PW (1/8): JUVENTUS 3-0 Catania (JPC na meczu!)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Juventini2007

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2009, 21:00

Świetny mecz. Mimo, że to "tylko" Coppa Italia warto było zobaczyć Juventus grający naprawdę ładny ofensywny futbol. O błędach Szpakowskiego niemal wszystko zostało napisane. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z gry Zanettiego i Giovinco. Obaj zagrali na naprawdę wysokim poziomie. Reszta też naprawdę dobrze,choć było widać zmęczenie Amauriego,który już nie był tak skuteczny. Alex więcej kreował grę,ale bramkę strzelił. I to w sumie najważniejsze... FORZA JUVE!!!

BoroSJ

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2009, 21:28

ForzaDelPiero pisze:Grygera (...)Z drugiej strony, zagra pewnie z Lazio, więc rozsądne było, żeby nie biegał po całej długości boiska.
raczej to jedynie pobożne życzenia i z Lazio chyba nie zagra, bo o ile mnie pamięć nie myli, to w meczu ze Sieną został wykartkowany, czyli przysłowiowa pupcia :wink: choć akurat mnie to wcale nie martwi, bo ostatnio gra wyjątkowa marnie

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2009, 23:26

Łukasz pisze:
Metfan pisze:myślałem, że Ranieri da odpocząć Alexowi lub Amauriemu.
Dobrze by było, ale niestety te kontuzje...
Ani Iaquinta, ani Trez nie są jeszcze zdolni do gry.

No niestety nie są. Ale mógł zagrać 4-4-2 wyjściowo z De Ceglie w Pomocy i Sebą w ataku. No ale najważniejszy awans. Mam nadzieję, że pomimo meczu w środę nasz atak nie spuchnie z Lazio. W końcu nie pierwszy raz tak grają.

Łukasz pisze:
Metfan pisze:Przecież nie można komentować w ten sposób meczów.
Można można, Szpaqu robi to już od wielu lat.
No właśnie i w tym cały problem, bo nie wierzę w to że nie można nauczyć się nazwisk przed meczem. Bo Szpakowski w tej kwestii w ogóle się nie przygotowuje co każdy widzi.

Z Juve na dobre i złe!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 14:59

Mecz był naprawdę kapitalny. mogliśmy wygrać z 6,7-0. catania nie istniała. Aż zal, że w lidze urwali nam 2 pkt.
Atmosfera bardzo dobra mimo, że to mecz w PW. Było warto tam być. Olimpico jest świetne i nie trzeba mieć lornetki! :D 8)

Obrazek
Zablokowany