Sparing: JUVENTUS 1-1 (k. 4-5) Monaco
- zebol
- Juventino
Milan wygrał to wygrał Juve przegrało to przegrało sparing to tylko przecież był. Milan dostał wątpliwy karny w 2 połowie który wykorzystał Ronaldinho i tyle. Milan mi zaczyna przypominać Real za czasów Galaticos.deszczowy pisze:Trochę obciach przełoić z MonacoNie sądzicie? Nawet, jeśli w karnych. A Milan z HSV wygrał
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Kamil_on
- Juventino
A posiada ktoś sytuację z gwizdkiem, który Pavel Nedved dostał od arbitra

Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2009, 19:53 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Majos
- Juventino
zebol pisze:Milan wygrał to wygrał Juve przegrało to przegrało sparing to tylko przecież był. Milan dostał wątpliwy karny w 2 połowie który wykorzystał Ronaldinho i tyle. Milan mi zaczyna przypominać Real za czasów Galaticos.deszczowy pisze:Trochę obciach przełoić z MonacoNie sądzicie? Nawet, jeśli w karnych. A Milan z HSV wygrał
Też tak sądzę. To był przecież tylko sparing, by dobrze wejść w meczowy rytm przed potyczką ze Sieną. Swoją drogą to dobrze, że umiemy grać do końca nawet w sparingach, czego dowodem jest bramka w 90. minucie