Dwie niespodzianki, reszta planowo

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 11:43

Na pewno wieksza niespodzianka jest odpadniecie Newcastle niz Borussii. Club Brugge mialo zaliczke (co prawda skromna ale zawsze jest), natomiast Partizan musial odrabiac na wyjezdzie straty poniesione w Belgradzie. I o dziwo udalo im sie to z czego bardzo sie ciesze. Liczylem jeszcze na odpadniecie Ajaxu, no ale i tak 2 niespodzianki w pelni mnie satysfakcjonują. :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2003, 12:44

Partizan :D :D Trzymalem za nich kciuki, dobrze ze wyeliminowali Newcastle. To byla chyba najwieszka niespodzianka. Zaskoczeniem jest tez odpadniecie BVB. Dobrze ze Lazio awansowalo bez problemow. Calcio ma 4 kluby w LM, Grecja ma odziwo az 3 to tez troszke zaskakujace

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 10:34

BIANCONERI pisze:Najbardziej zaskoczył mnie awans Partizana Belgrad.Nie sądziłem,że Newcastle odpadnie z klubem Rząsy.Wynik meczu Borussi też jest zaskakujacy.Szkoda tylko,że coniektóre kluby potrafia zrobic spora niespodzianke a Polacy nie :?
Ja sie tam ciesze w koncu to klub Dragomira Okuki! FORZA PARTIZAN!! :twisted: :twisted:

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:49

Trzeba przyznac ze Mathaus odwalil kawal dobrej awansujac z Partizanem do LM . Szczerze nie spodziewalem sie ze im sie uda po tym jak Newcastle wygralo u nich ,ale to jest kara za ta wygrana z nami rok temu :D .

Sempre a Solamente Juventus!!!
ODPOWIEDZ