NASZ NAJWIĘKSZY RYWAL W LM GALATASARAY
- macias7
- Juventino
NIE JEST TO ŚWIETNA DRUZYNY ALE TRZEBA NA NIĄ UWAŻAĆ WKOŃCU BYLI W 2 KOSZU. I MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIEMY MOGLI SIĘ CIESZYĆ PO WZYCIĘSTWIE NAD NIMI :lol: A NIE RUMIENIĆ SIĘ PO REMISIE LUB PŁAKAĆ
ALE OPUKAJMY W NIEMALOWANA (PUK PUK) I CIESZMY SIĘ ZE WYCIĘSTW
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!

- OskarG
- Juventino
macias7 pisze:NIE JEST TO ŚWIETNA DRUZYNY ALE TRZEBA NA NIĄ UWAŻAĆ WKOŃCU BYLI W 2 KOSZU. I MAM NADZIEJE ŻE BĘDZIEMY MOGLI SIĘ CIESZYĆ PO WZYCIĘSTWIE NAD NIMI :lol: A NIE RUMIENIĆ SIĘ PO REMISIE LUB PŁAKAĆCZY WKURZAĆ :evil: POPRZEGRANYM MECZU.
ALE OPUKAJMY W NIEMALOWANA (PUK PUK) I CIESZMY SIĘ ZE WYCIĘSTW
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Popierwsze wyłącz Caps Locka !!
po drugie uważam że duzo trudniejszym przeciwnikiem będzie Real Sociedad ktury w ostatnim sezonie prawie wygrał lide Hiszpanską.
Więc z tą druzyną raczej będą najcięższe mecze.
Co nie zmienia fakt że do kazdego meczu trzeba podejść skoncentrowanym i z chęcią walki >!!!

- ForzaInter
- Interista
Zgodze sie z Oskarem8. Dla mnie waszym najwiekszym przeciwnikiem jest Real Sociedad, a nie Galatasaray. Wyjdziecei z grupy na raczej na pierwszym przy specjalnym pechu na drugim. Chociaz nie mowie ze nie byloby fajnie(przynajmniej ciekawie dal mnie)jakbyscie nie wyszli! Oczywiscie zle wam nie zycze ale......... :twisted: :twisted:
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Dionizos
- Juventino
Do kazdego meczu musiy podchodzić z wola zwyciestwa. Nie mozemy ogladac sie na inne druzyny. Mam nadzieje, że nie bedziemy odpuszczac sobie meczy. Nie zgadzam sie jakoby to Sociedad mialby byc najtrudniejszym przeciwnikiem. To druzyna jednego sezonu. Nie sadze żeby wyszli z grupy.
- macias7
- Juventino
O.k Oscar sorry za kapsa ale,Real Sociedat to beniaminek LM i raczej daleko nie zajdzie większe szanse dawał bym Olimpikosowi.
Galatasaray to już weteran LM i ostatnio zawsze dochodzi do 2 fazy grupowej Real musiał w lidze hiszpańskiej rozegrać o.k 40 meczy a tu 6 i pa pa Ligo Mistrzów.
Dajmy przykład Barcy w 12ms a LM 8 wygranych spotkań z rzędu to daje do myślenia nie? :shock: :shock:
A przyokazji pozdrawiam Krzycha (forza inter) i życze mu żeby dostali mało o Arsenalu i Dynama :twisted: :twisted:
Pozdrowienia dla wszystkich fanów JUVE i LEGII
FORZA JUVE FORZA LEGIA!!!!
Galatasaray to już weteran LM i ostatnio zawsze dochodzi do 2 fazy grupowej Real musiał w lidze hiszpańskiej rozegrać o.k 40 meczy a tu 6 i pa pa Ligo Mistrzów.
Dajmy przykład Barcy w 12ms a LM 8 wygranych spotkań z rzędu to daje do myślenia nie? :shock: :shock:
A przyokazji pozdrawiam Krzycha (forza inter) i życze mu żeby dostali mało o Arsenalu i Dynama :twisted: :twisted:
FORZA JUVE FORZA LEGIA!!!!

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2003, 16:24 przez macias7, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIGGI
- Qualità Juventino
A ja tam bym nie lekceważył Realu SociedaD. Całkiem możliwe ze bedzie walczył równo z Galatą..oczywiście o 2. miejscemacias7 pisze:O.k Oscar sorry za kapsa ale,Real Sociedat to beniaminek LM i raczej daleko nie zajdzie większe szanse dawał bym Olimpikosowi.
Galatasaray to już weteran LM i ostatnio zawsze dochodzi do 2 fazy grupowej Real musiał w lidze hiszpańskiej rozegrać o.k 80 meczy a tu 6 i pa pa Ligo Mistrzów.
FORZA JUVE FORZA LEGIA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- JUVEJAH90
- Juventino
A ja uwazam że naszym najcięższym rywalem będzie Olipiakos z Kuźbą na czele. jestem pewien ze z tej grupy wyjdziemy raczej bez większych problemów...schody zaczną się póżniej.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- OskarG
- Juventino
Może i beniaminek ale zato bardzo sily. A że startują pierwszy ras to nic nie zmienia moze to ich nawet bardziej zmotywować do walki.macias7 pisze:O.k Oscar sorry za kapsa ale,Real Sociedat to beniaminek LM i raczej daleko nie zajdzie większe szanse dawał bym Olimpikosowi.
Sądze że będzie to druzyna która waz z Juve awansyje do 2 rundy.
80 meczy ?? w sezonie ?macias7 pisze: Galatasaray to już weteran LM i ostatnio zawsze dochodzi do 2 fazy grupowej Real musiał w lidze hiszpańskiej rozegrać o.k 80 meczy a tu 6 i pa pa Ligo Mistrzów.
macias7 pisze: Dajmy przykład Barcy w 12ms a LM 8 wygranych spotkań z rzędu to daje do myślenia nie? :shock: :shock:
FORZA JUVE FORZA LEGIA!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- DeeJay
- Juventino
Olimpiakos - z Kuźbą na czele?? hehe, dobre :-D Nie bede wspominał o tym jak jego występy wyśmiała jedna z angielskich drużyn... Myśle, że to najsłabsza drużyna w naszej grupie.
Galatasaray - twardy turecki futbol może nam sprawić sporo kłopotów. Jednak ta drużyna ma chyba za słaby potencjał i nie powinna zagrozić Juve. Myśle, że powalczy w Pucharze Uefa
Real Sociedad - najgroźniejszy rywal Juve i myśle, że z piłkarzami tej drużyny Juve będzie miało najwięcej kłopotów.
Oczywiście to tylko moje przed meczowe przypuszczenia. Wszystko wyjaśni się w grze.
Galatasaray - twardy turecki futbol może nam sprawić sporo kłopotów. Jednak ta drużyna ma chyba za słaby potencjał i nie powinna zagrozić Juve. Myśle, że powalczy w Pucharze Uefa
Real Sociedad - najgroźniejszy rywal Juve i myśle, że z piłkarzami tej drużyny Juve będzie miało najwięcej kłopotów.
Oczywiście to tylko moje przed meczowe przypuszczenia. Wszystko wyjaśni się w grze.
- juveluck
- Juventino
Dla mnie najsilniejszym rywalem jest Galata. Oni maja juz ogranie w europie i silny sklad. dotego mecze w Turcji przed fanatyczna publicznoscia do latwych nie naleza o czym przekonalismy sie w sezonie 98/99 kiedy nie potrafilismy ich pokonac ani u siebie ani na wyjezdzie. Wtedy podobnie jak teraz mielismy Baskijski klub, ale Sociedad jest slabsze niz Bilbao wtedy a my mocniejsi niz 98 roku dlatego uwazam ze powinnismy sie z nimi rozprawic. Na konic olimpiakos ktory dla mnie jest najslabszym klubem w naszej grupie. Moze urwa komus punkty(byle nie nam) zwlaszcza u siebie gdzie podobnie jak Galata maja bardzo fanatycznych kibicow. Ale nie wroze im nic wiecej niz ostatnie miejsce. Ja obstawiam tak
Juve
Galata
Sociedad
Olimpiakos
Juve
Galata
Sociedad
Olimpiakos

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Wszyscy z was uważaja Gla za najtrudniejszą drużyne. Ja sie stanowczo nie zgadzam. Chciałbym przypomnieć np mecz z Herthą przegrany 4:1. W wielu meczach prezentuja sie słabiutko(na ich mozliwości) to juz troche wypaleni zawodnicy. Oni może nadaja sie na LM, ale w naszej grupie... nie zdziwiłbym sie jagby nawet zajeli ostatnie miejsce.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Ja rownierz uwazam ze najtrudniejszym rywalem bedzie Real Sociedad. Nie mozna lekcewazyc rowniez Galaty i Olympiakosu ,szczegolnie na wyjazdach. Te 2 druzyny maja tak wspanialych kibicow ze ciezko gra sie tam druzynom przyjezdnym. Jednak mysle iz JUVE jest na tyle silnym zespolem ze nie przestraszy sie kibicow i pewnie bedzie odnosil zwyciestwa.