Sny o Juve i o wszystkim:)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2008, 19:08

Il tifoso, ile ty masz lat? 10?

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2008, 19:20

Camillo pisze:Il tifoso, ile ty masz lat? 10?
Spoko rozumiem Cię.Takiej głupoty już nigdy tu nie przeleję 8) Rozdział ten już zamknięty i Wolv miał rację,że to minie.Proszę nie usuwać tego posta,ponieważ wyraża on to co teraz myślę i myślę,że taki kryzys w swoim życiu przeżył każdy.Przepraszam za kłopot.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 20:50 przez Il Storico, łącznie zmieniany 2 razy.

Nares

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2008, 20:24

Nie czepiajcie się!
Śni mu się jego "miłość" i dobrze :)

Życzę ci z całego serca by ci się udało :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2008, 21:03

Il Tifoso pisze:
Camillo pisze:Il tifoso, ile ty masz lat? 10?
Więcej człowieku więcej 8) Jestem nastolatkiem,a to normalne w takim wieku.To co mówię to stało się na prawdę,więc nie bulwersuj się :wink: Pozdro
powiadają że marzenia się spełniają :-D

zainteresował mnie twój podpis, poszukałem trochę na zagranicznych forach i znalazłem

Brenda_Song_Sings@yahoo.com
song_girl26@hotmail.com
brenda.song_fanmail@yahoo.com

nie wiem który jest prawdziwy ale możesz spróbować :D powodzonka :-D

źródła:

nr. 1
nr. 2
nr. 3

Obrazek
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2008, 21:11

Dziękuję Wam wszystkim za zrozumienie mojej głupoty.Kiedy będę w JPC postaram się dotrzymać mojej obietnicy.Również proszę o NIE usuwanie tego posta.To kiedyś obrośnie legendą 8) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 21:05 przez Il Storico, łącznie zmieniany 2 razy.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2008, 01:53

Ja to sny zwiazane z pilka mialen tylko cztery jak narazie... albo moze wiecej, ale nie pamietam ich za bardzo ;)

Raz, przed meczem z Milanem. To bylo w czasach gdy plecy Gigiego nie byly w dobrym stanie i caly czas sie obawialem co z nim bedzie. :P
A wiec snilo mi sie ze gralismy mecz z Milanem. Do przerwy prowadzilismy 3-0 i przy 3 bramce Buffon ze szczescia podskoczyl do gory i doznal kontuzi plecow... i w drugiej polowie nam milan pyknal 4 bramki :P

Raz przed ostatnim meczem z Interem tez mi sie snilo ze przegramy :p

Dzien przed meczem Szwecja - Portugalia ktory mialem zobaczyc na zywo snilo mi sie ze gdy bylem na stadionie i pilkarze mieli wychodzic na boisko to nagle mecz odwolano bo uwazali ze noc za ciemna jest zeby grac...

EDIT: taki maly offtop, tabo89, tak z ciekawosci, skad wiesz ze to moze byc naprawde jej e-mail? :P Bo tez mnie nawet ta historia zaciekawila :p

I jakies pare dni temu bardzo przyjamny sen nawet, ze wyeliminowalismy Chelsea w CL. :D Pierwszy mecz u nich wygralismy 3-1 a drugi u nas przegralismy 2-0 :P I w tym samym snie Real rownierz wypykal Liverpool ;)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2008, 09:20

Kuzminski pisze: EDIT: taki maly offtop, tabo89, tak z ciekawosci, skad wiesz ze to moze byc naprawde jej e-mail? :P Bo tez mnie nawet ta historia zaciekawila :p
nie wiem czy ktoryś jest :D ale jak chłopakowi tak zależy to niech spróbuje może akurat a jeśli nie to nic nie straci :)

Obrazek
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2008, 17:49

Dzięki CI jeszcze raz Tabo.Propos snów.Miałem ostatnio bardzo dziwny sen :shock: Chodziłem samemu po mieście,gdy nagle spotkałem Marcello Lippiego w dresiku(avatar :) )Porozmawiałem z nim chwilę,aż tu nagle Armageddon :shock: Na Ziemię leciała kometa.W Ziemię uderzyło,wszystko zniknęło i nicość,nagle zadzwonił telefon i się obudziłem :prochno: Pozdrawiam

Piszę to,ponieważ to mniej ciekawszy sen,a treść poprzedniego posta została przeze mnie usunięta.Treść powyższa to także sen na swój sposób ciekawy,ciekawszy niż moje wcześniejsze wywody.
Pozdrawiam

Zachęcam do pisania!

ODPOWIEDZ