RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- qubassek
- Juventino
Fajnie że żeście zagrali, ja nie miałem czasu zaglądać na forum(na następny raz jakby ktoś mógł dać znać na gg byłoby super
) bo tak to pewnie mój brat by pojechał. Na następny meczyk może bym mógł grać, chociaż wątpie (też kontuzja - 2. sierpnia palec poszedł jak grałem w siatke, narazie zginam tak do połowy).
FORZA JUVE!
- olojuventus
- Juventino
idziemy na towarzyski z monako?
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Przejdę się przez rynek. Myślałem o Cornerze, ale nie wiem czy mają tvp sport.preclix pisze:Ja bym poszedł. A gdzie chcesz rezerwować ? Ja jutro obczaje nowy Pub który powstał na miejsce tego gdzie chodziłem wcześniej. zobaczę co tam jest
- preclix
- Juventino
UWAGA ! Mecz z Lazio w niedzielę w pubie na Jagiellonskiej !
Proponowałbym zbiórkę pod studnią 40 minut przed meczem, gdyż niektórzy mogą mieć kłopot z trafieniem tam Smile Pub nazywa się " Pub kibica " czy jakoś tak, jest w miejsce dawnego Pub Quest.
P.S. Piszcie kto idzie, tylko żeby nie było tak, że pójdziemy w trzech... Jak tam Juveni, żyje ? bo coś dawno się nie udzielał :-D A swoją drogą to Luna ładnie żeś poleciał nie powiem w co...
Proponowałbym zbiórkę pod studnią 40 minut przed meczem, gdyż niektórzy mogą mieć kłopot z trafieniem tam Smile Pub nazywa się " Pub kibica " czy jakoś tak, jest w miejsce dawnego Pub Quest.
P.S. Piszcie kto idzie, tylko żeby nie było tak, że pójdziemy w trzech... Jak tam Juveni, żyje ? bo coś dawno się nie udzielał :-D A swoją drogą to Luna ładnie żeś poleciał nie powiem w co...