CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Nedved11rulez
- Juventino
no to dogadywac szczegóły ;p i wpadam z ziomkiem ;p

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Majos
- Juventino
Panowie, ależ się narobiło :shock: Tak się już jarałem na meczyk w Waszym czcigodnym towarzystwie, a tu się okazało, że dzisiaj nie dam rady dojechać do Czewy
Muszę niestety czekać na inna okazję na mecz
Miłej zabawy dzisiaj życzę 

- Nedved11rulez
- Juventino
No jak w standardzie :p tyle tylko ze troszke sie spuznie i podbije od razu do piwniczk /mpk czewa przygnebienie/Joshua pisze:Siemka Nedvedto znowu dzbanek pijemy hehe
![]()

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Mrówa
- Juventino
Już nie pamiętam, na którym meczu tyle k***w poleciałoJoshua pisze:Heh było spoko szkoda tylko tego słupka Legrottaglie
No i to całe lachonarium
W sobote viola, jak znajdę jakieś info to zapodam.
BŁYSKAWICZNY EDIT:
http://www.canalplus.pl/program/full?28359
Cały tydzień mamy, żeby sobie czas zagospodarować.

- Mrówa
- Juventino
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Możliwe, że tylko trzeba będzie w piątek np. pójść i im powiedzieć, że chcieliśmy obejrzeć mecz i czy by nam jednej ławy nie zajęli. Albo po prostu przyjść wcześniej i zająć miejsce.
Dopytam się Marcina, bo coś mi się kojarzy, że on kiedyś tam się motał z rezerwacją.
Dopytam się Marcina, bo coś mi się kojarzy, że on kiedyś tam się motał z rezerwacją.

- Joshua
- Juventino
Byłem w Barze Blue na Biznes. Z rezerwacją nie ma problemu tylko tyle, że nie są pewni czy będą mieli C+ ale raczej tak (będę wiedział jutro koło południa) więc pisać kto pójdzie na Viole.
W piwniczce pewnie nie będzie miejsca. Jak będzie bardzo mało osób to nie ma sensu się wybierać.
W piwniczce pewnie nie będzie miejsca. Jak będzie bardzo mało osób to nie ma sensu się wybierać.
Ti Amo Juve
- Mrówa
- Juventino
Mało osób to znaczy ile ? :-D
Bo magicznej liczy 6 to chyba nie przekroczymy, patrząc na to co się dzieje ostatnio. Ja rozumiem, ż komuś nia pasuje niedziela, ale w sobote, od razu po meczu jest tyle opcji zabawy, że grzechem będzie się nie pojawić
Playlista:
1.Joshua
2.Ja
3.MarcinB
:doh:
Bo magicznej liczy 6 to chyba nie przekroczymy, patrząc na to co się dzieje ostatnio. Ja rozumiem, ż komuś nia pasuje niedziela, ale w sobote, od razu po meczu jest tyle opcji zabawy, że grzechem będzie się nie pojawić

Playlista:
1.Joshua
2.Ja
3.MarcinB
:doh:
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 07:50 przez Mrówa, łącznie zmieniany 2 razy.