CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- MarcinB
- Juventino
Ja będe z 2 osobami 8) Własnie się dowiedziałem, że w Blue na "BC" jest rezerwacja free za loze, z tym ze ktos by musiał to zrobic albo przedzwonic tam. Dryndnie ktos tam?Ja nie mam aktualnie srodków na komie
Na pewno musimy byc 30 min przed meczem bo moze byc ciezko z miejscem. Wczoraj byłem na jakims meczu,hmmm kto to grał.Jacys w białych koszulkach i granatowo-czerwonych
i miejsce nie było poł godziny przed. W Zebrano tak samo.
Odpiszcie :!:
P.S
Co do frekwencji to jeszcze nie widziałem meczu Juve vs Milan czy Milan vs Juve gdzie byłoby wiecej Milanistów niz kibiców Juve :rotfl: więc o czym my mówimy. Najwiecej was było kiedy ogladalismy jeszcze mecze w Daście,ale te czasy pewnie juz nie wróca.A szkoda, bo mogłoby byc was ciut wiecej :doh:

Na pewno musimy byc 30 min przed meczem bo moze byc ciezko z miejscem. Wczoraj byłem na jakims meczu,hmmm kto to grał.Jacys w białych koszulkach i granatowo-czerwonych

Odpiszcie :!:
P.S
Co do frekwencji to jeszcze nie widziałem meczu Juve vs Milan czy Milan vs Juve gdzie byłoby wiecej Milanistów niz kibiców Juve :rotfl: więc o czym my mówimy. Najwiecej was było kiedy ogladalismy jeszcze mecze w Daście,ale te czasy pewnie juz nie wróca.A szkoda, bo mogłoby byc was ciut wiecej :doh:
- Mrówa
- Juventino
To był wszechstronny koleś. Dobry był też jego ziomek, który spał na stole przez większość meczu, a pod koniec sie obudził i krzyczał razem z namimrowczan pisze:No interista, widzewiak i azedesiak w jednym wymiataDzieki za meczyk i do zobaczenia przy wiekszej ilosci dzbankow z Gattuso i Kaka w skladzie za pare miechow
FORZA MILAN!

Jaki Kaka, jaki Gattuso

Trzeba by też wspomnieć o frekwencji :roll: wiadomo że zawsze coś komuś może wypaść i nie da rady się pojawić, ale jak wypada 15 osobom, to coś tu jest nie tak, albo byliście na imprezce i nas nie zaprosiliście
EDIT : http://polsatsport.pl/program.php?id=32124&program_id=2
Ktoś będzie chętny na atalantę ?
- Nedved11rulez
- Juventino
"Ale Ale Inter daje rade..?" I ta zapadająca cudowna cisza po tym stwierdzeniu a po chwili wrzuty o lidze mistrzów itp... to mi się podobało ;p
Pomijając wynik i całkiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ze nam strzelili te 2 bramy bo emocji by brakowało ;p
Pomijając wynik i całkiem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ze nam strzelili te 2 bramy bo emocji by brakowało ;p

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...