O Buffon Juve, Trezege, Nedwedzie, Del Piero.
- Yari
- Juventino
Kórcze chyba mi dane jest oglądać takie wypociny już wszędzie. Następny frustat który nie może odrzałować , że real poległ w lidze mistrzów.Jak chcesz piękne bramki Juve to podaj mi swój e-mail. Z przyjemnością ci wyśle. Albo pościągaj sobie każdego dnia z Juvepoland po jednej bramce Alexa. Przekonasz sie jak sie strzela piękne bramki.
- macias7
- Juventino
Oto umijentności graczy realu (tych "gwiazd" :lol:
ronaldo-strzela (czasami) bramki na mecz (jak się ma 10 100% sytuacji na mecz to nic wielkiego :lol: ).
zidane-jest stary (w madrycie liczą to jako atut) 4 lata temu zdobył złotą piłkę ma swój własny zwód i przegląt pola.
figo-przewraca się często ("atut")na euro 2000 miał forme
becham-perwfekcyjnie wykonuje stałe fragmenty gry więcej potrafi szymkowiak.
carlos-mam "kopyto" i ciąg na bramke to samo ma szala.
i było by tego na tyle.
ronaldo-strzela (czasami) bramki na mecz (jak się ma 10 100% sytuacji na mecz to nic wielkiego :lol: ).
zidane-jest stary (w madrycie liczą to jako atut) 4 lata temu zdobył złotą piłkę ma swój własny zwód i przegląt pola.
figo-przewraca się często ("atut")na euro 2000 miał forme
becham-perwfekcyjnie wykonuje stałe fragmenty gry więcej potrafi szymkowiak.
carlos-mam "kopyto" i ciąg na bramke to samo ma szala.
i było by tego na tyle.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wiesz co koleś, popracuj nad swoją glową jak jeszcze niejest za późno. Chciałeś nas wyprowadzić z równowagi lecz to Ci się nieudało. Myślisz innymi kategoriami niż my więc jeśli dalej chcesz pisać złe rzeczy o JUVE to nierób tego na tym forum. Piszesz takie bzdury! Niepotrafisz nawet niczego umotywować. Co tu więcej napisać.....poprostu dziecięce zachwanie, bez komentarza 8) :evil:r9 pisze:Juve - najgorszy ze znanych klubów
Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych...![]()
Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ?![]()
![]()
Nedved - to największy borowik z Juve, centralnie nie umie grać i tak samo jak buffon nie powinien być wybrany najlepszym pomocnikiem LM - lepszy był m.in. Emre, Zidane, Figo , Davids, .. A to jest taki cienias że nie wyrabiam , jak jest przy piłce to gnić mi sie chce ... :lol:
Del Piero - Jedyny wymiatacz jaki gra w Juventusie , jeden z najlepszych piłkarzy i napastników świata. Bedzie królem strzelców ... :roll:
KILKA GOLI - obejrzyjcie sobie :
http://www.realmadryt.com/gole/030208_Betis[4-1]-Zidane.avi
http://www.realmadryt.com/gole/030301_Alaves[5-1]-Ronaldo2.avi
http://www.realmadryt.com/gole/FigoStar ... onaldo.avi
Niech takie coś strzeli Nedved albo Treze..

- juveluck
- Juventino
Del Piero z Toro lub Piacenza, Nedved z Modena (rajd przez pol boiska)BIGGI pisze:popatrz sobie na bramki : birindelli z deportivo, tacchinardi z basel itp.r9 pisze:
Czemu nie piszecie nic o golach - mowe zajęło od tej piękności ???? 8)
lub wiele wiele innych. A tak wogole to nie wiem po co sie przejmujecie olejcie to dziecko. Wkurzajac sie sprawiacie mu tylko przyjemnosc.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Hotbe
- Juventino
Nie zwracajcie uwagi na tego aroganta, przez którego przemawia zazdrość i gorycz porażki z 14 maja 2003r. Widać, że koleś nie ma pojęcia o piłce nożnej a jego miłość do świstaka opiera sie głównie o naklejki z Bravo Sport. Ten tekst z Buffonem, który cytował Martin mówi sam za siebie a poza tym koleś uznając zwycięstwo nad Realem jako nasz jedyny argument twierdzi, że Ronaldo nie wystąpił w tym meczu. To powiedz mi przyjacielu po faulu na kim został podyktowany rzut karny, który w znakomitym stylu obronił Gigi? Szkoda zawracać sobie głowę takimi jak ty...
We play together, we die together. Juventus for life.
- Mania
- Juventino
Chyba jedyną stosowną reakcją będzie nieodpisywanie na jego posty- po co się wysilać? Przecież i tak nic mu nie wytłumaczycie, on wie swoje... A kiedy nie znajdzie odzewu pójdzie sobie dalej- może na forum Manchesteru czy Milanu :-D
Agnieszka
Agnieszka
- r9
- Juventino
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) No właśnie ja wiem swoje , wy wiecie swoje bo jesteście po uszy zakochani w Juve - nie widzicie innych piłkarzy - mówicie , że najlepsi są najgorsi bo nie grają w Juve. TU RACJA jak wam nie pasuje to nara z tego tematu. I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażają
A ja dzieckiem nie jestem - więc jak ktoś tak uważa to niech idzie na kaszke ... 8)
i ie mówcie , że np. Ronaldo strzela gole bo ma 10 x 100% akcje, bo z tego co wiem to Nedved strzela po 20 razy w meczu z dytansu i trafia raz na 10 meczy... hehe 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażają

i ie mówcie , że np. Ronaldo strzela gole bo ma 10 x 100% akcje, bo z tego co wiem to Nedved strzela po 20 razy w meczu z dytansu i trafia raz na 10 meczy... hehe 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
- BIGGI
- Qualità Juventino
Zazdroscimy piłkarzy ? Chyba zartujesz ? mamy zazdrościć piłkarzy którzy nie doszli nawet do finału LM odpadając z naszymi piłkarzami ?? śmieszne.....r9 pisze: A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - 8)
zresztą...buffon najlepszym bromakarzem a nedved najlepszym pomocnikiem zostali wybrani więc to mówi samo za siebie....
- Dionizos
- Juventino
Widze, że kolega błysnał tutaj humorem i niskim poziomem inetligencji. Co do strzałow Nedveda to chyba słabo wiesz.....strzał z dystansu to nie 100 procentowa okazja. Ciekaw jestem ile razy Świstak wypracował sobie taka sytuacje??r9 pisze:Ronaldo strzela gole bo ma 10 x 100% akcje, bo z tego co wiem to Nedved strzela po 20 razy w meczu z dytansu i trafia raz na 10 meczy... hehe 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
- daj5stuff
- Juventino
No dobra my tez nic nie mamy do kiboli Realu ale wqurza mnie jak mowisz ze jedynym wartosciowym pilkarzem jest Alex. Co moze Real ma samych wartosciowych...?? Dla mnie Real to zbieranina nie zgranych ze soba gwiazd. Jedynym zawodnikiem zaslugujacym na jakis szacunek jest Raul. A tak poza tym to Juve - Real 3:1r9 pisze:8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) No właśnie ja wiem swoje , wy wiecie swoje bo jesteście po uszy zakochani w Juve - nie widzicie innych piłkarzy - mówicie , że najlepsi są najgorsi bo nie grają w Juve. TU RACJA jak wam nie pasuje to nara z tego tematu. I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażająA ja dzieckiem nie jestem - więc jak ktoś tak uważa to niech idzie na kaszke ... 8)

- Juve The Best
- Juventino
Real to jeden wielki haos sory albo chaos w karzdym razie roz...r9 pisze:8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) No właśnie ja wiem swoje , wy wiecie swoje bo jesteście po uszy zakochani w Juve - nie widzicie innych piłkarzy - mówicie , że najlepsi są najgorsi bo nie grają w Juve. TU RACJA jak wam nie pasuje to nara z tego tematu. I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażająA ja dzieckiem nie jestem - więc jak ktoś tak uważa to niech idzie na kaszke ... 8)

- wilq
- Juventino
Czego mamy zazdroscic Realowi DLUGOW albo GLUPOTE to ty zazdroscisz JUVE bo to oni wygrali z Realem 3:1 i to JUVE byl w finale LM wiec nie pisz takich rzeczy zanim nie pomyslisz o czym piszeszr9 pisze:8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) No właśnie ja wiem swoje , wy wiecie swoje bo jesteście po uszy zakochani w Juve - nie widzicie innych piłkarzy - mówicie , że najlepsi są najgorsi bo nie grają w Juve. TU RACJA jak wam nie pasuje to nara z tego tematu. I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
- Mania
- Juventino
Ja nie nienawidzę realu- ja go po prostu bardzo nie lubię? Dlaczego? Bo zawsze tępię wszystkie objawy "pyszałkostwa" i głupoty. A jeszcze żaden pyszałek w historii nie utrzymał się długo na górze- w naturze nic nie ginie, na zapominaj o tym. To prawda, jesteśmy po uszy zakochani w Juve, ale nieprawdą jest że nie widzimy jego wad- wręcz przeciwnie- nasza miłość jest jeszcze silniejsza, bo potrafimy kochać mimo wad. Widać że Ty tego nie potrafisz- wciąż nie mozesz pogodzić się z porażką?No właśnie ja wiem swoje , wy wiecie swoje bo jesteście po uszy zakochani w Juve - nie widzicie innych piłkarzy - mówicie , że najlepsi są najgorsi bo nie grają w Juve. TU RACJA jak wam nie pasuje to nara z tego tematu. I nie powtarzajcie 100 razy tego samego i uważniej czytajcie - ty też Martin - chodzi o tego Buffona ....
A co do zazdrości to wy zazdrościcie chyba Realowi piłkarzy albo sukcesów - nie wiem skąd ta nienawiść ... Fani Realu nic do was nie mają - przynajmniej was nie obrażają A ja dzieckiem nie jestem - więc jak ktoś tak uważa to niech idzie na kaszke ...
i ie mówcie , że np. Ronaldo strzela gole bo ma 10 x 100% akcje, bo z tego co wiem to Nedved strzela po 20 razy w meczu z dytansu i trafia raz na 10 meczy... hehe
Agnieszka
- Alexxxxx
- Juventino
Według mnie te slogany są obraźliwe dla uve i uważam, że ten temat powinien byc usumięty.Rozumiem, że ktoś woli Real od Juve,ale odrazu nie musi mowić, że nasze gwiazdy to*****, bo jak ja bym powiedział o p**** gwiazdach Realu to byś nie wytrzymał
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli