RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- kovalainen10
- Juventino
Witam wszystkich,jestem wiernym kibicem juve i dopiero dziś znalazłem te forum o wypadach kibiców Juve w Rzeszowie na wspólne oglądanie,zapewniam że przyjde na następny mecz Juventich! A kto jest z Zalesia?I czy wiek nie gra róznicy bo jestem niepełnoletni?
JUVE
- olojuventus
- Juventino
jA się ciągle zastanawiam...i nie mam pojęcia
pewnie i tak nie przyjde bo co ja bym robił z wami tam no kurde macie po 20 lat ja 14 poprostu wejde do pudu i sobie siąde z wamI? jeszcze ci z milanu mnie wyśmieja
co wy byście zrobli na moim miejscu? tylko powiedzcie szczerzea nie odrazu że byście poszli
aha no i mozecie mi dać wasze konta na nk albo gdzieś może po wyglądzie was ocenie i stwierdze ze jadnak warto iśc

aha no i mozecie mi dać wasze konta na nk albo gdzieś może po wyglądzie was ocenie i stwierdze ze jadnak warto iśc
olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- preclix
- Juventino
Weź człowieku nie wymyślaj na siłę jakichś problemów jak ich nie ma, wbijaj na mecz
i tyle
( skąd Ci się wzięło, że wszyscy mają po 20 lat ? ). Pamiętaj jak dzisiaj nie przyjdziesz to później już nie masz co przychodzić hehe 

- Brutalo
- Juventino
Wiem że to nie mój temat, ale to brzmi co najmniej dwuznacznie :roll: ziomek wyluzuj i idź na mecz- co z tego, że wszyscy będą pili browara a ty fante.... :roll: ?olojuventus pisze: aha no i mozecie mi dać wasze konta na nk albo gdzieś może po wyglądzie was ocenie i stwierdze ze jadnak warto iśc
- olojuventus
- Juventino
aa wiecie co przkonaliście mnie :-D ale kurde moja mama nie chce mnie puścić bo mówi że będę sam stał i że napewno mnie do pubu nie wpuszczą bo tam tylko od 18 albo nawet 21 lat....mówi że nikgo tam nie znam i że nie zabardzo moge... szkoda kurde ale na Atalante będe na 100% bo skoro to jest o 15 to powiem że ide na miasto
a na następne mecze już raczej będę chodził bo będe was znał więc i mama :!: się zgodzi... ale z drugiej strony wiadomo że milan to nie atalanta ...

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Łech! A na osiedlu to ja widzę jak jarają 12 latki z dwa razy starszymi od siebie jakoś nikt nic nie ma.olojuventus pisze: pewnie i tak nie przyjde bo co ja bym robił z wami tam no kurde macie po 20 lat ja 14 poprostu wejde do pudu i sobie siąde z wamI? jeszcze ci z milanu mnie wyśmieja
Jak przyjdziesz to najwyżej powiemy, że "chłopak niech się uczy kibicowania".
:rotfl:
A jak Ci bardzo zależy na mojej mordzie to masz
http://nasza-klasa.pl/profile/5581795
I jestem jednym z starszych i sam też się zastanawiałem, czy nie będę dla ludzi jakimś gówniarzem.
- kovalainen10
- Juventino
No ja własnie też się trochę wstydze!Olo ja też mam ten sam problem i mam 15 lat ale bardzo kocham Juve!Ale ok to chłopaki gdzie jest ten pub?Na Atalante pasowało by pokibicować
JUVE
- olojuventus
- Juventino
no to chociaż bede miał kolege w podobnym wieku
bo ja już za nie długo 15 w kwietniu :p chyba że ty w kwietniu lub wcześniej 16
ale na atalante na 99 % ide

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- juveni
- Juventino
sorry chlopaki ale musze to powiedziec......
ja pie...... jak brazylijska telenowela .....chcialabym i boje sie.....
jedyny problem jaki mozecie miec to sobie go stworzyc takim opowiadaniem bajek jak chcecie isc na mecz to idziecie i tyle a jesli nie to szkoda robic z siebie blazna :? (przepraszam za okreslenie i bez urazy ale inaczej sie nie da tego okreslic), licze na to ze na przyszlosc po prostu stwierdzicie ze idziecie i tyle :-D
ja pie...... jak brazylijska telenowela .....chcialabym i boje sie.....
jedyny problem jaki mozecie miec to sobie go stworzyc takim opowiadaniem bajek jak chcecie isc na mecz to idziecie i tyle a jesli nie to szkoda robic z siebie blazna :? (przepraszam za okreslenie i bez urazy ale inaczej sie nie da tego okreslic), licze na to ze na przyszlosc po prostu stwierdzicie ze idziecie i tyle :-D
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- kovalainen10
- Juventino
No ok!Ale wiesz nie że się boje tylko trochę głupi się czuje!To w niedziele na Atalante ide!Oczywiście jeśli chcecie 15 letniego młodzieńca:D A wy już jak od dawna oglądacie mecze Juve wspólnie w Rzeszowie?
JUVE
- olojuventus
- Juventino
Ja poprostu nie poszedłem bo nie zabardzo mogłem. Od nastepnego meczu będę chodził o ile będe miał czas 

olojuve
Forza Juve
Forza Juve
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
:rotfl:juveni pisze: ja pie...... jak brazylijska telenowela .....chcialabym i boje sie.....
Dokładnie :] Mecz był super, atmosfera też, zwłaszcza, że od razu można było pośmiać z przeciwnika (Co? 1, 2, 3, 4!).preclix pisze:Niech żałuje ten kto nie był ! Wspaniały mecz we wspaniałym towarzystwie ! Pozdrawiam wszystkich obecnych ! FORZA JUVE !
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2008, 00:13 przez Push3k, łącznie zmieniany 2 razy.