LEGIA- lech 2-1

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2003, 22:03

LEGIA- lech 2-1,LEGIA wygrała z lechem 2-1po dramatycznym meczu:
1 min. Rozpoczyna się mecz. Wcześniej kibice uczcili minutą ciszy pamięć Kazimierza Deyny.
4 min. Dośrodkowanie Sokołowskiego ląduje w rękach Piątka.
7 min. Kolejne dośrodkowanie Legii wyłapuje Piątek, tym razem centrował Szala. Legia osiąga lekką przewagę.
9 min. Strzał Vukovića zza pola karnego mija bramkę Lecha.
13 min. Podanie Kiełbowicza do Saganowskiego przecina Piątek. Rzut rożny dla Legii.
16 min. Szarżuje Swierczewski. Spóźnione podanie przechwytuje Legia.
18 min. Kiełbowicz uderza z woleja. Futbolówka trafia prosto w nogi Krygera.
20 min. Celnie strzela głową Choto. Piątek na posterunku.
21 min. Akcja Lecha. Dośrodkowanie Madeja wybija Szala.
23 min. Centra Vukovića. Saganowski strzela szczupakiem, niecelnie.
25 min. Szarżują Reiss wespół ze Świerczewskim. Piłkę wybija Zieliński.
27 min. Bardzo groźne mocne uderzenie Sokołowskiego z 15 metrów. Piłka minimalnie mija bramkę Piątka.
29 min. Reiss strzela nad poprzeczką bramki Legii.
32 min. Żółta kartka dla Ślusarskiego za faul na Surmie.
38 min. Źółta kartka dla Madeja za faul na Sokołowskim.
40 min. Zmiana w Lechu. Nawrocik za Jacka.
43 min. Nieudana akcja Lecha. Rzut rożny.
45 min. Koniec I połowy.

46 min. Początek II połowy.
47 min. Uderzenie Reissa blokuje Surma.
50 min. Centra Lecha. Strzał głową Madeja z 10 metrów broni Boruc.
53 min. Żołtą kartką zostaje ukarany Choto za faul na Grzelaku.
54 min. Grzelak niecelnie strzela z rzutu wolnego.
57 min. Choto ukarany drugą żółtą a w konsekwencji czerwoną kartką za faul na Grzelaku! Legia gra w dziesiątkę!
60 min. GGGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL dla Legii !!! Saganowski z 14 metrów lobuje wysuniętego Piątka! 1-0 prowadzi Legia!!!
62 min. GGGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL dla Legii !!! Podanie Surmy trafia do wbiegającego w pole karne Kiełbowicza a ten trafia w prawy róg bramki Piątka!!! 2-0 prowadzi Legia!!!
65 min. Kaczorowski wchodzi za Grzelaka.
66 min. Magiera wchodzi za Svitlicę.
67 min. Żółtą kartkę otrzymuje Świerczewski.
70 min. Zmiana w Lechu. Zakrzewski za Krygera.
74 min. Uderzenie Reissa wybija Boruc.
76 min. GGOOLLLL dla Lecha !!! Po dośrodkowaniu Reissa Boruc piąstkuje piłkę do własnej bramki! Legia 2 - 1 Lech
82 min. Po błędzie Szali uderza Ślusarski, niecelnie.
86 min. Zmiana w Legii. Wróblewski za Saganowskiego.
89 min. Kolejna zmiana w Legii. Tym razem boisko opuszcza Vuković a w jego miejsce Dudek.
90 min. Lech rzuca się do rozpaczliwych ataków. Chaotyczną akcję gości pod bramką Legii wyjaśnia Boruc.
93 min. KONIEC MECZU! Legia wygrywa 2-1 !!!
LEGIA grają c w dzieśątkę wygrała:
hahaha MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA, LEGIA NAJLEPSZA JEST, LEGIA TO JEST POTĘGA, LEGIA CWKS!!!!!
mówiłem, że LEGIA wygra i co ktoś powiedział LEGIA do VI ligi ahahhaha, ale tempak.
:D

A "kibice" lecha to są ... nie będe nic mówił, jak była minuta ciszy dla KAZIMIERZA DEYNY to oni gwizdali- skandal :evil:

Źródło: LEGIALIVE.pl

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 00:02

Widzicie tak sie gra Legia Mistrz 2004
Sagan do reprezentacji!!!!

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 00:12

heh wow. Ciekwae , bardzo ciekawe. w ciągu 3 minut padły 2 gole i jeden gracz dostał czerwoną kartke:):). Gratuluje legii. Ale nie daje większych szans na mistrzostwo.

zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 00:16

BRAWO LEGIA:) LEGIA NA MISTRZA!!FORZA LEGIA:P SAGAN POWOLI ODZYSKUJE FORME !

Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 00:38

Gdzie ten Lech...Sagan z Żurwaskim powinni tworzć duet npastników w reprezentacji. Kolejna świetnie uczczona rocznica śmierci Kaki. 3-2 Wisła, 2-1 Lech mam nadzieję, że za rok na Łazienkowską zawita Widzew i również polegnie!

We play together, we die together. Juventus for life.
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 02:02

Ja się tam ze zwycięstwa Legii nie cieszę bo nie mam z czego, ale gdzie ten Lech który był wymieniany przed sezonem jako faworyt na mistrza :?: :twisted:

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 08:33

TS TSW TS WISŁA KRAKÓW - i tak Wisełka zostanie mistrzem kraju a jak nie to Groclin Legia nie ma szans :twisted:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 08:40

Jotbe pisze:Gdzie ten Lech...Sagan z Żurwaskim powinni tworzć duet npastników w reprezentacji. Kolejna świetnie uczczona rocznica śmierci Kaki. 3-2 Wisła, 2-1 Lech mam nadzieję, że za rok na Łazienkowską zawita Widzew i również polegnie!
w kadzre- SAGAN tak, ale Żuraw nie- on miał już za dużo szans na grę w kadrze i nie potrafił ich wykorzystać. SAGAN z OLIM lub Wichniarkiem powinni grać w kadrze. A o Żurawskim nie mówie tak dlatego, że go nie lubie, a jeśli się przełąie i będzie grał tak jak w wiśle(poza ostatnim meczem z Anderlechtem) to nie mam nic przeciwko jego grze w kadrze. A wracając do meczu to LEGIA zagrała naprawdę świetnie, a ten Fijarczyk dał Choto kartkę za to, że trafił w piłkę, a zachowanie "kibiców" lecha jest tak samo chamskie jak polonistó, jak można wigwizdywać największego w historii Polskiego piłkarza. :?: :evil:

ForzaInter

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 10:30

Marcin-IRONEK pisze:
Jotbe pisze:Gdzie ten Lech...Sagan z Żurwaskim powinni tworzć duet npastników w reprezentacji. Kolejna świetnie uczczona rocznica śmierci Kaki. 3-2 Wisła, 2-1 Lech mam nadzieję, że za rok na Łazienkowską zawita Widzew i również polegnie!
w kadzre- SAGAN tak, ale Żuraw nie- on miał już za dużo szans na grę w kadrze i nie potrafił ich wykorzystać. SAGAN z OLIM lub Wichniarkiem powinni grać w kadrze. A o Żurawskim nie mówie tak dlatego, że go nie lubie, a jeśli się przełąie i będzie grał tak jak w wiśle(poza ostatnim meczem z Anderlechtem) to nie mam nic przeciwko jego grze w kadrze. A wracając do meczu to LEGIA zagrała naprawdę świetnie, a ten Fijarczyk dał Choto kartkę za to, że trafił w piłkę, a zachowanie "kibiców" lecha jest tak samo chamskie jak polonistó, jak można wigwizdywać największego w historii Polskiego piłkarza. :?: :evil:
Wiesz co ci powiem..... Je*ac ich!! Jak powiedzila Hadaj (...)to tylko nas dowartosciowywuje(...). Jezeli oni nie potrafia uszanowac pamieci wspanialego pilkarza ktory zrobil dal Polski bardzo duzo Kij im w morde!!

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone
Obrazek
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:04

Powiem tyle... Nie interesuje mnie polska piłka... Niedawno (czytaj Wisła Płock i Dospel) osiagnęliśmy dno, a POLSKA reprezentacja dostanie taki wpieprz od Łotwy, że szkoda gadać (chciałbym, aby wygrali nasi - uwierzcie)... Poza tym nie popieram chamskiego zachowania kibiców Lecha, a Legia to też chamy... Proponuje przerzucić sie na warcaby, albo szachy :lol:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 11:48

PRAWDA ŻE LEGIA SIĘ BAWI BO NIKT TAM JESZCZE NIE SKOŃCZYŁ 10 LAT ciekawi mnie jakie lubią lego

JUVEJAH90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:27

Legia pokazała wszystkim że będzie się w tym sezonie liczyć w walce o mistrzostwo.Atmosfera na meczu była zaje...., kibice lecha pokazali na jak beznadziejnie niskim są poziomie skoro nie potrafili uszanować minuty ciszy na cześć nawibitniejszego chyba polskiego piłkarza.

Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
macias7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 12:48

Ludzie było zajefajnie taaaaaaka atmosferka i znowu wygrało 10 wspaniałych legia pokazała klase SAGAN wraca do formy a bramka lecha nadaje się do kontrowersji na canalplus.

I tak wogle to szkoda że wpuścili małpy pod zeger jak nie mogą uszanować śmierci wspaniałego piłkarza to niech spierda*ają co to jest.

Przykro mi też z powodu,ale pozbira się chłopak.
Pozdrawiam wszystkich fanów LEGII :lol: :lol:

FFFFFFFFOOOOOORRRRRRZZZZAAAAAA LLLLLEEEGGGGIIIIIIIAAAAAAA!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 21:44

Ja sie tam nie ciesze. Nasi przyjaciele z Poznania przegrali. Musze jednak powiedzieć, że gwizdy podzczas minuty ciszy były BARDZO nie na miejscu
Codo Legii to gratulcje za wole walki i wynik. Jednak mam nadzieje, że kibice Legii zdają sobie sprawe, że szanse na mistrza dla Legii sa znikome ?
Mam nadzieje, że kolejorz się obudzi ( tego samego życzę Areczce ) i jeszcze powalczy o najwyzsze lokaty !

JEST NAS TRZECH - ARKA CRACOVIA I LECH !!!

ODPOWIEDZ