Juventus w LM
- alex_pl
- Juventino
Losowanie uważam za średnio korzystne, ale nie jest najgorzej.Roma pokazała że Chelsea jest spokojnie do ogrania.
Bardzo się cieszę z pary Inter-Manchester, śmiem twierdzić że to ostatnie 2 mecze Mediolańczyków w tej edycji LM.
Bardzo się cieszę z pary Inter-Manchester, śmiem twierdzić że to ostatnie 2 mecze Mediolańczyków w tej edycji LM.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- JuventinoPS
- Juventino
- Swider10
- Juventino
co ty wogle piszesz ??!! Ja sie ciesze ze gramy z angolami skopiemy im tyłki i tyle !! trzeba wygrac z kazdym i my wygramy z Chelsea !!!!yanquez pisze:pozamiatane! Chelsea((
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- ewerthon
- Juventino
Nie ma co się bac, trzeba wyjśc na boisko i wygrac. Chelsea gra gorzej niz kilka w ubiegłych latach i jak najbardziej jest do ogrania. Ja wierze w to, że los tak sprawi, iż Nedved ostatni raz zagra na Stadio Olimpico w finale LM własnie 
ps. Inter - MU, zastanawiam się komu "kibicowac"

ps. Inter - MU, zastanawiam się komu "kibicowac"

- Ivory
- Juventino
Nie demonizujmy wyników losowania.
W tej fazie zadecyduje forma.
Chelsea jak na tak mocny skład średnio sobie radzi w LM.
Roma ich ograła odbudowując się po dnie.
Jestem dobrej myśli.
Liczę po cichu na naszego trenera. ale tak naprawdę po cichu.
Jedziemy w maju na Rzym i tyle!!!!
W tej fazie zadecyduje forma.
Chelsea jak na tak mocny skład średnio sobie radzi w LM.
Roma ich ograła odbudowując się po dnie.
Jestem dobrej myśli.
Liczę po cichu na naszego trenera. ale tak naprawdę po cichu.
Jedziemy w maju na Rzym i tyle!!!!
- olecki1
- Juventino
Ja od początku czułem że to będzie Chelsea. Co ciekawe dwóch moich kumpli zrobiło kilka dni temu swoje losowanie, i w obydwu przypadkach Juventus natrafiał na Chelsea. No cóż mogło być lepiej, ale jest jak jest. Trzeba wyjść i grać swoje, a nam pozostaje wiara i kibicowanie całym sercem. Będzie dobrze!peste pisze:jak wylosowali Chelsea wiedzialem, ze kolejna druzyna bedzie Juve :roll: nie ma co plakac, wygralismy na SB po tylu latach, ogramy w koncu angoli :twisted:
- Gotti
- Juventino
Ja wolę żeby mówili co sobie chcą, ale niech inter zostanie po raz kolejny upokorzony.Zwisa mi co teraz sobie pomyślicie, ale życzę Interowi wygrania z MU. 3 pojedynki włosko-angielskie. Nie chcę, by mówiono jaka ta anielska jest silna, a calcio słabe.
Co do losowania to nie jest najlepiej - było wielu łatwych przeciwników, ale my trafiliśmy najgorzej jak się dało. Jednak po chwili zastanowienia uważam, że jednak nie jest tak źle. W ostatnich latach jak trafiliśmy na średni Werder czy Arsenal to nasze mecze przypominały walenie głową w mur, a teraz mając rywala z najwyższej światowej półki sądzę, że się sprężymy i zdecydowanie wygramy dwumecz - innego rezultatu sobie nie wyobrażam.
Forza Juve! Jedziemy do samego Rzymu!
- M.
- Juventino
Bardzo słabe losowanie. Moim zdaniem rosyjski zespół, Chelsea Londyn, był drugim najsilniejszym rywalem, na którego mogliśmy trafić (po Arsenalu). Jedyne pozytywy, które w tej chwili dostrzegam:
- Roma - Chelsea 3:1
- trener w osobie Ranieriego, który wcześniej pracował na Stamford Bridge
- futbol rosyjski (np. mecze z Zenitem) leży nam bardziej niż brytyjski (Arsenal) czy amerykański (Manchester czy Liverpool)
Na pocieszenie dodam tylko, że chcąc wygrać LM trzeba mierzyć się z najsilniejszymi rywalami, takimi jak Chelsea. No i Inter trafił gorzej do nas
.
- trener w osobie Ranieriego, który wcześniej pracował na Stamford Bridge
- futbol rosyjski (np. mecze z Zenitem) leży nam bardziej niż brytyjski (Arsenal) czy amerykański (Manchester czy Liverpool)
Na pocieszenie dodam tylko, że chcąc wygrać LM trzeba mierzyć się z najsilniejszymi rywalami, takimi jak Chelsea. No i Inter trafił gorzej do nas
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, 13:29 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Giacobbneri
- Juventino
Chelsea gra gorzej niż w poprzednich sezonach ? Wy widzieliście jakiś mecze londyńczyków ? W drużynie tak jak u nas jest przez cały czas plaga kontuzji. Jak wróci cała pierwsza jedenastka to będzie bardzo ciężko. Zwłaszcza, że Chelsea wyśmienicie gra na wyjazdach. Ale nie ma co się zamartwiać za czasu. W tej fazie słabych ekip nie ma. Jak chce się awansować do finału to trzeba pokonywać wielkie firmy. Liczę na awans, szanse na pewno są.
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!