Turniej kibiców
- smykulfc
- Juventino
Witam,
Reprezentuję Stowarzyszenie o nazwie "Fan Klub Liverpool FC Polska" i chciałbym poruszyć kwestię, o jakiej informowaliśmy JuvePoland kilka miesięcy temu, jak i ostatnio, ale że odpowiedzi nie otrzymaliśmy (wysłano email), to ponawiam pytanie tutaj.
Oto treść listu, który został wysłany do Władz JuvePoland:
Reprezentuję Stowarzyszenie o nazwie "Fan Klub Liverpool FC Polska" i chciałbym poruszyć kwestię, o jakiej informowaliśmy JuvePoland kilka miesięcy temu, jak i ostatnio, ale że odpowiedzi nie otrzymaliśmy (wysłano email), to ponawiam pytanie tutaj.
Oto treść listu, który został wysłany do Władz JuvePoland:
Piszę w imieniu Stowarzyszenia Fan Klub Liverpool FC Polska w sprawie udziału fanów Juventusu Turyn w ogólnopolskim turnieju piłkarskim dla polskich kibiców zagranicznych drużyn.
W drodze debaty i rozmów między Członkami Stowarzyszenia LFC Polska ustaliliśmy, że turniej odbędzie się w Kalwarii Zebrzydowskiej (miejscowość oddalona 20 km od Krakowa, posiadająca własny dworzec kolejowy), w terminie 30-31 maj 2009 (sobota-niedziela) jako część majówki organizowanej przez tą miejscowość.
Stowarzyszenie LFC Polska zapewni nocleg i catering uczestnikom turnieju za niewielką opłatą, która zmieści się w granicach 30 - 60 zł. Istnieje możliwość opcjonalnego noclegu z piątku na sobotę dla chętnych osób.
Ogólny zarys turnieju w naszych planach wygląda następująco:
Sobota:
Przedpołudnie – otwarcie turnieju i mecze grupowe
Obiad
Popołudnie – mecze grupowe c.d.
Impreza integracyjna
Niedziela
Przedpołudnie – rozgrywki finałowe
Ok. godz. 14 – zakończenie turnieju
Przypominamy, że cel imprezy to głównie sportowa rywalizacja i dobra zabawa. Spotkanie pozwoli również nawiązać współpracę miedzy oficjalnymi polskimi fanklubami i ułatwi organizację tego typu imprez w przyszłości.
Z informacji dodatkowych:
- mecz na boisku trawiastym, niepełnowymiarowym,
- drużyny 10 osobowe (jednolite stroje wymagane),
- patronat medialny: TVP Kraków, Nasz Dziennik,
- koszty turnieju częściowo pokryte zostaną z budżetu miasta (noclegi, boisko, nagrody, posiłki),
- turniej będzie częścią "majówki" w miejscowości w której rozegramy zawody,
- wieczorem impreza integracyjna uczestników turnieju (z soboty na niedzielę).
Ilość miejsc na ów turniej jest OGRANICZONA. Maksymalna liczebność ekip przyjezdnych to 10 osób. W przypadku większej liczby zgłoszeń (drużyn), decydować będzie data zgłoszenia.
Zainteresowani przybyciem już w piątek proszeni są o podanie tego faktu w emailu zwrotnym.
Prosimy o jak najszybsze deklaracje drużyn zainteresowanych udziałem w turnieju. W przypadku pytań, niejasności proszę śmiało pisać na email kontaktowy poniżej.
Wyrazy szacunku
Grzegorz Wierzbicki
Email kontaktowy: turniej@fanklublfc.pl
http://www.fanklublfc.pl
- stahoo
- Juventino
Pozwole sobie uprzedzic jakieś 15 najbliższych postów- nie pszcie narazie kto chce/może grać tylko dajcie się wypowiedzieć w tym temacie komuś "z góry"
Ogólnie pomysł fajny dla promowania fan klubów w Polsce 
Czy gra na boisku mniej jak 10 osob?

drużyny 10 osobowe (jednolite stroje wymagane),
To znaczy, że nie mozna miec rezerwowych?Maksymalna liczebność ekip przyjezdnych to 10 osób.

- smykulfc
- Juventino
Jednolite stroje dlatego, żeby nie było "wszystkich barw tęczy" na boiskustahoo pisze: To znaczy, że nie mozna miec rezerwowych?Czy gra na boisku mniej jak 10 osob?

No i nie bedziemy grać po 11 na pełnowymiarowym boisku raczej, bo wtedy nie ogarnelibyśmy wszystkich meczów w 2 dni. Zapewne beda jednocześnie dwa mecze na każdej z połówek boiska (w poprzek). Ale to też jeszcze zostanie ustalone

pozdrawiam
- montero4
- Juventino
JuvePoland z Krakowa często gra i do Kalwarii ma blisko. Jako organizator krakowskich gierek 10 osób bym zebrał 

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- bolec_juve
- Juventino
Ja bym chętnie sie na to pisał tyle ze na 70% jestem pewny bo jakoś w ten czas jade również do Angli do pracy więc nie moge napsiać na 100% ale myśle że to niezły pomysł i dobra zabawa.W piłke też gram niesłabo więc moge tylko pomóc :-D 

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- misiekjt
- Juventino
jako uczestnik tych gierekmontero4 pisze:JuvePoland z Krakowa często gra i do Kalwarii ma blisko. Jako organizator krakowskich gierek 10 osób bym zebrał

"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ja tez byłbym chetny uczestniczyc w takim turnieju:):):)
- misiekjt
- Juventino
montero przejmujesz sterysmykulfc pisze:To jeśli mogę prosić o odpowiedź na mejla od wyznaczonej osoby odpowiedzialnej za dalszy kontakt i przekazywanie informacji
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- mateusz1897
- Juventino
Może to być ciekawe. Też byłbym chętny, ale do tego turnieju sporo czasu i trudno przewidzieć czy byłbym na pewno. Ale wstępnie (jeżeli znalazłoby się miejsce oczywiście) to jestem chętny.
- Bobeknaklo
- Juventino
Jestem chętny, ale to narazie nieistotne. Chętnych zapewne będzie dużo, ciężko będzie dojść do porozumienia w sprawie kadry. Ale to teraz mało istotne, najpierw muszą się wypowiedzieć władze JPC bo zapewne drużyna grała by pod taką postacią. Władze muszą zdecydować czy w ogóle jest możliwa gra pod nazwą JPC. Jeżeli to się wyjaśni, to można się organizować
- montero4
- Juventino
Ja moge się odewać ale zależy nam na wystąpieniu pod nazwą JPC.smykulfc pisze:To jeśli mogę prosić o odpowiedź na mejla od wyznaczonej osoby odpowiedzialnej za dalszy kontakt i przekazywanie informacji
Zapytamy władze. W razie czego możemy przystąpić jako Juventus FC.
Może ktoś z władz to przeczyta i nam odpowie

Oczywiście zwracam się z uprzejmą prośbą o wykorzystanie nazwy JuvePoland Club w powyższym turnieju.
Coś czuje, że jeden skład od JPC to będzie mało

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ciekawe czy mozna bedzie się dało zrobic rezerwy Juvepoland II albo nawet i III:):):)