O Buffon Juve, Trezege, Nedwedzie, Del Piero.
- Logan
- Juventino
jak znam zycie byles kiedys fanem juve ale z odejciem zidana zwatpiles w potege tego klubu
a teraz zazdrosc cie zjada ze real z cala plejada swoich wielkich nazwisk <ale marnych pilkarzy> przegrywa z naszym JUVE 3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Martin
- Juventino
W takim razie prosze o wytlumaczenie mi co miales na mysli piszac te oto slowa (specjalnie je znalazlem i tu wkleilem) Buffon może był najlepszym bramkarzem ale nie piłkarzem ogólnie .r9 pisze:(..) I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
Wiesz, ja tłumok jestem i za bardzo nie dotarlo do mnie co chciales nam przekazac.
Pilkarzy? Hahahaha. Kogo? Figo? Zidan'a? Nie zartuj. Juve nie potrzebuje gwiazdorkow, ktorzy patrza tylko na kase. Sukcesow? Hahaha. niby czego? Tej ligi mistrzow sprzed roku. Nikt o tym juz nie pamieta. A moze dlugow. Wez lepiej na to spojrz. Jedziecie caly czas na kresce. Nie glupio tak... Gdyby panstwo nie bylo tak zapatrzone to juz dawno byscie grali gdzie w 4 czy 5 lidze. Nawet Huragan Pobiedziska potrafi sie zadluzyc na pareset milionow i zdobywac nagrody. Zrobcie to samo z kasą na plusie!r9 pisze:A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażają![]()
Kibice Realu nas nie obrazaja? A to dobre. To dobre, to dobre! Fantastyka na wysokim poziomie.
Hmm ciekawy sposob oceny pilkarza. Widze ze ty oceniasz tylko zawodnikow na podstawie ilosci strzelonych bramek. No to sorka. Futbol to nie tylko bramki.r9 pisze:tego co wiem to Nedved strzela po 20 razy w meczu z dytansu i trafia raz na 10 meczy... hehe
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Olszan
- Juventino
Kurcze r9 nie będe sie z tobą kłócił co bym ja co by inni nie mówili to i tak ty wiesz swoje Nie możesz pogodzić sie z porażką w lidze mistrzów nie możesz pogodzić sie z nagrodami które otrzymali piłkarze Juventusu I pewnie co cie najbardziej wkurza że Ronaldo nie został najlepszym napastnikiem i najwszechsronniejszym zawodnikiem ubiegłego sezonu i z tego bierze się twoja niecheć i i nic nie warte wypowiedzi dotyczące Juventusu w których piszesz prawie same głupstwa. :!:
Zawsze Wierni ! ! !
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Człowieku ty się opanuj a powiedz co taki ronaldo robi, sti z przodu i czeka na podania od pomocników, on umie tylko strzelać gole i to też nie zawsze, a pozatym pewnie masz za złe Juve że ograło mwasz real,
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero