Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)
- tabo89
- Juventino
- preclix
- Juventino
Jakiej stronki:D Mam to na płycie. O to chodzi, że jeden plik filmowy zajmuje ponad 2 GB i nie wejdzie na takie coś ja sendspace.tabo89 pisze:masz na dysku??preclix pisze:trochę za dużo zajmuje, żeby to zrzucić niech mnie ktoś oświeci bo ja się zupełnie nie znam na tych sprawach jak to zrobić.
jeśli tak to najlepiej na jakiś serwer, polecam sendspace.com
albo podaj link do tej stronki :-D
- Il Storico
- Juventino
Wiem,że to trochę trudny i monotonny sposób,ale ja tak na YT wrzucałem skoki.Masz na pewno Windows Movie Makera.Jednak łatwiejszy do tego jest Sony Vegas.Zrzuć ten plik na SV lub WMM i porozdzielaj.Dziennie jeden plik.Zapisz gdzie przeciąłeś.I tak następne aż do końca.A do uploadu polecam rapishare,pliki trzymają się tam aż 90 dni.Pozdrawiam
- kornknot
- Qualità Juventino
dokładnie, potem najlepioej wrzucic na megaupload, bo tam mozna wszystkie pliki w ciagu jednego dnia sciagnac nie majac konta.Siewier pisze:o_O ale sobie utrudniacie życie.
Podczas pakowania pliku rarem czy zipem możesz go przecież podzielić na dowolną ilość paczek o dowolnej wielkości.
- darek
- Juventino
Ma ktoś linka do pobrania programu Windows office picture manager?
Polska wersja.
Albo podobny program w którym można obcinać zdjęcia i zmniejszać ich rozmiar
EDIT:
Jeszcze mam jedno pytanie: jak zmienić ikonkę skypa na takie "S".
Link
EDIT:
Dzięki tabo. Działa
Polska wersja.
Albo podobny program w którym można obcinać zdjęcia i zmniejszać ich rozmiar
EDIT:
Jeszcze mam jedno pytanie: jak zmienić ikonkę skypa na takie "S".
Link
EDIT:
Dzięki tabo. Działa

Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009, 22:53 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
- gawron
- Juventino
Będą wrzucane na JP bramki z wczorajszego meczu? Bo normalnie już by były wrzucone do tej pory chyba, a nie ma.W tamtym roku były bramki z Coppa Italia, więc się zastanawiam, czy teraz też będą.. 
*edit:
Do tego nie można pobrać galerii z wczorajszego meczu (404 Not Found). Poza tym typer nie został uaktualniony o wynik wczorajszego meczu Juventusu. A mecz Roma-Sampa jest.. dziwne.
Cały czas czekam na bramki..
*edit2:

*edit:
Do tego nie można pobrać galerii z wczorajszego meczu (404 Not Found). Poza tym typer nie został uaktualniony o wynik wczorajszego meczu Juventusu. A mecz Roma-Sampa jest.. dziwne.

*edit2:
Okej, zapamiętam.Martin pisze:Takie rzeczy proszę pisać w tym temacie
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2009, 15:09 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Martin
- Juventino
Takie rzeczy proszę pisać w tym temaciegawron pisze:Będą wrzucane na JP bramki z wczorajszego meczu? Bo normalnie już by były wrzucone do tej pory chyba, a nie ma.W tamtym roku były bramki z Coppa Italia, więc się zastanawiam, czy teraz też będą..
*edit:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Il Storico
- Juventino
Witam.Mam nie lada problem,przez który nie mogę robić kompilacji.Otóż Sony Vegas 9.0 gdy próbuję go odpalić,otwierając się natychmiast otwiera okno:"Buy now or close"daję close i zamyka się.Nie mogę go odpalić.Ściągałem go dwa razy i za każdym razem instalowałem.I cały czas to samo.Wiecie może o co biega?Pozdrawiam i dziękuję z góry
- Il Storico
- Juventino
Wiem,ale ja nie chce jej kupować.To wersja Trial,a ja chciałbym na niej śmigać za darmo;)Mati pisze:Czyżbyś musiał kupić oryginalną wersję ?
Nigdy nie miałem tego programu, ale to co napisałeś właśnie tak każe mi sądzić. No i domyślić się nie było trudno.
- blk01
- Juventino
mam małe pytanie do kompilatorów. Chcę wstawić do filmiku jak najprostszą metodą obrazek w rogu filmu, żeby był przez całą długość trwania filmu. Jak np. logo TVP1 jest ciągle w prawym górnym rogu tak ja bym chciał wstawić obrazek w lewym dolnym. Pilne, potrzebne mi na jutro 

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.