Widzew - Górnik Łęczna 0-1 !!!!!!!!!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Po zdecydowanie lepszej grze Górnik Łęczna pokonał Widzew w Łodzi 1-0 !!!!!!!!! Bramke zdobył Sylwester Czereszewski !!!!!!!!!!!!!!! GÓRNIK ŁĘCZNA LIDEREM EKSTRAKLASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żródło : własne
żródło : własne

- juveluck
- Juventino
Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
- juveluck
- Juventino
Wisla polegla 2-0 z Amica po dwoch bramkach KryszalowiczaBIGGI pisze:dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej

- BIGGI
- Qualità Juventino
hehe nie chodziło mi o to. Mówiłem o meczu Wisła - Górnik na który CZEKAM.juveluck pisze:Wisla polegla 2-0 z Amica po dwoch bramkach KryszalowiczaBIGGI pisze:dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej

- juveluck
- Juventino
To sie mowi ze Polkowice i PlockBIGGI pisze:hehe nie chodziło mi o to. Mówiłem o meczu Wisła - Górnik na który CZEKAM.juveluck pisze:Wisla polegla 2-0 z Amica po dwoch bramkach KryszalowiczaBIGGI pisze:
dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:

- BIGGI
- Qualità Juventino
HEH akurat mi chodzilo o Wisłe Krakówjuveluck pisze:To sie mowi ze Polkowice i PlockBIGGI pisze:hehe nie chodziło mi o to. Mówiłem o meczu Wisła - Górnik na który CZEKAM.juveluck pisze:
Wisla polegla 2-0 z Amica po dwoch bramkach Kryszalowicza![]()
Trzy Gorniki dwie Wisly i mam wiedziec o co chodzi
![]()

- juveluck
- Juventino
aaaaBIGGI pisze:HEH akurat mi chodzilo o Wisłe Krakówjuveluck pisze:To sie mowi ze Polkowice i PlockBIGGI pisze:
hehe nie chodziło mi o to. Mówiłem o meczu Wisła - Górnik na który CZEKAM.![]()
![]()
i Gónika Łęczna, czekam na ten mecz bo Wisła kolejna do dostanie bat ! Ale do tego meczu jeszcze pare kolejek. Teraz w kolejce Dospel

- BIGGI
- Qualità Juventino
To fakt, budżet 20mln - 6mln, mam nadzieje ze utrzymają formę, chociaz zadyszke złapią i tak i tak.....FORZA GÓRNIKjuveluck pisze:aaaaBIGGI pisze:HEH akurat mi chodzilo o Wisłe Krakówjuveluck pisze:
To sie mowi ze Polkowice i Plock![]()
![]()
i Gónika Łęczna, czekam na ten mecz bo Wisła kolejna do dostanie bat ! Ale do tego meczu jeszcze pare kolejek. Teraz w kolejce Dospel
Nie no za duzo tych gornikow
i wisel
. Ale z Krakowem to Lecznej nie wroze za dobrze, wkoncu to obecnie najsilniejszy klub w polsce. A Leczna to tyko dobrze grajacy beniaminek. Ich budzety to przepasc to samo z klasa pilkarzy.

- BIANCONERI
- Juventino
Pokonanie Widzewa to nie jest wielka sprawa obecnie..Klub ten jest na prawde słaby,według mnie to jeden z głównych kandydatów do spadku.Górnik jest rewelacja 1 ligi,ale ich wygrane niedługo sie skończą 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Sylwia
- Juventino
BIGGI pisze:dobra dobra, jak na Górnika to pokonanie Widzewa w Łodzi to sztuka. Teraz juz nie ma mocnych....Legia nie wygrałą, Groclin poległ, Widzew poległ....czekamy na Wisłe :twisted:juveluck pisze:Tym liderem za dlugo nie zostanie. A pokonac Widzew to nie sztuka. Nie zmiena to faktu ze powoli rosnie nam poslkie chievo. Ale jednak wydaje mi sie ze runda jesienna bedzie duzo slabsza. O ile nie zlapaia zadyszki szybciej
a co Ty się tak tym górnikiem podniecasz?! zwykli farciarze i to wszystko.
PS. widzę że nie możecie się doczekać na te baty jakie sprawi wam Wisła!!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl