Sparing: JUVENTUS 1-1 (k. 4-5) Monaco
- stahoo
- Juventino
Licze, ze zagramy starym 4-4-2. Środek sezonu to nie ejst odpowiedni moment na zabawy z ustawieniem. A jeden mecz towarzyski ze słabiutkim Monaco nie pokaże czy to faktycznie dobry pomysł. Więcej meczy nie rozegramy, a na eksperymenty w Serie A raczej ochoty nikt nie ma. Tak więc powinien byc to mecz, w którym nasi zawodnicy "dojdą do siebie" po przerwie Świąteczno-sylwestrowej. 

- gawron
- Juventino
Więc tak. Z tej strony www.liveonsat.com wyczytałem, że mecz jest transmitowany na następujących stacjach:

Ku memu zadowoleniu jest także kilka możliwości do obejrzenia w internecie. Macie je na podanych poniżej stronkach:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.rojadirecta.com/
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Oczywiście na dwóch ostatnich stronkach trzeba samemu znaleźć mecz, co chyba nie jest trudne.
Mam nadzieję, że chociaż jedna transmisja z wyżej podanych będzie działała poprawnie. Miłego oglądania! Forza Juventus! 8)

Ku memu zadowoleniu jest także kilka możliwości do obejrzenia w internecie. Macie je na podanych poniżej stronkach:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.rojadirecta.com/
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Oczywiście na dwóch ostatnich stronkach trzeba samemu znaleźć mecz, co chyba nie jest trudne.

Mam nadzieję, że chociaż jedna transmisja z wyżej podanych będzie działała poprawnie. Miłego oglądania! Forza Juventus! 8)
- gawron
- Juventino
chyba najlepsza jakość: http://www.rodna-sports.yoyo.pl/channels/peterone87.php
Dajemy radę na razie!
Pierwszy mecz w tym sezonie w niebieskich kubrakach, a na stadionie nie brakuje kibiców. Obyśmy byli świadkami miłego dla oka meczu
Dajemy radę na razie!
Pierwszy mecz w tym sezonie w niebieskich kubrakach, a na stadionie nie brakuje kibiców. Obyśmy byli świadkami miłego dla oka meczu

- Venomik
- Juventino
Buffon
Grygera - Legro - Mellberg - Molinaro
Marchionni - Sissoko - Marchisio - Nedved
Del Piero - Amauri
/co do Mellberga to głowy nie dam, ale nie widze innej możliwości
/jak widać, była inna możliwość
Del Piero - Amauri
/jak widać, była inna możliwość

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2009, 18:20 przez Venomik, łącznie zmieniany 3 razy.
Dirty mind
- gawron
- Juventino
Ariaudo zamiast Mellberga. Sam się zdziwiłem, ale na razie nie zawodzi raczej. Zobaczymy jak się spisze.Venomik pisze:Buffon
Del Piero - Amauri
Dobra. "Idę" oglądać mecz, a nie tutaj pisze

- Trezeguet 17
- Juventino
0 - 1 Leko rzut karny w 36
- Il Storico
- Juventino
Przecież to nie czat 8) Co do meczu możemy przegrać nawet 3:0,byle by sikę dobrze przygotować do rundy wiosennej.Pozdrawiam i FORZA JUVETrezeguet 17 pisze:0 - 1 Leko rzut karny w 36
P.S.I te pełne uroki stroje z tamtego sezonu.Sehr schon

- mambooocha
- Juventino
ogladajac ten sparing jestem zachwycony (i zdziwiony) wielkim zaangazowanie Nedveda. Biega za trzech, walczy za pięciu, kiedy sedzie podejmuje bledne decyzje wymachuje do niego rekami - energia z niego kipi. a zdziwiony jestem tym ze mu sie chce bo przeciez ma tyle meczy za soba i juz swoje lata co nie faktu ze bardzo podoba mi sie jego postawa w dzisiejszym meczu
- alex_pl
- Juventino
Masz rację, stary dobry Pavel- walczy jak szalony, widać że dzisiaj ma wiele chęci do gry, co na pewno cieszy, jednak razi troszkę skuteczność.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- gawron
- Juventino
Nie wiem, czy przegrana przecież nie najsłabszym składem z średiej klasy zespołem z Francji byłaby dobrym przygotowaniem psychicznym, które przecież też jest ważne.Il Tifoso pisze:Co do meczu możemy przegrać nawet 3:0,byle by sikę dobrze przygotować do rundy wiosennej.Pozdrawiam i FORZA JUVE
Tu macie statystyki z pierwszej połowy:

Gola z karnego strzelił nam Leko w 35'. Wcześniej innego zawodnika w polu karnym faulował Legrottaglie. Buffon rzucił się w dobrym kierunku, lecz piłka posłana była za wysoko i jej nie sięgnął.
Juventus miał kilka dogodnych sytuacji na strzelenie bramki. Przeważnie prowadzonych z prawej strony boiska, choć były też bodajże dwie akcyjki z lewej strony, które poprowadził Molinaro

Najlepszą okazję mieliśmy na zdobycie gola w około 30', jeżeli się nie mylę akcję po prawej stronie wyprowadził Grygera, przy polu karnym przeciwnika wymienił się podaniami z Marchionnim, po czym wbiegł z piłką w pole karne i podał na środek pola karnego. Piłki nie sięgnął Amauri, sięgnął ją zaś Del Piero, oddając strzał z pierwszej piłki, który minął o jakieś 20cm bramkę AS Monaco.
Alex miał też 2 wolne ze swojej ulubionej strefy, które były jednak były strzelone w środek bramki, ale sprawiły trochę problemów bramkarzowi przeciwników - po jednym troszkę go wgniotło w bramkę, ale dał radę.

Dobra. Sprawozdanie zdane. Teraz druga połowa.
edit:
Skład na 2. połowę:
_________iaquinta - esposito____________
giovinco ----- zanetti ----- poulsen ---- ekdal
de ceglie - ariaudo - legrottaglie - salihamidzic
______________ manninger _____________
aha. być może wkradl sie jakis blad, przeciez jestem tylko kibicem

w 26. minucie drugiej polowy manningera zmienil chimenti, ale chyba tylko ,zeby pograc - nie z powodu kontuzji.
90' - Iaquinta na 1:1. koniec meczu.
a nie ,jednak karne - chimentiii!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2009, 19:57 przez gawron, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kamex22
- Juventino
wedlug mnie to Esposito na prawym Ekdal teoretycznie na lewym choc gral caly czas w srodku i Giovinco w ataku, ale kto podawal Iaquincie przy bramce bo nie widzialem?
Edit: No i przegralismy w karnych
Nie strzelil De Ceglie, a Giovinco, Esposito, Sali i Legro zasuneli brameczki
No coz pierwsza polowa znacznie lepsza, a w drugiej widac bylo brak zgrania lewa strona pusta tylko De Ceglie tam gral a srodek pelny, nie dosc ze Ekdal, Zanetti i Poulsen to jeszcze Giovinco. No ale coz pierwszy raz grali w takim skaldzie. Aha Giovinco z wolnego w slupek trafil 
Edit: No i przegralismy w karnych

- gawron
- Juventino
chyba Giovinvo, choć pewien nie jestem.Kamex22 pisze:wedlug mnie to Esposito na prawym Ekdal teoretycznie na lewym choc gral caly czas w srodku i Giovinco w ataku, ale kto podawal Iaquincie przy bramce bo nie widzialem?
Co do kolejności w karnych to:
Giovinco - trafil
Esposito - trafil
Salihamidzic - trafil
De Ceglie - bramkarz obronil
Legrottaglie - trafil
Nie mozna tu raczej obwiniac Chimentiego, choc nie bronil jakos nadzwyczajnie dobrze podczas tych karnych, po prostu bramkarz Monaco byl lepszy.
6:5 (1:1 po 90' minutach) dla Monaco po karnych.