Kto ma najlepszych kibiców w polsce
- Sylwia
- Juventino

Najlepszych kibiców ma Mostostal Azoty Kędzierzyn Koźle
i ogólnie mówiąc siatkówka
tam to jest dopiero zabawa!!!.
0 chuligaństwa!!!
Mosto the best!!!
0 chuligaństwa!!!
Mosto the best!!!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- Yari
- Juventino

hheehh widze że każdy swoje:). Ja nie byłem nigdy na meczu piłki nożnej
:oops: :oops: . Ale pamiętam kiedy to 8 lat temu chodziłem na mecze żużlu. Jejj to był wypas , jeszcze pamiętam te napoje w woreczkach hehehehhe.
- Ulisses
- Qualità Juventino

Powiem Wam, że to co wymieniliscie umywa sie przy naszych kibicach żużlowych - Top Secret Włókniarza Częstochowa. Na stadion chodzą całe rodziny, nie ma rozrób, a atmosfery takiej nie znajdziecie na żadnym innym stadionie w Polsce - Czy to piłka nożna, czy też mecze siatkówki, koszykówki (w halach of course) Już teraz zapraszam wszystkich przed telewizory 21 wrzesnia na Polshit2. Będzie to mecz o złoty medal DMP na żuzlu - Włókniarz Częstochowa-Apator Toruń. Dodam, że na mecze żużlowe jest taka frekwencja, jakiej nie ma sumując na kilku stadionach piłkarskich. Średnio na mecz przychodzi 15-16 tyś osób. Na meczu Z Apatorem było (w rundzie zasadniczej) 27.000. Teraz na tym ostatnim meczu padnie rekord stadionu - 30.000 - czyli nadkomplet. Ale bedzie jazda... Do boju CZĘSTOCHOWSKIE LWY :!: :!: :!: :twisted:

Jeżeli ktoś chce zobaczyc te zdjęcia w powiekszeniu i wiecej oto link:
http://ckm.browar.net/
i nastepnie Galeria--> Włókniarz-Apator 19.06.2003
Jeżeli ktoś chce zobaczyc te zdjęcia w powiekszeniu i wiecej oto link:
http://ckm.browar.net/
i nastepnie Galeria--> Włókniarz-Apator 19.06.2003
- Juve The Best
- Juventino

SUPER TORCA GÓRNIK ZABRZE

- Ironek
- Juventino

Oczywiście, że LEGIA ma najlepszych kibiców co do tego to niemam żadnych wątpliwości. A chulaigaństwa na LEGII nie ma było kiedyś, ale teraz już nie. Jak chcecie to sobie obejszryjcie filmiki z meczu LEGIA- lech LEGIALIVE.pl 

- Sadek
- Juventino

Ultras-Legia Warszawa,Zagłebie Sosnowiec,Bks Stal Bielsko Biała ostatnio słabo,Widzew Łódz,Lech Poznań,Arka Gdynia,Cracovia Kraków
Wyjazdy-Legia,Zagłębie,Gks Katowice,Lech,Widzew,
Pare fotek Zagłebia:

żródło:www.fuocobrigade.prv.pl
Wyjazdy-Legia,Zagłębie,Gks Katowice,Lech,Widzew,
Pare fotek Zagłebia:

żródło:www.fuocobrigade.prv.pl
- Martin
- Juventino

Nie wiem czy ogladaliscie wczorajsza transmisje na C+ ale Ziober dobil mnie jednym tekstem. Jak legionisci rozwineli swe nedzne flagi z jakimis dziurami
to nagle z jego ust poplynal tekst w stylu (cytat z pamieci):
Jak dobrze ze na trybunach miedzy kibicami toczy sie tego typu rywalizacja. O najlepsza oprawe meczu. Cieszy nas to ze na innych stadionach zaczynaja robic podobne rzeczy jak tu na Legii
No przpraaszam bardzo ale Ziober czy jak mu tam chyba nie wie co powiedzial. Jak na lechu zaczeli robic oprawy meczowe to legionisci byli jeszcze w jaskiniach i jedyne co potrafili robic to rozwalac wlasny stadion i naparzac sie pałkami po lysych lbach.
Jak dobrze ze na trybunach miedzy kibicami toczy sie tego typu rywalizacja. O najlepsza oprawe meczu. Cieszy nas to ze na innych stadionach zaczynaja robic podobne rzeczy jak tu na Legii
No przpraaszam bardzo ale Ziober czy jak mu tam chyba nie wie co powiedzial. Jak na lechu zaczeli robic oprawy meczowe to legionisci byli jeszcze w jaskiniach i jedyne co potrafili robic to rozwalac wlasny stadion i naparzac sie pałkami po lysych lbach.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino

Najwieksza sektorowa w Polsce

To tylko pare fotek pierwsze jakie sie nawinely jak by mi sie chcialo poszukac to bym znalazl takie ze niektrym by szczena opadla. Najlepsi kibice sa w Poznaniu i tego sie nie da ukryc, na Lechu chodzi najwiecej ludzi. Nawet jak gral w 2 lidze to bylo wiecej osob niz na Legi. Ja fanem koejorza nie jestem ale po prostu taka prawda

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!