O Buffon Juve, Trezege, Nedwedzie, Del Piero.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
r9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:18

Juve - najgorszy ze znanych klubów
Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych... :)
Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ? :?: :D
Nedved - to największy borowik z Juve, centralnie nie umie grać i tak samo jak buffon nie powinien być wybrany najlepszym pomocnikiem LM - lepszy był m.in. Emre, Zidane, Figo , Davids, .. A to jest taki cienias że nie wyrabiam , jak jest przy piłce to gnić mi sie chce ... :lol:
Del Piero - Jedyny wymiatacz jaki gra w Juventusie , jeden z najlepszych piłkarzy i napastników świata. Bedzie królem strzelców ... :roll:

KILKA GOLI - obejrzyjcie sobie :

http://www.realmadryt.com/gole/030208_Betis[4-1]-Zidane.avi
http://www.realmadryt.com/gole/030301_Alaves[5-1]-Ronaldo2.avi

http://www.realmadryt.com/gole/FigoStar ... onaldo.avi

Niech takie coś strzeli Nedved albo Treze..

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:28

Wszystki te gwiazdy to sprzedawczyki jedyna osoba godna uwagi jest Raul a to co poszesz o trezege, Buffonie i Nedvedzie to nie prawda i podam tu przyklad Juve-Real 3-1 i kaZDY Z TYCH ZAWODNIKOW MIAL SPORY UDZIAL W TYM ZWYCIESTWIE

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:35

r9 pisze:Juve - najgorszy ze znanych klubów
Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych... :)
Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ? :?: :D
Nedved - to największy borowik z Juve, centralnie nie umie grać i tak samo jak buffon nie powinien być wybrany najlepszym pomocnikiem LM - lepszy był m.in. Emre, Zidane, Figo , Davids, .. A to jest taki cienias że nie wyrabiam , jak jest przy piłce to gnić mi sie chce ... :lol:
Del Piero - Jedyny wymiatacz jaki gra w Juventusie , jeden z najlepszych piłkarzy i napastników świata. Bedzie królem strzelców ... :roll:

KILKA GOLI - obejrzyjcie sobie :

http://www.realmadryt.com/gole/030208_Betis[4-1]-Zidane.avi
http://www.realmadryt.com/gole/030301_Alaves[5-1]-Ronaldo2.avi

http://www.realmadryt.com/gole/FigoStar ... onaldo.avi

Niech takie coś strzeli Nedved albo Treze..
powiem tylko tyle..... JUVE REAL 3-1 BUHEHE.....

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:39

Mario_166 pisze:Wszystki te gwiazdy to sprzedawczyki jedyna osoba godna uwagi jest Raul a to co poszesz o trezege, Buffonie i Nedvedzie to nie prawda i podam tu przyklad Juve-Real 3-1 i kaZDY Z TYCH ZAWODNIKOW MIAL SPORY UDZIAL W TYM ZWYCIESTWIE
Świeta racja. Te niby gwiazdy z Realu lecą tylko na kasę i myślą że ich nazwiska załatwią sprawę. zawsze pewni siebie że z każdym wygrają a tu co 1-3 przegrali z Juve!!! to jest dla nich dobry przykład że nazwisko meczu nie wygra. Ronaldo to chłoptaś który w większości przypadków doklada nogę a potem się zachwycają jakich to on bramek nie strzela!.

mam nadzieję że Juve w LM natrafi na Real i dostaną od nas takiego łupnia że im nawet beckham nie pomoże!!!

A co do wyboru UEFA to cud że te cwanikaki z Realu nie zostały wybrane do większości tytułów!. poraz pierwszy to było uczciwie przeprowadzone!!.

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:58

W Realu są tylko dwie osoby godne uznania mianowicie Raul i Casias tylko im pieniądze nie uderzyły do głowy. Reszta gwiazd Realu jest przereklamowana świadczy o tym JUVE3-1real :).

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:07

r9 napisał
Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych...
Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ?
Nedved - to największy borowik z Juve, centralnie nie umie grać i tak samo jak buffon nie powinien być wybrany najlepszym pomocnikiem LM - lepszy był m.in. Emre, Zidane, Figo , Davids, .. A to jest taki cienias że nie wyrabiam , jak jest przy piłce to gnić mi sie chce ...
Del Piero - Jedyny wymiatacz jaki gra w Juventusie , jeden z najlepszych piłkarzy i napastników świata. Bedzie królem strzelców ...

Emre lepszy od Nedveda Buhehe Zidane Figo i Davids są dobrzy ale w tym sezonie najlepszy był Nedved i nie możesz temu zaprzeczyć
A to raczej jak Ronaldo ma piłkę to patrzeć sie nie chce a nie sposób nie strzelać bramek w takiej drużynie jak Real a Trezeguet przyznaje ten sezon nie był zbyt udany dla niego ale on nawet połowy spotkań chyba nie grał walczył z kontuzją ze swoją psychiką i ze wszystkimi przeciwnościami i chwała dla niego za to a udowodni ci to że jest lepszy od Ronaldo w tym sezonie
A Buffon był zdecydowanie najlepszym bramkarzem całego sezonu i dobrze sie stało że dostał nagrode i w pełni na nią zasłużył
Zapewne jesteś fanem Realu i tak cudownego i fantastycznego Ronaldo
nielubisz Juventusu bo wyeliminował Real i zazdrościsz nam takiego bramkarza i Niedżwiedżia.

Zawsze Wierni ! ! !
Notch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:08

r9 pisze: Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych... :)
To podaj tych lepszych^^
r9 pisze: Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ? :?: :D
Bo mial kontuzje. Jak byl w pelni formy to zdobyl tutyl krola strzelcow
r9 pisze:
Widze ze nie ogladales wogole meczy JUVE. Nedved to wielkie cudenko. Posiada walecznosc Davidsa, technike Figo, przeglad pola Zidane i jest spoza uni jak Emre ^^ Dlatego dostal nagrode
r9 pisze:
Widze ze tez sie nie znasz i wogole nie ogladasz meczy JUVE. Del Piero nie bedzie krolem strzelcow. On nie jest egzekutorem tylko, ze tak sie wyraze, napastnikiem podajacym. Ma taka role w JUVE jak Shevchenko w Milanie. Ale musiales cos napisac by bana nie dostac ^^

stahoo pisze: To naprawdę mądra wypowiedź!
No baa
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:20

jak można nie szanować Nedveda za to co wkłada w każdy mecz? Moim zdaniem jest to dziiiiiiwne!!!!!!!!!!1

Obrazek
r9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 13:27

Mario_166 pisze:Wszystki te gwiazdy to sprzedawczyki jedyna osoba godna uwagi jest Raul a to co poszesz o trezege, Buffonie i Nedvedzie to nie prawda i podam tu przyklad Juve-Real 3-1 i kaZDY Z TYCH ZAWODNIKOW MIAL SPORY UDZIAL W TYM ZWYCIESTWIE
Raul to cienias ostatnio marnuje setki w każdym meczu , może i to są sprzedawczyki ale ja patrze jak grają a nie czy są wierni klubowi :?
BIGGI pisze:powiem tylko tyle..... JUVE REAL 3-1 BUHEHE.....
A to wasz jedyny argumeny ( nie grał akurat Ronaldo)... 8)
Sylwia pisze:
Świeta racja. Te niby gwiazdy z Realu lecą tylko na kasę i myślą że ich nazwiska załatwią sprawę. zawsze pewni siebie że z każdym wygrają a tu co 1-3 przegrali z Juve!!! to jest dla nich dobry przykład że nazwisko meczu nie wygra. Ronaldo to chłoptaś który w większości przypadków doklada nogę a potem się zachwycają jakich to on bramek nie strzela!.

mam nadzieję że Juve w LM natrafi na Real i dostaną od nas takiego łupnia że im nawet beckham nie pomoże!!!

A co do wyboru UEFA to cud że te cwanikaki z Realu nie zostały wybrane do większości tytułów!. poraz pierwszy to było uczciwie przeprowadzone!!.
To że nazwisko meczu nie wygrywa to każdy wie :) Może wejdź tu: http://www.realmadryt.com/index.php?co=gole jeśli myślisz, że Ronaldo noge dokłada- chyba prędzej treze... bo inaczej nie umie :P
Olszan pisze:r9 napisał
Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych...
Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ?
Nedved - to największy borowik z Juve, centralnie nie umie grać i tak samo jak buffon nie powinien być wybrany najlepszym pomocnikiem LM - lepszy był m.in. Emre, Zidane, Figo , Davids, .. A to jest taki cienias że nie wyrabiam , jak jest przy piłce to gnić mi sie chce ...
Del Piero - Jedyny wymiatacz jaki gra w Juventusie , jeden z najlepszych piłkarzy i napastników świata. Bedzie królem strzelców ...

Emre lepszy od Nedveda Buhehe Zidane Figo i Davids są dobrzy ale w tym sezonie najlepszy był Nedved i nie możesz temu zaprzeczyć
A to raczej jak Ronaldo ma piłkę to patrzeć sie nie chce a nie sposób nie strzelać bramek w takiej drużynie jak Real a Trezeguet przyznaje ten sezon nie był zbyt udany dla niego ale on nawet połowy spotkań chyba nie grał walczył z kontuzją ze swoją psychiką i ze wszystkimi przeciwnościami i chwała dla niego za to a udowodni ci to że jest lepszy od Ronaldo w tym sezonie
A Buffon był zdecydowanie najlepszym bramkarzem całego sezonu i dobrze sie stało że dostał nagrode i w pełni na nią zasłużył
Zapewne jesteś fanem Realu i tak cudownego i fantastycznego Ronaldo
nielubisz Juventusu bo wyeliminował Real i zazdrościsz nam takiego bramkarza i Niedżwiedżia.
Nedved nie był najlepszy i tak sądzi wiele osób nie tylko ja 8) Nie broń trezege. Jeśli on był lepszy od Ronaldo bo miał kontuzje , to Ronaldo przez 3 lata był najlepszy bo też miał kontuzje i to groźniejszą :) To może zobaczymy kto strzeli więcej w tym sezonie : treze czy ronie ? OK ? Buffon może był najlepszym bramkarzem ale nie piłkarzem ogólnie ...Fanem Realu nie jestem ,a Ronaldo , nie zazdoszcze ani buffona ani tym bardziej Nedveda. A Juve nie lubie bo nie podoba mi sie ich gra...
Notch pisze:
r9 pisze: Buffon - chamsko uznany za najlepszego piłkarza Ligi Mistrzów, UEFA przekupiona ! Było dużo lepszych... :)
To podaj tych lepszych^^
r9 pisze: Trezege - Najgorszy ze znanych napastników wraz z: Inzaghim , Raulem itp. Skoro według was jest najlepszy to czemu strzelił 10 goli w tym sezonie, a np. Ronaldo 23 w samej lidze ? :?: :D
Bo mial kontuzje. Jak byl w pelni formy to zdobyl tutyl krola strzelcow
r9 pisze:
Widze ze nie ogladales wogole meczy JUVE. Nedved to wielkie cudenko. Posiada walecznosc Davidsa, technike Figo, przeglad pola Zidane i jest spoza uni jak Emre ^^ Dlatego dostal nagrode
r9 pisze:
Widze ze tez sie nie znasz i wogole nie ogladasz meczy JUVE. Del Piero nie bedzie krolem strzelcow. On nie jest egzekutorem tylko, ze tak sie wyraze, napastnikiem podajacym. Ma taka role w JUVE jak Shevchenko w Milanie. Ale musiales cos napisac by bana nie dostac ^^
może i nedved ma waleczność ale techniki Figo nie ma - nie umie sie kiwać i nie ma pola jak Zidane bo ma o wiele mniej asyst :) A Del Piero i tak jest najlepszy z Juve ! 8) :D :-D :) :( :o :shock: :? :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :idea: :?: :!: :wink:

Czemu nie piszecie nic o golach - mowe zajęło od tej piękności ???? 8)

____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 13:37

r9 pisze:

Czemu nie piszecie nic o golach - mowe zajęło od tej piękności ???? 8)
popatrz sobie na bramki : birindelli z deportivo, tacchinardi z basel itp.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 13:54

Sylwia pisze:
Sylwia pisze:
Marcin-IRONEK pisze:
nie oglądam goli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, a ty jesteś najdebilniejszym człowiekiem na ziemi. NEDVEDOWI do pięt nie dorasta żaden piłkarz realu, a BUFFON to jest fenomen i nigdy już nie będzie takiego dobrego bramkarza jak on :D
BRAWO!!!! Mądre słowa!!!!!!!! Real to kilkanaście <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!!biegających po boisku!!!!(oprócz Raula i Casillasa!)
czy wszyscy kibice realu ą tacy???
Nie przejmujcie sie nim....

r9 nie denerwuj sie, przegrac z Juve to żaden wstyd. W koncu jestesmy najlepsi......

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 14:16

Czy przypadkiem ci kolesie w niebieskich koszulkach co próbowali przeszkodzić Ronaldo w strzeleniu gola to nie jest obrona Realu? Bo to by wyjaśniało swobodę z jaką przeprowadzono akcję.

PS Mama chyba cię woła, czas przywitać Pana Nocniczka!

Obrazek
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 14:22

...dużo lepszych bramkarzy od Buffona.....hmmmm...no kto? Casillas, Kahn....no nie wiem kto jeszcze podaj konkretne przykłady...a jeśli wątpisz , że Buffon nie jest najlepszy to oglądnij, przypomnij sobie finał Ligii Mistrzów, mecz z Realem-kiedy to Buffon obronił karniaka Figo- no ale pewnie Figo źle strzelił......znając życie..mecz z Barceloną......Real jest komercyjnym zespołem, który chyba głownie stara się najpierw zarobić pieniądze a potem stara sie o football..a zakup Beckhama był ich najgłupszym pociągnięciem...co sam stwierdził Pele, że David jest przeciętnym zawodnikiem...a Ronaldo na pewno nie grał w meczu z Juve kiedy wygrali(juve of korsssss)a kto był faulowany w polu karnym :?:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 14:22

R9 zle trafiles. Chyba nie to forum! Jesli ci sie nie podoba Juve to po co wogole tu wchodzisz.
A tekst o Buffonie to juz wogole mnie dobil.
Buffon to super bramkarz ale nie super pilkarz wogole
Wogole nie pojmuje twojego toku myslenia. Skoro uwazasz, ze Buffon nie byl najlepszy to podaj nazwiska kto byl lepszy. (pewno i tak ograniczy sie to do pilkarzy Realu)
Oczywiscie podaj bramkarza bo pewno podasz ze Figo czy ktos tam jeszcze jest lepszy od Buffona. Wiadomo, ze Buffon w polu nic nie zdziala, ale tak samo FIgo stajac na bramce nie pokaze wielkich rzeczy.
Dlaczego uwazasz ze Nedved nie zasluguje na ta nagrode? Podaj jakies powody, a nie wyzwiska.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 16:13

Wiecie co najpierw mnie zatkało ale jednak cos napiszę
:evil: :evil: :evil:

Najlepszy bramkarz=Gigi Buffon co do tego chyba nie ma wątpliwości,na gali rozdania nagród zachowł sie jak luzacki cwaniaczek,ręka w kieszeni,rozlużniony krawat,rozpięta marynarka....ale jego umiejetności przekraczją wszystkich innych bramkarzy.Mimo to,że nie podobało mi sie jego zachowanie jestem zdania,że na tą nagrodę zasłużył.W końcu oceniaja umiejętnosci na boisku

Najlepszy pomocnik=Pavel Nedved jedynym porównywalnym kandydatem był Davids,co tu dużo gadać wspaniały gracz,wulkan,podnosi na duchu cały Juventus nie mówiąc już o tym,że sam strzela gole (Juve Real 3-1 :D )

Nagroda specialna prezydenta UEFA=Paolo Maldini co tu dużo mówić,przyznana za osobowość i wydaje mi sie,że słusznie(wydaje mi się,bo nie mam możliwości ocenić tego osobiście)

Most Valuable Player=Gigi Buffon co tu dużo mowić,przyznano ją najbardziej wartościowemu zawodnikowi.Co do mnie porównywalnie wartościowy był tylko Nedved no i może Carlos.Tyle.

:D :D :D

ODPOWIEDZ