RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- olojuventus
- Juventino
no ja raczej nie moge ;| chociaż w poniedziałki mam na 10 zobaczy sie 

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
juveni żyje tylko w pt mial kolosa i sie uczył grzecznie :-D a wpn idzie do pracy więc póki co mecze w tygodniu i w niedzielne wieczory raczej odpadają bo w pracy nie mam ochoty chodzic z oczami na zapałkach
więc tylko moge pożyczyć wam udanego wypadu

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- juveni
- Juventino
to chyba najlepsze miejsce żeby o tym napisać, więc pisze :-D
w związku z tym, że JPC w trakcie wyjazdu na mecz z Catanią otrzymało gadżety dla członków fanklubu i wraz z legitkami chce je teraz rozesłać to myślę, że możemy zaoszczędzić juveluckowi troche pracy bo się chłopak przemęczy
i sugeruję żeby zrobił tylko jedną paczke a my się możemy przy okazji oglądania jakiegoś meczyku tym podzielić
link do newsa: http://club.juvepoland.com/news.php?id=162
trzeba wysłać maila z informacjami wymienionymi w tym newsie więc nie będe ich tu powtarzał można sobie przeczytać, w związku z tym, że szkoda czasu więc oczekuję na szybką odpowiedź
jeśli wyrażacie zgode to mogę się tym zająć, potrzebuję tylko informacji podanych w powyższym newsie
ja wysyłam swojego maila najpóźniej w pt więc do czwartku czekam na zgłoszenia najprościej chyba będzie na pw
w związku z tym, że JPC w trakcie wyjazdu na mecz z Catanią otrzymało gadżety dla członków fanklubu i wraz z legitkami chce je teraz rozesłać to myślę, że możemy zaoszczędzić juveluckowi troche pracy bo się chłopak przemęczy
trzeba wysłać maila z informacjami wymienionymi w tym newsie więc nie będe ich tu powtarzał można sobie przeczytać, w związku z tym, że szkoda czasu więc oczekuję na szybką odpowiedź
jeśli wyrażacie zgode to mogę się tym zająć, potrzebuję tylko informacji podanych w powyższym newsie
ja wysyłam swojego maila najpóźniej w pt więc do czwartku czekam na zgłoszenia najprościej chyba będzie na pw
Don't hear the bell but you answer the call
We're just waiting
For the hammer to fall
We're just waiting
For the hammer to fall
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja jestem jak najbardziej za. Zawsze lepiej dostać całe i w miarę szybko niż późno i nie wiadomo w jakim stanie od poczty w Boguchwalejuveni pisze: w związku z tym, że JPC w trakcie wyjazdu na mecz z Catanią otrzymało gadżety dla członków fanklubu i wraz z legitkami chce je teraz rozesłać to myślę, że możemy zaoszczędzić juveluckowi troche pracy bo się chłopak przemęczyi sugeruję żeby zrobił tylko jedną paczke a my się możemy przy okazji oglądania jakiegoś meczyku tym podzielić

Volto jeszcze w JPC jak pamiętam.
A co tam:
-Mikołaj Porębny
-313
-Rozmiar M
Im szybciej to wyślesz tym lepiej.
A tak...
W sobotę o 20:30 będzie mecz z Violą na Canal+Sport. Piszcie kto idzie i co wolicie: Galaxy pub czy Corner.
Tak.preclix pisze:No ale to dotyczy tylko oficjalnych członków JPC ?
- Gigi Buffon
- Juventino
A ja tam wolę corner ,choć i tak mnie chyba nie będzie bo na następny dzień mam kolokwium zaliczeniowe z języka i muszę być trzeźwy
Ale corner jest mi znany i już wiem jak trafić ,zatem gdzieś tak w marcu proponowałbym tam zrobić schadzkę na mecz bo się wybieram 

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
jutro Ci juveni napiszę, pomysł niezły;) co do meczyku to Galaxy jak Galaxy, tylko niech preclix już meczy nie załatwia
Gigi - myślisz, że my to jacyś alkoholicy!? nie masz sie czego bać 8)

jak jeszcze??? to mój pierwszy sezon, jak JPC odkryłem to już za późno na zapisanie było:)Volto jeszcze w JPC jak pamiętam.
Gigi - myślisz, że my to jacyś alkoholicy!? nie masz sie czego bać 8)
- Gigi Buffon
- Juventino
Nie myślę tak :lol: Tylko ,że wolę być wypoczęty na niedzielę
Ale w marcu jak najbardziej
A propo to Volto dobre piwa produkujecie . W akademiku tylko Leżajsk się pije

A propo to Volto dobre piwa produkujecie . W akademiku tylko Leżajsk się pije

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę