Romansik??:)
- juveluck
- Juventino
Vieri dzieli z Iznaghim pokoj na zgrupowaniach reprezentacji. Wiec moze by sie znalalzo trzeba tylko poszukacwicior pisze:NO DOBRZE ŻE NIE MASZ TAKIEGO ZDJĘCIA NA KTÓRYM LEŻĄ RAZEM W ŁÓŻKU!! CHOCIAŻ ŚMIESZNIE BY BYŁO!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ForzaInter
- Interista
Przyjzyj sie dokladnie minie Inzaghiego!! On sie rozplywa w namietnosciach!! :-Dlaeti74 pisze:Inzaghi nie wydaję się być zadowolonymale Vieri, wprost tryska miłością

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Alexxxxx
- Juventino
Nie normalnie myslałem, że sie zlej ze śmiechu jak zobaczyłem tą fotke chyba byli na haju. Ale oni naprwde moga być... Bo on itak wyglądają... Ale na serio. Zobaczcie jak on sie z nim cieszy po zdobyciu gola tak jakos dziwnie:

Albo to takie dziwne oni razem pod jednym ręcznikiem :!: Toti ich przyłapał:

Dziwni oni jacyś...

Albo to takie dziwne oni razem pod jednym ręcznikiem :!: Toti ich przyłapał:

Dziwni oni jacyś...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alexxxxx
- Juventino
No nie wiem juveluck czy to zwyczajne we Włoszech chyba we Włoszech mężczyźnie nie chodzą ze sobą pod reke zobacz na tą fotke:

A to nie śadze, że jak nie ma sukcesu jakis koleś z innej druzyny wchodzi i zaczyna się skladać do pocałunku w szatni:

Oni naprwde chyba...

A to nie śadze, że jak nie ma sukcesu jakis koleś z innej druzyny wchodzi i zaczyna się skladać do pocałunku w szatni:

Oni naprwde chyba...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mania
- Juventino
Oj, tym powinna na poważnie zająć się włoska prasa- jeszcze by coś ciekawego wysledzili... Coś na kształt afery Materazzi-Cordoba (czy ktoś ma ich zdjęcie?), to mogłoby być naprawdę dobre
Agnieszka

Nie chyba, nie chyba... i wyraźnie widać kto w tym związku jest żoną a kto mężem :-DOni naprwde chyba...
Agnieszka
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
przyjaciele z boiska, i nietylko...
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero