Serie A (18): Lazio 1-1 JUVENTUS
- damillo_lbk
- Juventino
Noo szkoda... Gdybyśmy wygrali brakowałby nam tylko jeden punkt do Interu...
ale trudno mam nadzieję, że jeszcze ich przegonimy... 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Brawo Atalanta!!!Lord of San Siro pisze:Brawo Lazio!!
To my bylismy bliżej wygranej obiektywny kibicu.Lord of San Siro pisze:Szkoda, że nie wygrali (a były ku temu znakomite okazje)
Pokazać na siłę, że jet no.2 :roll:kamilu_87 pisze:Stawiam krate temu, kto mi powie co Manninger chciał zrobić przy straconej bramce... ?
Jestem zdecydowanie zawiedziony, niestety. Znając wynik interu i czytając codziennie wypowiedzi naszych od magazyniera po Ranieriego, jak to nie będziemy gonić inter, wychodzimy na boisko i nie wiemy po co tam jesteśmy

Na co był zgonił wczorajszy remis? Chyba jednak na zbyt duże braki w skladzie, bo jak kluczowi zawodnicy zagrają źle, to odrazu wynik jest niezadowalający. Manninger dał ciała po calości, ale nie wieszajmy na nim psów, jak na ironię zachorował Buffon, chyba chce jeszcze raz usłyszeć powitanie jakie dostał na catanii.
Remis bo nie bylo gry w ofensywie. Nasi skrzydłowi: Nedved

Drugi wirtuoz boku pomocy. Marchionni. Do goścna, nie mam już sił, naprawdę. Przechodzi samego siebie, nie wie co zrobić piłką, a jak wyjdzie mu 1 mecz jak z catania to już wielki zawodniczek. Zaraz odezwą się glosy, że to super zmiennik, tak super, ale na 15-20 min. gdzie mamy już wynik a nie na pól roku

Sissoko totalnie obniżył loty. To w jak głupi sposob potrafi stracić piłkę jest już chba niewytłumaczalne. Do tego powienien dobrze strzelać z łuku, bo każdy, doslownie każdy jego strzał, zawsze ląduje idealnie w środek bramki :roll:
Zanetti, jest po kontuzji, nie wymagajmy od niego cudów, z catanią grał dobrze, ale nie wytzymał walki motowyczej i fizycznej z lazio.
Jakie wnioski? Nie mają 1 dobrze, grającego pomocnika, napastnicy są bezproduktywni. Amauri nic, Alex niestety to samo, chociaż na tym pierwszym byl ewidentny faul, ale przypajacował zabardzo przy upadku :doh: Wchodzi Seba za Del Piero i my walczymy o zwycięstwo? Albo Marchisio za Zanettiego... piekny strzał Claudio, już chyba z 10 w tym sezonie, gość na tym poziomie nie wie nawet jak odpowidnio zlożyć się do strzału, przerażające... nigdy już nie bedziemy mieli takiego def. pomocnika jak Tacchinardi, ah.. piękne czasy.
Ostatecznym podsumowaniem naszej tragicznej gry w ofensywie będzie to, że bramkę zdobył obrońca Mellberg, a kapitalnym strzałem 3 pkt. mogł nam zapewnić jego kolega z linii defensywy- Legro.
Niestety jest jak jest. Mamy 3 pkt. do interu ale i milan ma do nas.
Gdyby na bokach pomocy grali Seba i Camor, zdobywalibysmy 2 razy więcej goli, mogę się zalożyć z każm o wszystko.
Cóż, gramy dalej, wszystko co najlepsze jeszcze przed nami!

- Giacobbneri
- Juventino
Dobrze jest. Pamiętajcie, że rewanż gramy z Interem u siebie. Musimy jeszcze nadrobić tylko 1 punkt no i wygrać z nimi u siebie i Scudetto jest nasze. A to, że Inter będzie gubił punkty jest w miarę pewne bo Mourinho się gubi.
Co do meczu z Lazio to remis jest chyba najsprawiedliwszym wynikiem. Mogliśmy wygrać, mogliśmy przegrać. Cel wykonaliśmy z nawiązką, bo chyba nikt się nie spodziewał że w tej kolejce nadrobimy punkty nad Interem ...
Co do meczu z Lazio to remis jest chyba najsprawiedliwszym wynikiem. Mogliśmy wygrać, mogliśmy przegrać. Cel wykonaliśmy z nawiązką, bo chyba nikt się nie spodziewał że w tej kolejce nadrobimy punkty nad Interem ...
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Łukasz
- Juventino
Największym problemem Marchionniego jest zupełny brak kreatywności, to taki prawonożny odpowiednik Zendena.Dragon pisze: Drugi wirtuoz boku pomocy. Marchionni. Do goścna, nie mam już sił, naprawdę. Przechodzi samego siebie, nie wie co zrobić piłką, a jak wyjdzie mu 1 mecz jak z catania to już wielki zawodniczek.
Widzę, że nie tylko ja tęsknię...Dragon pisze:nigdy już nie bedziemy mieli takiego def. pomocnika jak Tacchinardi, ah.. piękne czasy.
Niemniej jednak Marchisio prezentuje się bardzo fajnie.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2009, 14:42 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilu_87
- Juventino
Niepoprawny optymista? chyba taaa...Jacques pisze:Dobrze jest. Pamiętajcie, że rewanż gramy z Interem u siebie. Musimy jeszcze nadrobić tylko 1 punkt no i wygrać z nimi u siebie i Scudetto jest nasze
Chciałbym zauważyc ze to jednak Inter gra na wiosne z Milanem, i Romą na własnym boisku, a to jest cholernie duża przewaga.
- marcin1804
- Juventino
Oglądając wczoraj mecz bardzo zastanawiający okazał się dla mnie strój naszych piłkarzy. Czy ktos potrafi mi wytłumaczyć dlaczego "wygrzebali z szafy'' te brzydale z tamtego sezonu. Oczywiście to moje zdanie
Fajnie było zobaczyć po raz pierwszy Amauriego czy Giovinco w tych koszulkach 

Porażka jest gorsza niż śmierć, bo z porażką trzeba żyć.
- dzakson88
- Juventino
Juz gralismy w tych koszulkach w meczu z Monaco bodajzemarcin1804 pisze:Oglądając wczoraj mecz bardzo zastanawiający okazał się dla mnie strój naszych piłkarzy. Czy ktos potrafi mi wytłumaczyć dlaczego "wygrzebali z szafy'' te brzydale z tamtego sezonu. Oczywiście to moje zdanieFajnie było zobaczyć po raz pierwszy Amauriego czy Giovinco w tych koszulkach

Co do wczorajszego spotkania - smutne, ze nie wykorzystaliśmy szansy zmniejszenia roznicy punktowej do -1

Zawiódł drugi raz w bardzo waznym meczu Manninger. Pierwszy mecz to oczywiscie pojedynek z Interem. Tym wlasnie roznia sie bramkarze dobzi od genialnych - ci drudzy nie zawodza w najtrudniejszych momentach, a co zrobił wczoraj Alex tego nie pojmuje. Nie to, ze mam do niego jakies wielkie pretensje i uznaje go za bramkarza słabego - ratowal nam dupe nie raz przez ten półmetek, ale wczoraj byla okazja, fantastyczna okazja i lipa... ;/
Na plus (znowu) zagrał Ariaudo, dobrze Mellberg, Legro i Molinaro, Nedved słaboo słabooo (który to juz raz? Az zal sie czlowiekowi robi widzac Czecha w tak słabej formie ;/), Zanetti rowniez słabo, atak jako-tako ogólnie wszysyc widzieli, ze Lazio na mało nam pozwalało szczegolnie w 1 polowie, pierwsze 30 min nie mielismy nic do powiedzenia!
Coz, do maja jeszcze kawałek czasu i mysle, ze niejedna druzyna z czołówki zgubi punkty. Najbardziej moze zdziwic wszystkich koncówka Milanu, ktory nie gra w LM, a które to rozgrywki moga ostro pokrzyzowac nam plany, majac na uwadze to, ze od poczatku sezonu gramy rezerwami, a przed nami najtrudniejsza czesc rozgrywek - o dochodzeniu do zdrowia kontuzjowanych ani słowa ;/
PS
WITAM!!! Sa tu jacys ludzie z naszego kochanego WROCŁAWIA??

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
my z kolei mamy u siebie Viole, Napoli czy wlasnie Lazio takze nie jest zleKamilu_87 pisze:Chciałbym zauważyc ze to jednak Inter gra na wiosne z Milanem, i Romą na własnym boisku, a to jest cholernie duża przewaga.
calma calma
- Majos
- Juventino
Nie miałem wcześniej czasu, to teraz się wypowiem. Przy korzystnym wyniku meczu Atalanta - Inter na pewno każdy z Nas oczekiwał zwycięstwa Juventusu. Niestety nie udało się, choć było ku temu sporo okazji, ale jest remis. Dobry jest ten punkt, jakby miało by go nie być. Cieszy mnie bardzo występ Lorenzo, a mało kto dowierzał, że zagra w podstawowym składzie i właściwie tylko ja byłem tego zwolennikiem. Tracimy 3. punkty do Interu, to nie jest dużo zważywszy na to, że to jest dopiero półmetek sezonu w Serie A. Stroje rzeczywiście mogły byc inne, ale nie to się przecież liczy. :C
- michalek_ASR
- Romanista
kurcze szkoda,że wczoraj nie wygraliście ..
byście się dużo zbliżyli do Interu,a tako to tylko przybył na wasze konto 1pkt.Ktoś w końcu musi być lepszy od Interu w lidze!
Roma nie ma szans,Milan może...
mi się wydaje,że Juve stoczy walke o mistrzostwo z Interem.
byście się dużo zbliżyli do Interu,a tako to tylko przybył na wasze konto 1pkt.Ktoś w końcu musi być lepszy od Interu w lidze!
Roma nie ma szans,Milan może...
mi się wydaje,że Juve stoczy walke o mistrzostwo z Interem.
- JuventinoPS
- Juventino
Zagalopowałem się z tymi meczami Austriaka, wliczając Zenit i Fiorentinę. Mimo wszystko jestem zdania, że spisuje się świetnie w bramce, świadczą o tym przede wszystkim noty i ilość straconych bramek przez Juve (najmniejsza w lidze)