ajk druzyna słabo gra ludzie ją dopingują. A trzeba przyznać, że w Łęcznej takiego sprawdzianu jeszcze nie było. Na Legii jest kapitalnie.To jest cos pieknego.Oczywiście ni unizając mozliwość kibicow Gornika Łeczna.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 11:55

Najlepszych kibicow ma oczywiscie szczecinska POGOŃ!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do Rybeq: mowisz ze Pogon ma kibicow tylko wtedy gdy dobrze gra, a spojrz ile osob przychodzi na mecze Twojego Gornika 2 moze 3 tysiace :lol:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:12

Alexxxxx pisze:
BIGGI pisze:Ja chodze na Górnika Łęczna i tam jest dopiero atmosfera. Żadnych rozrób a nawet pojedynczych incydentów. Całe rodziny na stadionie. To jest piękne....
No tak, ale chodzi o atmosfere, żę nawet ajk druzyna słabo gra ludzie ją dopingują. A trzeba przyznać, że w Łęcznej takiego sprawdzianu jeszcze nie było. Na Legii jest kapitalnie.To jest cos pieknego.Oczywiście ni unizając mozliwość kibicow Gornika Łeczna.

No wiesz, Górnik dwa razy juz przegrywał baraże o ekstraklase i nikt sie od niego nie odwrócił...ale fakt ze w 1.lidze przychodzi znacznie wiecej kibiców...a ta walka o bilety jest straszna...powinni jak najszybciej rozbudowac stadion :wink: ja po swoje stałem od 8 rano a kasy czynne były od 12....ledewo dostałem :?

Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:14

Najlepsza atmosfera bez wątpienia jest na Śląsku i Wiśle!!!

Radek(L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:23

Kto ma najlepszych kibiców ?? Oczywiście że Legia i udowodnła to porazkolejny podczas meczu z Lechem :twisted:

www.radekf.blog.pl --->Zapraszam :-)
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:21

JuveQL pisze: Do Rybeq: mowisz ze Pogon ma kibicow tylko wtedy gdy dobrze gra, a spojrz ile osob przychodzi na mecze Twojego Gornika 2 moze 3 tysiace :lol:
1. Nie powiedziałem że Pogoń ma słabych kibiców. Powiedziałem że nie są najlepsi w Polsce gdyż: Kiedy było dobrze stadion był pełny , kiedy było gorzej (cały ubiegły rok) ilu ich było ??? A np. na Lecha w drugiej lidze przychodziło ogrom ludzi , dlatego im należy się palma piwerwszeństwa.
2. Na Górniku też nie jest najlepiej , widownia to około 5 tys. ludzi (poza oczywiście derbami :D )

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:33

Radek(L) pisze:Kto ma najlepszych kibiców ?? Oczywiście że Legia i udowodnła to porazkolejny podczas meczu z Lechem :twisted:
O nareszcie ktoś z mojego pięknego miasteczka. :!:
Oczywiście, że LEGIA ma najlepszych kibiców, a mecz z lechujem był świetny, a oprawa jeszcze lepsza. pzdr. :D
Obrazek

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 20:43

U nas jest słaba druzyna piłkarska ( KS Raków Częstochowa), ale sie powoli podnosi i w tym roku awansuje do 3. ligi. A spadli tylko tak daleko, bo brakło kasy - jak wszystkim (no prawie wszystkim). Graliśmy kiedyś w pierwszej lidze pare sezonów, może niektórzy pamiętają. Oto fotka, która nie ustępuje niektórym zdjęciom z 1. ligi...

Obrazek

P.S. Dodam, że na 4. lige chodzi u nas około 4-5 tyś. Po prostu wstyd dla 1. ligi
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2003, 20:47 przez Ulisses, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ